Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mima1983 my sa chceme tento mesiac snazit, kazdy druhy den cely mesiac 😀 ved uz tu na MK niektore baby hovorili, ze otehotneli aj mimo plodnych dni, tak my si to doma chceme poistit 😀
@jorgie no veru toto jesenné počasie dá zabrať ešteže existujú vianoce, tie prinášajú úľavu pre psychiku 😎
no veruže aj teraz keď som odchádzala tak som si zobrala zo sebou aj spejmošky, drahý chcel už dva dni pred odchodom kekíkovať ale v ten deň som bola akurát na odbere na cytológiu tak aby nevidel v tom len oplodnenie povedala som mu že odkladáme na druhý deň kôli vyšetreniu 😀 😀 😀
môj grafík zatiaľ takto: http://www.fertilityfriend.com/home/384016 ešte sa nič nedá konštatovať tak uvidíme 😵
a v stredu idem domkov jupíííííííííííííí
@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac a moj takto
@rybicka3 a ty si meriaš BT? pridáš grafík?
@nativanativa no super, ty ideš riadne do nížin, blíži sa blíži, ja som ešte nikdy nemala nižšiu teplotu ako 36,54 🙂
@nativanativa ale asi aj podľa toho o ktorej si meriaš ja o osmej, no a robila si ovu testík?
@purina12345 toto je moj prvy asi ovu graf
@barushkaaam : ja som vramcia pozorovania sa a brusenia po internete tiez nasla kopec tzv. prvych priznakov tehotenstva kratko po oplodneni a vela z nic sa naozaj od predmenstruacnych velmi nelisilo..dokonca a bolesti pri zahniezdovani embrya niektore baby popisovali ako velmi podobne..takze asi tazko povedat..ja som na sebe pozorovala kopec prvych priznakov 🙂 tak snas sa uz teraz nebudem tak sledovat..ale citala som aj take, ze sa baba zobudila a vedela ,ze je tehotna..bez priznakov,len vedela..to by som chcela zazit..🙂
@purina12345 kazde rano o 5.45 a na teste dnes opat duch 😖
@barushkaaam veru, to budes mat najistejsie, este pockaj a uvidis 🙂 Drzim ti palce 🙂
@purina12345 ten tvoj grafik vyzera velmi slubne......budem drzat palceky aby ti ta teplota vydrzala pekne hore 🙂
pises, ze ides v stredu domov....to si sluzobne prec? ale robis mimo domova?
chcem sa este spytat na ten alchemilkovy cajik?moze sa pit cely cyklus,alebo len od do?
@nativanativa no ale aspoň že je zatiaľ duch to znamená že vajíčko už už je pomaly pripravené, veľmi držím palce
@barushkaaam ja som momentalne 17DC, ja velmi verim, ze tento mesiac nam to vyslo, lebo som mala idealne pripravenu maternicu, tak velmi velmi dufam 🙂
@purina12345 myslis ??? 😝
@jorgie chodím na dvojtýždňové turnusy, 😖 nie moc rada ale čo človek narobí keď treba zarobiť peniažky, tak ale už to tu nejako doklepem a už sa teším keď si budem užívať tehulkovanie a nebudem musieť cestovať preč z domu 😀 😀 😀
@snazilkas tak drzim palceky 🙂 😉
@purina12345 ja si meriam teplotu asi od druheho snazenia, tento mesiaz uz zacinam siedmy, ale nemam sa s akym grafikom pochvalit lebo som 10 dc a len teraz skoncila mrcha, bola nejaka nezvycajne dlha, ja teda vzdy zvyknem mavat 6,7 dni ale teraz som este na 9 den spinila, tak som nemerala este a asi ani nebudem.kaslem na to tento mesiac.
inac baby mate niektora skusenosti s alchemikou? ja som ju teraz zacala pit 1DC, myslite ze preto som mala taku dlhu mrchu a to spinenie?
@nativanativa ináč by ti test neukázal nič, niečo som o tom pred nedávnom čítala, boužiaľ už neviem kde ale spomínali tam že keď sa blíži ovu ukáže ti ducha a samozrejme stres, choroba atď ovplivňuje ovu tak ten LF to nejak ovplivňuje a dáva nejaké sygnály do mozgu a keď ho je najviac to je silná čiarka dáva pokyn na uvoľnenie vajíčka, neviem to tak pekne ako to tam písali no ale dúfam dá sa to pochopiť 😕
@purina12345 ahoj, este nic nove, zajtra idem k lekarke, a neexperimentujem s TT ale zajtra budem vediet co a ako ?ako sa mas ty ?
@rybicka3 ja som si alchemilku kupila len dnes, ale viacere baby vraveli, ze sa im po tom upravil cyklus
Ahojte, tu som velmi dlho nebola, co je tu noveho? 🙂 Pribudol niekto za posledny tyzden ? 😉

@purina12345 prajem ti aby ste stihli ovu pred tym nez pojdes prec ...a taktiez sa poistite den pred odchodom 😀 vies ze spermijky preziju v tebe niekolko dni (nikde sa pisa ze az 5 dni) takze si ich mozes zobrat so sebou 😀
pocasie veru ani mne na nalade nepridava...u nas je tiez dnes skaredo, chvylu prsi chvylu nie no na porazenie. a najhorsie na tom je, ze ked idem rano do roboty tak je este tma a coskoro bude tma aj po ceste domov....a pridaj k tomu este dazd - to este len bude depka 😒