icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
8. máj 2012

baby? inak ste si všimli, že už len 4 strany nás delia od čísla 2OOO? 🙂

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu ozaj 😉 to dame dievky nie ? 😉😉

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu a co mojka ako sa mi dnes mas? Oddychujes? 😉😉

mistisa
8. máj 2012

@delideli ajoj mojka 😉 teba som dlho nevidela ako sa mavas ? A co nove? Citam ze idete po troch mesiacoch nanovo snazilkovat? Jej tak dufam ze hned prvy cyklus bude uspesny 😉

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa trochu 🙂 mám sa celkom fajn, hoci ráno to vyzeralo všelijako, no potom som sa prinútila zjesť rožok a už bolo lepšie 🙂 robím korektúry bakalárskych prác 🙂 jednu mám hotovú-bratrancovu a teraz ešte čítam sesternicinu 🙂 a pomedzi to, aby som celý deň nesedela, som varila polievku a upratala kúpeľňu a idem ešte robiť rizoto 🙂 a ty ako tráviš deň?

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu no mas celkom vesely dnik tusim.hm.ja lenosim sme sa najedli a len lehnim 😉 nejak mi dnes nie je dobre.boli ma podbrusko dost tak mrchovsky ale teplotka na to neni.hm.ubidime.som rada ze oddychujem 😉 rozmyslame nad prechadzkou ale uvidime 😉 nechce sa nam od papucovej kultury 😉

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa môj manžel je v práci, takže som sama doma.....snažím sa striedať činnosti, lebo som tiež unavená stále....tak chvíľu sedím, chvíľu chodím 🙂 idem teda navariť to rizoto a keď príde manžel, tak aspoň na dvor s ním vyjdem k havkom 😉
som videla graf, pekne sa držíš, pekne 🙂 test robíš ráno?

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu ti je aj smutno nie? Moj je nastastie sviatky doma tak sme spolu 😉 no chystam sa asi rano urobit 😉 uvidim bodaj by sa ta teplotka drzala joj to by bolo super 😉 no nebudem predbiehat radsej 😉😉 ale bolo by to uplbe super 😉😉 no aspon troska sa vyvetrat treba 😉 my sme mali vyprazany syr z pecenymi zemiackami 😉

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa no už hej....ale už len niečo cez hodinku a je doma 🙂 to vieš, že by bolo a podľa mňa aj bude 🙂 hmm, také by som si dala, dávno sme nemali vyprážaný syr 🙂

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu nooo tak fajn zachvilku ti bude dobre ani sa nenazdas 😉 my sme ho tiez davno nemali tak sme si z chuti dali 😉

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa 🙂 veď hej, celý deň zbehol ako voda.....strašne rýchlo 😠 ale nevadí 🙂 aspoň sa skôr dopracujem k prázdninám 🙂

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu tak tak 😉 ja som ani nic extra nerobila uslo mi to riadne rychlo.hm.a zajtra do prace joj nechce sa mi ☹

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa už ideš?tak si to uži, podľa mňa tam dlho chodiť nebudeš 🙂

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu no veru.bola som minuly tyzden v stredu a tak mi bolo strasne zle ☹ musel mm pre mna ist ☹ no bodaj by si mala pravdu mojka.uvidime rano ak nabehne silnejsia ciarka tak nepojdem 😉 lebo mi tam tazke krabice dvihame tak nechcem riskovat 🙂

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa tak, tak, len testni pre istotu, nech vieš na čom si 😉

mistisa
8. máj 2012

@kikaneu urcite testnem 😉 aj sa bojim aj som nedockava 😉😉

cillamilla11
8. máj 2012

fotoportrét
cillamilla11 (24 r.)
Registrovala sa 22. decembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 139 príspevkov. Okres Senec.

* Snažíme sa otehotnieť

“Robila som si tehotensky test a samozrejme bilea jak stena :D takze zrejme mi vysiel koli niecomu inemu druhy krat v mesiaci ovulacny test.no ale ze preco..... :/ hm hm”
(Dnes)

mozete mi poradit? ako je to s tou bazalnou teplotou.niekedy si meriam niekedy nie napr.dnes som merala teraz o 16:00 (viem ze sa to meria rano no ale len tak z nudy ze zmeriam ) a mala som 37,2 stupnov.zajtra mi maju dojst kramy, dnes som si urobila tehotensky test ale bol negativny samozrejme( boly to tie pepino testy z Dmky za 1,20 ,- :D ) no len preto som zacala rozmyslat lebo robila som si ovulacny test pred troma dnami a vysli hned dve sile // a to uz mam po ovulacii lebo ovu som mala na 14 DC emoticon tak som rozmyslala ze bud chybny test alebo druha ovu alebo ze tehotenstvo.no ale asi nie neviem.len ma zaujima ze kedy ma zena vysoku teplotu moze mat pred kramamy? alebo ako...

kikaneu
8. máj 2012

@mistisa neboj sa 🙂

ivnik
8. máj 2012

@dany85 dakujem , ukludnilo ma to 🙂

iwi9
8. máj 2012

halo kocky kde ste?? co tych 2000 stran ? 😀 😀 mne treba navarit, pozehlit a este do prace veci pripravit, ale no vooobec sa mi nechce

delideli
8. máj 2012

@mistisa : ahoj 🙂 dakujem 🙂 celkom to ujde.. tento tyzden zaciname odznova, tak som zvedava,nechcem sa prilis upinat na to,ze to vyjde hned (ale bolo by to super 🙂 🙂 ) ...uvidime..za tie 3 mesiace som stihla poriesit doktorov, bola som aj za bylinkarkou,tak aj popijam cajiky a robim zabaly,ako mi doporucila a planujem este skocit na reflexnu masaz (vraj aj to moze pomoct)..no snazim sa mysliet pozitivne 🙂 ..ide leto,krasny cas, tak dufam,ze pre nas vsetky bude superplodne obdobie 😀 a ze uz budu pribudat len same dobre spravy 🙂
drzim ti palceky,nech je zajtra krasna silna ciarka 🙂

fifitko25
8. máj 2012

@delideli reflexná masáž? fíha 😉 celotelová alebo...?

delideli
8. máj 2012

@fifitko25 : to zatial netusim,idem pozajtra, prvykrat,najprv ma byt diagnostika a potom ta masaz..tak uvidime 🙂

fifitko25
8. máj 2012

@delideli tak daj vedieť, som zvedavá 😉 a môžeš sa prosím opýtať, či je dovolená masáž v tehotenstve? som trošku stuhnutá a rada by som si dala vymasírovať chrbát 😅 na brušku ešte dokážem ležať, ale už nie dlho 😅

delideli
8. máj 2012

@fifitko25 : ok,opytam 🙂 (dufam,ze nezabudnem,lebo s mojou pamatou to ide rapidne dolu vodou 😀 )

iwi9
8. máj 2012

@fifitko25 @delideli o reflexnej masazi som aj ja pocula len dobre veci aj v spojeni s otehotnenim

mistisa
8. máj 2012

@delideli no tak si plna novych sil a mozes ist odznova.tak super mojka to ma moc tesi 🙂 urcite to vided bylinkarky su dost dobre na tieto veci vsetky 🙂 budem moc mysliet na teba a urcite hned bude plodna ovulka 🙂 dakujem zlatik dufam no 🙂 dnes som robila ovu test z haluze a je silnejsi ako v sobotu hm nechapem 😒

dijusa
8. máj 2012

@kikaneu a fakt ti pomohli na zapchu? lebo ja ich jem asi siesty den a praveze som s tym zacala mat problemy 😒

delideli
8. máj 2012

@iwi9 : tak dufam,ze to pomoze aj na 🙂
@mistisa : dakujem 🙂 niekedy netreba chapat,hlavne,ze sa to pohne dobrym smerom 🙂 ,ja odkedy sme zacali tiez som casto z kdecoho jelen 😀

moni1007
9. máj 2012

@mistisa dobre ranko. no s akou teplotkou si sa dnes zobudila? dufam,ze s tou najlepsou. a testik ako? ja dnes takto, nijaka zmena http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 tak sa tesim na spravicky 🙂