icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

jorgie
24. okt 2011

@purina12345 prajem ti aby ste stihli ovu pred tym nez pojdes prec ...a taktiez sa poistite den pred odchodom 😀 vies ze spermijky preziju v tebe niekolko dni (nikde sa pisa ze az 5 dni) takze si ich mozes zobrat so sebou 😀
pocasie veru ani mne na nalade nepridava...u nas je tiez dnes skaredo, chvylu prsi chvylu nie no na porazenie. a najhorsie na tom je, ze ked idem rano do roboty tak je este tma a coskoro bude tma aj po ceste domov....a pridaj k tomu este dazd - to este len bude depka 😒

jorgie
24. okt 2011

@mima1983 nie pocas celeho mesiaca...to by som asi nezvladla...jedine ze by sme isli na mesiac na dovolenku 😀 (co nehrozi)
my skusime kazdy druhy den od DC8-9 do DC18-19 tym padom sa uistime ze sme sexikovali pred pocas aj po ovu...uvidim ci sa nam zadari

mima1983
24. okt 2011

@jorgie velmi dobry pristup 🙂

barushkaaam
24. okt 2011

@mima1983 my sa chceme tento mesiac snazit, kazdy druhy den cely mesiac 😀 ved uz tu na MK niektore baby hovorili, ze otehotneli aj mimo plodnych dni, tak my si to doma chceme poistit 😀

purina12345
24. okt 2011

@jorgie no veru toto jesenné počasie dá zabrať ešteže existujú vianoce, tie prinášajú úľavu pre psychiku 😎
no veruže aj teraz keď som odchádzala tak som si zobrala zo sebou aj spejmošky, drahý chcel už dva dni pred odchodom kekíkovať ale v ten deň som bola akurát na odbere na cytológiu tak aby nevidel v tom len oplodnenie povedala som mu že odkladáme na druhý deň kôli vyšetreniu 😀 😀 😀
môj grafík zatiaľ takto: http://www.fertilityfriend.com/home/384016 ešte sa nič nedá konštatovať tak uvidíme 😵
a v stredu idem domkov jupíííííííííííííí

rybicka3
24. okt 2011

@jorgie @mima1983 suhlasim, tiez sa mi to pozdava 🙂 tusim ta budem nasledovat tento mesiac, ziadna BT, ziadne ovu testy len sexik 🙂 to bude priatel rad 😀

purina12345
24. okt 2011

@rybicka3 a ty si meriaš BT? pridáš grafík?

purina12345
24. okt 2011

@nativanativa no super, ty ideš riadne do nížin, blíži sa blíži, ja som ešte nikdy nemala nižšiu teplotu ako 36,54 🙂

purina12345
24. okt 2011

@nativanativa ale asi aj podľa toho o ktorej si meriaš ja o osmej, no a robila si ovu testík?

nativanativa
24. okt 2011

@purina12345 toto je moj prvy asi ovu graf

delideli
24. okt 2011

@barushkaaam : ja som vramcia pozorovania sa a brusenia po internete tiez nasla kopec tzv. prvych priznakov tehotenstva kratko po oplodneni a vela z nic sa naozaj od predmenstruacnych velmi nelisilo..dokonca a bolesti pri zahniezdovani embrya niektore baby popisovali ako velmi podobne..takze asi tazko povedat..ja som na sebe pozorovala kopec prvych priznakov 🙂 tak snas sa uz teraz nebudem tak sledovat..ale citala som aj take, ze sa baba zobudila a vedela ,ze je tehotna..bez priznakov,len vedela..to by som chcela zazit..🙂

nativanativa
24. okt 2011

@purina12345 kazde rano o 5.45 a na teste dnes opat duch 😖

snazilkas
24. okt 2011

@barushkaaam veru, to budes mat najistejsie, este pockaj a uvidis 🙂 Drzim ti palce 🙂

jorgie
24. okt 2011

@purina12345 ten tvoj grafik vyzera velmi slubne......budem drzat palceky aby ti ta teplota vydrzala pekne hore 🙂
pises, ze ides v stredu domov....to si sluzobne prec? ale robis mimo domova?

delideli
24. okt 2011

chcem sa este spytat na ten alchemilkovy cajik?moze sa pit cely cyklus,alebo len od do?

barushkaaam
24. okt 2011

@delideli fiiiha, dakujem za info, to som nevedela, ze tie priznaky su podobne. Tak pockam a ked mrcha nepride do tyzdna idem ocikat palicku 😀
@snazilkas dakujem 🙂 ja ti tiez drzim palce aby to tento mesiac vyslo 😉 a kolky DC si?

snazilkas
24. okt 2011

@delideli skoro vsade pisu, ze sa ma pit od MS po OVU, pretoze aj na nom je napisane, ze sa nema pit pocas tehotenstva. A kedze je po OVU predpoklad, ze mozes byt tehotna, tak by si ho nemala. Takze len po ovulaciu

purina12345
24. okt 2011

@nativanativa no ale aspoň že je zatiaľ duch to znamená že vajíčko už už je pomaly pripravené, veľmi držím palce

snazilkas
24. okt 2011

@barushkaaam ja som momentalne 17DC, ja velmi verim, ze tento mesiac nam to vyslo, lebo som mala idealne pripravenu maternicu, tak velmi velmi dufam 🙂

nativanativa
24. okt 2011

@purina12345 myslis ??? 😝

delideli
24. okt 2011

@snazilkas : dakujem, to som rada 🙂 nie ze by mi nechutil, ale predsa- vsetkeho vela skodi 🙂
a drzim vsetky palce..

snazilkas
24. okt 2011

@delideli veru, ja som ho zacala pit tento cyklus, ale tiez staci pol cyklu 🙂 Este k tomu som zavisla na urologickom caji, tak dost, ze ten pijem furt 🙂

purina12345
24. okt 2011

@jorgie chodím na dvojtýždňové turnusy, 😖 nie moc rada ale čo človek narobí keď treba zarobiť peniažky, tak ale už to tu nejako doklepem a už sa teším keď si budem užívať tehulkovanie a nebudem musieť cestovať preč z domu 😀 😀 😀

barushkaaam
24. okt 2011

@snazilkas tak drzim palceky 🙂 😉

rybicka3
24. okt 2011

@purina12345 ja si meriam teplotu asi od druheho snazenia, tento mesiaz uz zacinam siedmy, ale nemam sa s akym grafikom pochvalit lebo som 10 dc a len teraz skoncila mrcha, bola nejaka nezvycajne dlha, ja teda vzdy zvyknem mavat 6,7 dni ale teraz som este na 9 den spinila, tak som nemerala este a asi ani nebudem.kaslem na to tento mesiac.
inac baby mate niektora skusenosti s alchemikou? ja som ju teraz zacala pit 1DC, myslite ze preto som mala taku dlhu mrchu a to spinenie?

purina12345
24. okt 2011

@nativanativa ináč by ti test neukázal nič, niečo som o tom pred nedávnom čítala, boužiaľ už neviem kde ale spomínali tam že keď sa blíži ovu ukáže ti ducha a samozrejme stres, choroba atď ovplivňuje ovu tak ten LF to nejak ovplivňuje a dáva nejaké sygnály do mozgu a keď ho je najviac to je silná čiarka dáva pokyn na uvoľnenie vajíčka, neviem to tak pekne ako to tam písali no ale dúfam dá sa to pochopiť 😕

meyby
24. okt 2011

@purina12345 ahoj, este nic nove, zajtra idem k lekarke, a neexperimentujem s TT ale zajtra budem vediet co a ako ?ako sa mas ty ?

barushkaaam
24. okt 2011

@rybicka3 ja som si alchemilku kupila len dnes, ale viacere baby vraveli, ze sa im po tom upravil cyklus

barborka1446
24. okt 2011

Ahojte, tu som velmi dlho nebola, co je tu noveho? 🙂 Pribudol niekto za posledny tyzden ? 😉