Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no ja som troska zmatena.... stale len hnede spinenie uz druhy den.... dnes ma aj troska bolelo v podbrusku, taka skor pichavejsia bolest ale nijak extra silne.... a zase cez den tocenie hlavy take mierne.... spinit som zacala na 12DPO v nedelu ale termin MS mam az od stredy 9.5.... tak vobec netusim....
aj som si dnes chcela kupit Femibion 800 a tiez tehotensky test ale bola som dlho v praci z lekaren uz nebola otvorena... a zajtra je sviatok takze musim vydrzat do tej stredy... emoticon
inac ako som tu citala druhu temu tak som sa troska vyplasila ze ked je moc kratka luteralna faza ( 10 a menej dni ) tak to je zle a aj ked sa vajicko oplodni tak sa koli malo progesteronu neudrzi.... tak som aj koli tomu troska vydesena lebo niektore baby pisali ze nie 10 a menej ale 12 a menej... tak teraz som uz uplne na nervy....!!!!!!
inac, od zajtra rana som sa rozhodla pre istotu si zacat merat tu bazalnu teplotu.... s hlienom som to tento posledny a zatial este len prvy mesiac celkom dobre odhadla kedy bol ten vajecny.....
ahojte dievcence taaaak svadba uspesne za nami , obaja sme povedali ano a tak sme konecne svoji, zabava ficala do rana do siestej a nevesta vydrzala a babanko je v poriadku ... neluska ma 16cm 298g dnesna poradna uspesne za nami srdiecko statocne bije dalej hybali sme sa ako divi doktorka nas nemohla ani poriadne pomerat a ani pofotit.... 😀 malej sa velmi nepaci ked si mamina lahne na brusko emoticon ultrazvuk sme absolvovali aj s ocinom tak bol nadseni ako pekne ju bolo vidiet polohu mame priecne I. placentu v zadu a mame sa super
a vy co tu nove dlho som tu nebola
@lusinda1989 gratulujeeem k svadbe ;)) tak vela lasky do manzelstva a to zdrave deturence 😀
@lusinda1989 jéééj, gratulujem k svadbe 🙂 to mi nejak uniklo, že m byť svadba cez víkend 🙂 budú fotočky? 🙂 som rada, že bábo je v poriadku a že ho aj ocino videl 🙂
@kikaneu ahoj moja asi 9 dpo 🙂 este tomu nechcem moc verit, je to strasne slabulinke, nechcem si robit zbytocne nadeje......... moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37

pozerate hokej? ja mam take nervy joj nech je uz koniec, dufam, ze vyhrajuuu