Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luszia mne sa zda ze pregnyl pichaju aj ked ejdes na IUI tusim uz som to citala.to je vlastne preto aby dorastlo to vajko tak ho pichnu a uz ci bude IUI alebo prirodzene sa snazite to je jedno 🙂 mozno ho aj tebe pichnu uvidis 🙂 no bodaj by sa vam uz podarilo.no veru ked je toho takto moc uz na to nema nikto nervy ☹ ale mi sa zachvilku budeme tesit vsetky z kolajnic na testiku.citim to v kostiach 🙂
@l_e_n_o_c_k_a No ale keby ho neberiem, tak nemam pravidelny cyklus, takze na nieco to bolo dobre, ale zas mi to sposobilo problemy s pecenou..Skusala som byt bez liekou, ale ms som mala hrozne nepravidelnu... niekdy aj 3mesiace mi meskala... takze asi tak...
No takze vlastne Spermiogram bol zbytocny, to je dobre, no tiez som hovorila, tomu mojmu , ze aj jeho to caka, tak ked nam to nevyjde teraz s pomocou clostilu, tak pojde aj on... A to Ti dal vymenny listok gynekolg, alebo ako to funguje?
@mistisa No sama som zvedava, ci budem mat ovulaciu ci nie... a ako budem reagovat na clostil,,,No tak ja tomu tiez verim, ze sa to musi podarit, ved kazda zena, ktora tuži po dietati, si zasluzi byt tehulka, a potom mamina a viacnasobna 🙂 Cize je to len otazka casu keby konecne ten tehu test aj nám ukaže krasne // ciarocky 🙂
@luszia mm bol na spg v Heliose v centre asistovanej reprodukcie v Martine, tak som ho telefonicky objednala, odovzdal vzorku a do 10 dni bol vysledok, potom nasledovala konzultacia s doktorkou, mm navrhli vitaminoterapiu, nakupili sme vsetko mozne aj nemozne... ten druhy spg bol kontrolny, mm bol zvedavy ci mu tie vitaminy pomohli, a urcite nebol zbytocny. za spg sme platili myslim 17 €
@l_e_n_o_c_k_a No tak my pojdeme do Bratislavy pravdepodobne kedze ja som z NZ a tu nic take nie je, teda neviem o tom, ale priatel je z Bratislavy, takze skusim pozriet nieco tam, ale to az buduci mesiac...ale dakujem za info...
@luszia v BA je niekolko centier, aj mistisa bola tiez v BA, tak sa jej spytaj a da ti kontakt.
@l_e_n_o_c_k_a uz je aj foto v albume 😀 kuknite ja neviem ja som slepa asi 😀 ja si zelam aby tam bola tak tam vidim aj ducha chacahcah 😀

@luszia uffff taku dlhu dobu uzivat dufik by sa asi nemalo ☹ ani sa necudujem ze si mala problemy s pecenou ☹
ano mm bol na spermiograme, dokonca dva krat... prvy krat nam spg vysiel zle a druhy krat o cosi lepsie, ale to bolo uz mimi skoro mesiac v brusku ked sme sa dozvedeli vysledky.