icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
7. máj 2012

@mattuliatko30 nooo nech sa ani neopovazi 🙂 kupila som testiky skusim este urobit 🙂 a uvidime mozno nevydrzima urobim aj teraz poobede 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@kikaneu supeeeeeeeeeer moja, to je dobrá správa, že máte srdiečko 😵 😵 škoda fotočky, ste sa mohli doma tešiť, ale dôležité je, že je maličké OK 😉 a o tri týždne to už bude aj s obrázkom 😎

mistisa
7. máj 2012

@svintekova @moni1007 @azzura babenky vsetko najlepsie k meninkam vam prajem nech sa vam splni vsetko po com moc tuzite 🙂🙂 😉 😉

mistisa
7. máj 2012

@svintekova dakujem mojka 🙂 no nevidela nic pichla mi vyvolavacku a povedala ze cakat ☹ no uvidime povedala ze je mozne ze som tehotna ale nevidi to,nemusim sa bat ze agolutin babatku neuskodi ak by tam bolo a ze pokial bola ovula az na 21 DC tak to som 16 DPO tak ze to urcite by nevidela.tak teraz cakat ci dojde alebo nie mrsina 🙂

kikaneu
7. máj 2012

@fifitko25 len musím ešte viac piť 🙂 nevadí, hlavne, že je srdiečko a vyzerá byť všetko ok 😉

moni1007
7. máj 2012

@mistisa dakujem 🙂

moni1007
7. máj 2012

@kikaneu joj, tak to som rada. len tak dalej 🙂

mistisa
7. máj 2012

@kikaneu jeeej mojka krasne 🙂 super moc gratulujem 🙂 si ma potesila moc moc 🙂

kikaneu
7. máj 2012

@mistisa ďakujem 🙂 a ty nič neboj, nevadí, že ešte nič nevidela, ešte je skoro....kedy zase testuješ?

mistisa
7. máj 2012

@kikaneu ja neviem mam dva ja asi dnes jeden skusim a druhy pozajtra rano 🙂

svintekova
7. máj 2012

@mistisa nevadí, nádej ešte stále je 😉 ,držím palce 😵

kikaneu
7. máj 2012

@mistisa držím prsty 🙂

mistisa
7. máj 2012

@svintekova
@kikaneu dakujem kocenky 🙂 moc moc 🙂

vardzikova
7. máj 2012

@chorucka ahoj mica 😀 tak ja sa mam dobre a ty ako?

lagunasa
7. máj 2012

tak ja stale cakam ci sa to spinenie rozbehne alebo zmizne... Toto poantikoncepcne obdobie je na umretie. Ale skor cakam ze sa rozbehne lebo okrem obcasneho tocenia hlavy pri silnejsom buchani srdca (dnes som sa ponahlala z masiarstva do prace) mi ine nic neni.

luszia
7. máj 2012

@mistisa Ahoj, čítam, ze doktorka nic nevidela,ale este stale nie je nic stratene, a inak sme na tom rovnako, tiez mam v sebe agolutin a mam cakat, dnes je to4den, a stale neprisla 🙂 a teplota bola dnes 37.0 tak neviem co bude dalej, tiez mam kupeny test, ale pockam do stredy 🙂 ale didiky mam tvrde takze asi pride mrcha ☹ kazdopadne Ti drzim palce 🙂

luszia
7. máj 2012

Všetkým Monikám prajem krásne meniny 🙂

mistisa
7. máj 2012

@luszia ajoj no veru ☹ ale tak nebude nebude tak vide IUI 🙂 ale tak sama povedala ze je skoro aby videla ak tam tehu je tak agolutin plodu neuskodi 🙂 ze sa nemusim bat 🙂 uvidime no.ked nic tak nic.a tebe tiez mrchana nedosla? tak budeme cakat ja som asi takto na tom http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm tak neviem ani na com som.no to aj ja aj ma bolia take citlive ich mam a podbrusko ma strasne boli ale to ma boli uz 3 tyzdne ☹

luszia
7. máj 2012

@mistisa No ja som dnes uz 50DC a zatial nic, a v piatok mi pichli agolutin, tak do piatku by som mala dostal menzes a ked nedostanem spravim test, a uvidi sa... no ja som mala vcera 36.8, a dnes som mala 37.0 a merala som v rovnaku hodinu,,.... A takisto budes brat clostil?? Ja uz ho mám aj kupeny, to by bolo, keby ho nemusime pouzit a nakoniec by sme boli tehulky 🙂

mistisa
7. máj 2012

@luszia no ja som dnes 37 DC hm. no veru to by bolo supeer 🙂 my sa chystame uz tentpo cyklus s mm na IUI takze mam doma uz aj clostyl aj pregnyl aj utrogestan.najlepsie by to bolo veru moja 🙂 a do dvoch tyzdnov mas cakat? mne zvykne chodit tak tyzden po pichnuti 🙂

l_e_n_o_c_k_a
7. máj 2012

@luszia mne mrcha po agolutine prisla 11 den po podani, cyklus som mala az 50 dnovy... ☹ po podani agolutinu by mala dojst mrcha do 14 dni

vardzikova
7. máj 2012

Baby povedzte mi ako je može že ja si doplacam do maximalky aby som mala čo najvyššiu matersku a žena ktora v živote nerobila akurat vyšla zo školy a platila si 50e mesačne bude mať vyššiu matersku ako ja ... no ako ide ma z toho poraziť

luszia
7. máj 2012

@su_san AHoj kočka, ako sa Ti darí??citala som , ze cakas na niejake vysledky, co Ti robil doky, tak držim palce nech je vsetko tak ako má 😉

luszia
7. máj 2012

@mistisa Takze vy už ste riadne vybaveny liekmy, a ten pregnyl sa picha kedy??? No aj ja co mám skusenosť, tak po agolutine max do 7dni prisla vzdy, no snad ma nebude natahovat nejakych 10-14dni... ked ma prist nech je tu cim skor, aby som si mohla naplanavat dovolenku na snažilkovanie 🙂

mistisa
7. máj 2012

@luszia no to nech anii neskusa hnusoba mrchovska.ked nema chodit nech ani nechodi 🙂 pregnyl sa picha ked doki zisti ze su pekne narastene foliky tak potom pichnu pregnyl aby dorastlo vajko a sa uvolnilo.aspon tak to chapem ja 🙂 no uz nech len sa to nejak vykrystalizuje nech clovek vie co a ako.lebo toto je otravne hnusne a neprijemne ☹

luszia
7. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a Ahoj, no mne vzdy po agolutine prisla do 7dni ,tak snad aj teraz to tak bude... ved uz by som mala mat 2krat menzes ,,, je to na prd mat take dlhe cykly, musis mat v kazdej kabelke nachystanu vlozku a tampon .... tí nasi chlapi nemaju taketo problemy 🙂

l_e_n_o_c_k_a
7. máj 2012

@luszia presne viem ako sa citis... je to velmi neprijemne byt stale v strehu a kontrolovat ci nahodou sa nieco nespustilo... ja som v poslednych cykloch mavala strasne silnu mrchu, kazdych 10 min som sa musela prebalovat, bo to so mna tieklo prudom ☹ potom som zacala uzivat duphaston, na spravidelnenie cyklu, prvy mesiac prisla mrcha 29 DC, potom som uzivala clostil aj dufik a ostala som tehu.

luszia
7. máj 2012

@mistisa Ale to pichaju len v tom pripade ked ide zena na IUI, nie?? mne kazal prist doki na 12DC alebo 13DCd k nemu, aby ma pozrel, ci clostil zabral, ale planujeme si s priatelom zobrat dovolenku aby sme na tom riadne popracovali 🙂 , tak teraz len cakam, kedy sa spusti aby som vedela nahlasit dovolenku .... Prestne tak, pri tejto neistote a nervickách clovek zostarne o par rokov, mala by to byt pre zenu naj obdobie ale co je vela, to je vela, a do toho este kazdodenne problemy ...

luszia
7. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a No ja som brala tiez duphaston 1,5roka,a tiez som mala 29DC a menzes som mala 3dni uplne mi to vyhovovalo ale robil kontrolne testy a zistil, ze mi to skodi na pecienku, tak som si ju musela preliecit, a chodit gastromedicke,a teraz uz je vsetko ok, teda dufam, a mesiac som bez duphastonu cyklus 50dnovy, a agolutin v sebe, co ine sa dalo cakat... No teraz uz musim len vydržat, kym nepride menzes, a potom ten clostil a snad sa nam zadari...a beriem aj calibrum baby plan... a tvoj manzel bol aj na spermiograme?

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 Zuzka už som to tam uploadovala 🙂 A vy ste fotočky ešte nedostali ??