Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak nakoniec to neboli tehu prisnaky ale PMS. dnes v noci ( o 4hod rano ) ma tak ukrutne bolelo brucho a ked som isla na vecko tak uz sa mi spustila krv.
inac zacala som si merat BT no troska hned na zaciatku to asi nebude uplne presne lebo o tej 4 hod rano som bola na tom vecku a budik som mala nastaveny na 4:45 ( tak vstavam do prace tak preto taky cas ) a tak som si vtedy odmerala aj teplotu. no od tej 4 hod co som bola na vecku som uz nemohla zaspat koli tym bolestiam. tak teraz asi bude ta teplota ovplyvnena tym vstanim a WC. ja som ale nevedela kolko je hodin ked som na to wecko isla. zistila som to az ked som sa tam pozrela na hodinky... skoda, mohla som si to odmerat este predtym ak by som vedela ( budik nemam na nocnom stoliku ). ale teplota bola aj tak nizka ( 35,7).
@melisaaa no tak to chapem a hlavne ,ked graf vyzera nadejne ☹ no ja zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😒 taky nic moc graf 😒
jasne, ved ja si z toho zatial este nic nerobim. este sme len zacali....
len som zvedava kedy budem mat ovulaciu lebo podla predbezneho odhadu vychadza cca okolo 19.5. a ten vikend som zrovna odcestovana a priatel je doma.... tak uvidime podla BT a hlienu kedy to naozaj bude....
inac, uplne naschval nam nariadili nutenu dovolenku preve ked mi zacalo MS!!!! ☹ kebyze daju aspon o tyzden neskor termin tak sme sa mohli snazit od rana do vecera!!!! 😢 a dovolenka mi prave konci aj predpokladanou ovulaciou..... tak som zvedava lebo prave cez ovulaciu tu nebudem.... 😒 tak aspon predtym sa budeme musiet dost snazit!!!! 😉
@zuzanka9999 tie pocity dôverne poznám, raz na to stále myslím, inokedy si ani nespomeniem...nikdy som však na to nemyslela pri milkovaní, to máme radi bez ohľadu na výsledok...síce si riťku podložím vankúšom a kus poležím, ale to už tak automaticky...a na folikulometriu som bola prvýkrát, lebo som bola na opakované cyto-stery, bo mi nevyšli v januári úplne dobre a som mu spomenula, že sa nám nedarí a že mám dosť nepravidelný cyklus...tak mi spravil zadarmo a mala som len 12mm na 11DC, tak povedal, že malé vajko, že malo mať už 17mm...že najbližší cyklus mám prísť na krv a potom dá drahému papier na spg a keď bude mať výsledky, tak dá liečbu.... 😉
@su_san
@mattuliatko30 ajojkajte kocenky dnes som netestovala ked som vcera robila.urobim zajtra rano 😉 ale teplotka takto aha 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr.... Vystup 😉 a vy sa mi ako mate dnes?
@vardzikova ale nejak to sprosté počasie na mňa dolieha a malé vajká mám...nebude to také ľahké s otehu...zdravím sofku 🙂 a bolo pekne vidieť, že je to baba??? 😀
no mne dnes hlava neboli ( konecneee), mame s mm cely den volno, tak asi behneme na nakupy 😀. o mesiac ideme na svadbu a nemam si co obliect ☹ ☹ . aspon pridem na ine myslienky ako sa neustale sledovat a pocitat cylky atd.. 😀 😀
moj grafik dnes takto, konecne mi vyznacil ovu... milovali sme sa kazdy den ( nastastie nas to veeelmi bavi 😅 😅 ), tak sme hadam zdravi a vsetko bude ako ma byt 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

@kikaneu dakujem, uvidim o par dni, snad zosilnie, alebo len ja mam ten pocit, ze je tam nieco slabulinke vidiet???? ☹