icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
7. máj 2012

pozerate hokej? ja mam take nervy joj nech je uz koniec, dufam, ze vyhrajuuu

lagunasa
7. máj 2012

no ja som troska zmatena.... stale len hnede spinenie uz druhy den.... dnes ma aj troska bolelo v podbrusku, taka skor pichavejsia bolest ale nijak extra silne.... a zase cez den tocenie hlavy take mierne.... spinit som zacala na 12DPO v nedelu ale termin MS mam az od stredy 9.5.... tak vobec netusim....
aj som si dnes chcela kupit Femibion 800 a tiez tehotensky test ale bola som dlho v praci z lekaren uz nebola otvorena... a zajtra je sviatok takze musim vydrzat do tej stredy... emoticon
inac ako som tu citala druhu temu tak som sa troska vyplasila ze ked je moc kratka luteralna faza ( 10 a menej dni ) tak to je zle a aj ked sa vajicko oplodni tak sa koli malo progesteronu neudrzi.... tak som aj koli tomu troska vydesena lebo niektore baby pisali ze nie 10 a menej ale 12 a menej... tak teraz som uz uplne na nervy....!!!!!!
inac, od zajtra rana som sa rozhodla pre istotu si zacat merat tu bazalnu teplotu.... s hlienom som to tento posledny a zatial este len prvy mesiac celkom dobre odhadla kedy bol ten vajecny.....

fifitko25
7. máj 2012

@iwi9 Kúpila som si Caro od Nestle, skús tiež 🙂 chuti ako káva, ale namiesto kofeinu obsahuje vlakninu 😉

ivnik
7. máj 2012

@lagunasa ahoj, podla toho, čo píšeš tak na 80 % možeš byť tehu, je to na dobrej ceste 🙂

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 ako Zuzka , ako sa cítiš ?

dijusa
7. máj 2012

@kikaneu tak to je fajn, inak aj ja som citala,ze je zo dobre na lahsi porod,este ich papas? 😉

fifitko25
7. máj 2012

@ivnik och keby tie crevá pracovali lepšie ☹ zas mi tam vrčí, nechcem ísť zas do nemocky ☹

iwi9
7. máj 2012

@fifitko25 no ktovie ci to tu zozeniem :( ale nieco take vyskusam.. len ja sa obavam, ze mi chyba prave ten kofein... ale vydrzim...ine zeny musia podsupit ovela viac, ja nejako tu bolest hlavy vydrzim.. dufam 🙄

iwi9
7. máj 2012

@fifitko25 😖 mmm to ma mrzi, dufala som, ze je ti uz lepsie :(

fifitko25
7. máj 2012

@iwi9 zozenies, v Bille v Tescu 😉 kofein telu chyba, ale ono si zvykne 😉

fifitko25
7. máj 2012

@iwi9

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 moja, neboj sa, inak máš už krásne bruško, ja neviem ja ho mám takéto nafúknuté už teraz, už klasické rifle neoblečiem

iwi9
7. máj 2012

@fifitko25 no len tu v Sev. Irsku som myslela... ale nieco podobne urcite budu mat...

fifitko25
7. máj 2012

@ivnik no zajtra to vidím zas len n tie suchare ☹ bruško uz trosku vykuka, teda nikdy nebolo ploche 😅 ale uz sa formuje 😀 tiež uz chodím len v nohaviciach a leginach 😀

fifitko25
7. máj 2012

@iwi9 jaaaaaj to si tak ďaleko?? 🙂

lusinda1989
7. máj 2012

ahojte dievcence taaaak svadba uspesne za nami , obaja sme povedali ano a tak sme konecne svoji, zabava ficala do rana do siestej a nevesta vydrzala a babanko je v poriadku ... neluska ma 16cm 298g dnesna poradna uspesne za nami srdiecko statocne bije dalej hybali sme sa ako divi doktorka nas nemohla ani poriadne pomerat a ani pofotit.... 😀 malej sa velmi nepaci ked si mamina lahne na brusko emoticon ultrazvuk sme absolvovali aj s ocinom tak bol nadseni ako pekne ju bolo vidiet polohu mame priecne I. placentu v zadu a mame sa super
a vy co tu nove dlho som tu nebola

lagunasa
7. máj 2012

@ivnik tak uz sa nejak pridala aj obcasna bolest taka predkramova podbruska... tak som zvedava ci sa rano zobudem s nimi alebo bez nich.... ale citim sa ako keby som ich fakt mala dostat.... sa mi nechce verit ze by sa zadarilo hned na prvy sup.... 😨

iwi9
7. máj 2012

@lusinda1989 gratulujeeem k svadbe ;)) tak vela lasky do manzelstva a to zdrave deturence 😀

iwi9
7. máj 2012

@fifitko25 no som :( a tu je take zapadakovo, nic tu pomaly nemaju... alebo respektive musim dlho hladat...

iwi9
7. máj 2012

@lagunasa no kludne sa mohlo zadarit na prvy krat... nie je to az take nepravdepodobne 🙂 drzim palceky, ja v to dufam tiez... dnes som podla vsetkeho mala ovu, tak dufam ze o 10 dni najdem // :DD
aky dc si?

lagunasa
7. máj 2012

@iwi9 som 27DC a 13 DPO a 2.den spinim....

ivnik
7. máj 2012

@lagunasa aj ja mám taký pocit, ako pred krámami a to som už tehu, lekárka mi vysvetlovala, že to sa Ti teraz naťahuje maternica a všeliaké iné zmeny , čo patria k tomu 🙂 Urob si tehu test, v potravinách už ich tiež majú vačšinou 🙂

iwi9
7. máj 2012

@lagunasa no tehu test by ti mal uz ukazat a spinenie moze byt aj jeden z priznakov tehu 🙂 🙂 sup sup potes nas pozitivnym tehu testom

ivnik
7. máj 2012

@lagunasa aj ja som mala, len špinenie 🙂 a je to tu urob si nečakaj 😵

kikaneu
8. máj 2012

@dijusa nie, prestala som, teraz mi je fajn, nemám problémy s trávením, ak by sa vyskytli, tak zase začnem 🙂

kikaneu
8. máj 2012

@lusinda1989 jéééj, gratulujem k svadbe 🙂 to mi nejak uniklo, že m byť svadba cez víkend 🙂 budú fotočky? 🙂 som rada, že bábo je v poriadku a že ho aj ocino videl 🙂

mia117
8. máj 2012

@fifitko25
@kikaneu
@iwi9 Ahojte ja uz som to nevydrzala, co myslite, je tam slabunky dusik....................

kikaneu
8. máj 2012

@mia117 no čosi sa tam črtá 😉 koľký máš dnes DPO?

mia117
8. máj 2012

@kikaneu ahoj moja asi 9 dpo 🙂 este tomu nechcem moc verit, je to strasne slabulinke, nechcem si robit zbytocne nadeje......... moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37

kikaneu
8. máj 2012

@mia117 graf krásny 🙂 nerob, skús znova testnúť pozajtra a uvidíš 😉 😉 či zosilnela čiaročka....budem držať palce, aby to tak bolo 😉