icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. máj 2012

@mia117 ešte som nevolala, počkám do zajtra-piatku a ak to neprejde, hned mu volám, aby mi asi zas napichli infuzky ☹ ☹ och

mia117
9. máj 2012

@fifitko25 moja nezavidim, ale hlavne treba davat pozor na mimco v brusku, a co ti povedali ked si bola v nemocnici z coho si to mala?

fifitko25
9. máj 2012

@mia117 nezistili nič extra, len zvýšený sediment z krvi, čiže nejaký zápal, ale vraj nič čoho by som sa musela obávať... tam mi dali len také lieky na prečistenie čriev a infuzky a diétu.... a to skúšam aj doma....

mia117
9. máj 2012

@fifitko25 aha tak sa snaz oddychovat, drzim palce aby ti to preslo aby si nemusela do nemocnice zas 🙂

mattuliatko30
9. máj 2012

@fifitko25 moja zase sa ti to vrátilo?? ☹ ☹ teda nič moc..a poriadne si dietovala???....tieto virozy trvajú niekedy aj týždeň.....uvidíš....ale nepodceňuj to radšej..kvôli bábätku.....drž sa

fifitko25
9. máj 2012

@mattuliatko30 poriadne diétujem, veď dokopy nič nejem ☹ včera som si urobila zeleninovú polievku a po nej sa to asi vrátilo.... čiže dnes zas len sucháre, piškoty a ryža 😒

mistisa
9. máj 2012

@azzura no to ta veru nestiham hm.no tak nech sa neopovazuje na mna colen pozret mrsina jedna hnusnsa.dakujem mojka dufam ze uz nedojde ak budem tehu nahodou slubujem ze ti vsetko poslem gratis 😉😉😉😉

adriana_13
9. máj 2012

2000 🙂 či?

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 Zuzi, ked si bola na obderoch u dokiho bola si nalacno?

azzura
9. máj 2012

@mistisa zlatinko, ja si to zaplatím, ja budem rada ked budem mat zasoby, lebo doky mi nechce dat konske davky....takto snim vybabrem 🙂. Nesmie dojst, vsak mne dosla tak limit je splnení 😎

adriana_13
9. máj 2012

😲

vardzikova
9. máj 2012

@mia117 ja sa citim skvele , a mimino sa ma tiež určite fajn 😀

mistisa
9. máj 2012

@azzura oki mojko dohodneme sa. 😉😉 no som zvedava na ten test doma.modlim sa aby aspon duch bol 😒 dam vediet robim do 14,30 tak o 16:00 budem domka hned sa ozvem 😉

azzura
9. máj 2012

@mistisa počuj a preco si ho nerobis radsej z ranneho moču??? Alebo si spravis aj teraz aj rano??? Ok, čakám 🙂 a držím silno palčeky

mistisa
9. máj 2012

@azzura ja som ho robila rano ale nevidela som nic.a tak to bolo 4:45 mozno som bola slepa 😀 okukbem to poobede a mozno bude nejaky duch vylezeny 😀 no uvidime.ale rano som nevidela . ☹ hm.dakujeeem zlatiiik 😉

fifitko25
9. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a nie, brali mi ich az poobede 😉

azzura
9. máj 2012

@mistisa aha, ale ešte možeš mať nízke hodnoty HCG, tak pokial mrcha nie je tak nic nie je stratene 😉

adriana_13
9. máj 2012

Mišulka47 išla dnes na potvrdenie tehu tak jej džme palce : 😉 😉 😉

fifitko25
9. máj 2012

@adriana_13 všetkým Čo na niečo čakajú, drzime palce 😉

mistisa
9. máj 2012

@azzura joj mojka v to dufam ja potichucky sa modlim ze to je dovod preco ke test negativny 😉😉

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 oki, diky 🙂

fifitko25
9. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a výsledky som ale vedela az na ďalšej poradni o 2 týždne, tie rozbory vraj trvajú dlhšiie 🙂 ideš sa dokiho zajtra popytat na odbery?

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 hej chcem sa ho spytat co ma caka v tom 12tt... a rozmyslam ci pojdem este raz do poradne pred odbermi, alebo nie... bo mi kazal chodit kazde dva tyzdne... a zaciatkom juna by som mala ist na odbery...

fifitko25
9. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a tiež chodím každé dva týždne 🙂 myslím si Však, že tie prve rozbory ti uz Môže vziať, aspoň budeš vedieť, či Máš hormóny ok 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 mohol by, ale nebude chciet 😝 ... uvidime, co povie, ze ci mam prist este pred odbermi do poradne... alebo nie... ja by som najradsej isla, bo 3 tyzdne nevidiet mimi je strasne dlhy cas 🙂

fifitko25
9. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a mi hovor, ja som taka vdacna tomu dopplerovmu odposluchu 🙂 aspoň pocuvam 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 to ano, ale odporucaju ho az od 12 tt, ze? my sme na to asi moc malicky 😀

fifitko25
9. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a Áno väčšinou od 12tt ale ja som zachytila uz v 11tt 😉 poobzeraj sa po nejakom, fakt je to úžasné 😵

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 napisem mm, mozno v Prahe zozenie skor ako ja tu 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. máj 2012

@fifitko25 nasla som za 60 € - riadna palka 😅