Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mima1983 jj ja tiez vzdy pockam, ci dojdu alebo nie a minule mi meskali 10 dni a testla som a na druhy den mi prisli 😀
@barborka1446 no pekne sa to tu rozšírilo 😀 a ty ako? začali sa ti nejaké príznaky?
purina12345 ten tvoj grafik ale naozaj vyzera slubne 🙂 drzim palce
@meyby ty máš super nervušky, tak ti veľmi držím palce na zajtra a nezabudni sa ozvať, ja mám dnes depku a bolí ma hnusne žalúdok 😖
@zuzanka9999 prosiiiim???? jezisiii, tak to mam caka dokedy??? do 40DC??? 😀.... no mna z toho uz fakt porazí
@jorgie presne ako hovoris, je to tak, ale verim v to, ze o chvilku aj mi budeme tehu a potom sa tu budeme jedna z druhej tesit, ze sa to podarilo🙂 hmmmm aj moj brat ma teraz dvojmesacne mimco tak o to viacej mam tu tuzbu po drobcekovi.
@purina12345 dakujem za info a za radu. no uvidim. ja zijem v irsku a to konzultovanie s doktorom bude asi trosku narocnejsie 😒 ale asi pred 3 tyzdnami som bola doma a aj na gynekologii a brali mi krv na rozne vysetrenia. akurat zajtra si mam zavolat kvoli vysledkom. som zvedava
@purina12345 ahaa , takze mozno som este tesne pred ?? 😝
@mima1983 a este aby mi nebolo luto, tak som aj volala gynekologicke ze asi pridem na vyvolavacku a na druhy den som jej volala ze nepridem bo mi prisli, tak ako uplne ze zleeeeee. ale tak radsej si sprav test, ono vraj niektore zeny mozu spinit a byt uz tehu.
@rybicka3 ďakujem 🙂 no uvidíme čo to dá, ešte je skoro na to myslieť, snažím sa myslieť na vás dievčatá tak potláčam myšlienky čo sa somnou deje 😀 dúfam že sa už konečne udrží teplotka, pán božko daj
@zuzanka9999 to sa normalne stava, pisali mi to tu baby... no uvidim, nebudem robit unahlene zavery
@mima1983 jj potom daj vediet ako si dopadla, budem ti dzat palce🙂
@zuzanka9999 dakujeeem veeelmi moc... dam vediet .-)
@nativanativa no veru ešte stále, ale veľmi dobré je že vieš že sa blíži, ak ti to pomôže ovu zvyčajne býva 14 dní pred začiatkom mrchy tak skús si odpočítať ak si mala aspoň posledné cykly pravidelné, tak si budeš vedieť trochu priblížiť kedy asi bude 😀
jooooj babenky už musím končiť, tak zajtra pa 😀
ahojte.ja som ešte len na začiatku oktobra vysadila HAT.Začala som si od 11 dňa robit ovulačné testy a dnes je 17 deň a stále nič.
@purina12345 no prave ze neviem ,posledny cyklus 24 dnovy ... a predtym asi 29 dnovy .... fuuuha , co prinesie tento ?? 😠 😠
@jarmila82 to je normalne ze nic , si po vysadeni , telo sa spamatava , mne sa spamatavalo rok ,moje cykly boli katastrofalne .... ja som 7 rokov uzivala , v podstate od 16 rokov do 23 a odvedy nic , nechcem uz anti ani vidiet
@zuzanka9999 ja si pre istotu uz ani teho testy nerobim , tiez som to vedela vystihnut den pred cervenou a to si asi vies predstavit aky plac bol doma 😢 😢
ja som užívala vyše 10 rokov .Ked som vysadila tabletky pred 8 rokmi otehotnela som asi po dvoch al troch mesiacoch.vtedy ma ani nenapadlo si robit nejaké ovulacné testy
@purina12345 dakujem za opytanie 😵 cele dni citim podbrusko, nie je to bolest, len pocitujem, ze ho mam, predtym to bolo silnejsie, presne ako predmenstruacne bolesti, a sem tam mavam krce, ale nebyva mi zle .. A vyhodil sa mi ksichtik s vyrazkami, strasne casto curam, vela aj pijem potom, a dnes konecne ma zacali boliet bradavky, ale nic ine .. 😎
@barborka1446 to je krasne 🙂 Aj ja by som uz chcela opisovat tehu priznaky 🙂 Dufam, ze to bude coskoro. A tebe zelam, nech ti vsetko dobre dopadne 🙂
@barborka1446 ja mam presne také priznaky.... 🙂 ale este neviem ci som tehu alebo len si mrcha dáva načas
@snazilkas velmi pekne ti dakujem a este ovela viac ti drzim labky 🙂 kedy budes testikovat ?
@mima1983 aleco :P a nieco navyse nemas ? 😎
@barborka1446 ja az o dva tyzdne, teraz som len 17DC. A dakujem velmi pekne 🙂
@carie32 Ahoj Carie,
vobec nechytaj depku, Ovu pružky sú aj lacnejšie, ja som si kúpila 5ks za 5 - 6 ere. Volajú sa RapidClear. A z ovulácie, neovulácie si nerob veľkú hlavu. My sme s frajerom 5 mesiacov len tak skúšali na náhodu, vypočítala som si zhruba Ovuláciu a nedarilo sa. Potom mi staršia segra kúpila pásiky, ocikávala som a keď som ovuláciu merala od 12.dňa a ešte na 16.deň sa žiadna nedostavila, tiež ma už chytala depka. Ovu sa dostavila na 17. deň a dnes som v piatom týždni tehotenstva. Už dva týždne odporúčam kamoškám. Za predpokladu, že ste obaja ok, ak odhalíš presne ovuláciu, zadarí sa. Držím palce.

Hnedé špinenie po menštruácii
Ak trvá dlhšie než dva dni, je pravdepodobne spôsobené nepravidelným odlučovaním sliznice maternice. Je to takmer vždy výsledok nie celkom optimálnej funkcie hormónov luteálnej fázy predchádzajúceho cyklu. Zdravý vývoj sliznice maternice počas luteálnej fázy je nevyhnutný pre úspešné uchytenie zárodku, takže snažilky by stav mali konzultovať s lekárom.
Toto som našla na jednej stránke, neviem či sa to týka presne teba, ja som mávala také 4 dni špinenia, začalala som užívať kvapky Gynex a mracha sa skátila z 8 dní na 5 a bez nejakého špinenia, posledný deň bolo slabučké krvácanie
@rybicka3