icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. máj 2012

@svintekova ešte stále a som z toho na nervy uz ☹

iwi9
9. máj 2012

@mistisa no tak si proste povedz, ze je to ta druha moznost a vykasli sa na to... spravaj sa ako nic, ze je vsetko tak ako ma byt a podla mna sa nakoniec veeelmi zretelne ukaze, ze si tehu a budes mat take silne //, ze ti aj nam tu vsetkym oci vyocia 😀 😀 😀 . proste musis na to prestat mysliet... mozno je nejaky dovod, preco sa ti to na teste neukazuje, ale to sama nevydumas aj tak... chodte na prechadzku, na veceru, pozrite si film, proste skus prist na ine myslienky, inak sa z toho zblaznis...

henia
9. máj 2012

ake mate skusenosti s duchmi na tehotenskom teste??? ked ta druha ciarka je len v slabo ruzovom naznaku, skoro neviditelna??

anett6212
9. máj 2012

@fifitko25 možno áno. ktovie. a inak ten vytok uz prestal. to iba vtedy ho mam, ked mi treba na wc a drzim to v sebe ked hned nejdem. a teraz uz nic nemam opat. 😒

iwi9
9. máj 2012

@fifitko25 joj ale este na diete? 😠 joj mna by porzailo... teraz sa snazim trosku obmedzovat a jest len zdrave veci a uz to mi lezie na nervy... pri hokeji som od nervov pojedla cely balik kesu orieskov a teraz mi je z toho bleee. nezavidim ti moja, ale ty to isti vydrzis a bude ti lepsie. len dufam,ze sa ti to uz nevrati...

zuzka_rastik
9. máj 2012

@moni1007 ta celkom dobre, vcera som docestovala od nasich, unavena som bola po ceste, tak idem domov oddychovat. este som v praci, ale uz vypinam, balim, idem 🙂 a ako to mas ty, pocitujes nejake priznaky? ja nic, ziadna zmena, akurat dnes som mala vela husteho hienu, ale to ja zvyknem mavat, takze asi normalka 🙂

henia
9. máj 2012

resp je to vlastne vidiet len pod uhlom, ale nieje to tam jednoducho biele... je to do ruzova

moni1007
9. máj 2012

@zuzka_rastik vies co, ja uz pomaly kazdy mesiac mavam nejake priznaky a teraz vobec nic. len od ovu ma picha v podbrusku a pobolieva ma. a sem tam citim mrchu,akoby som mala.ale inak vobec. teraz ma hlava strasne rozbolela,ale len pri pohybe a len prava strana ☹ 😠 asi sme neboli uspesni 😒 tak uz ides k muzikovi? sama si bola u rodicov?

zuzanka9999
9. máj 2012

@moni1007 ahoj moni a ako sa dlho snazite??? kedy mas dostat mrchu?

mistisa
9. máj 2012

@iwi9 no to bude asi najlepsie.len by mi mohli tie bolesti ustupit ☹ no uvidime kaslem na to.kukame s mm komedku 😉😉

moni1007
9. máj 2012

@zuzanka9999 ahoj. my sa snaime od septembra 😠 😝 a vy? no mrchu som bezne dostavala po 28 dnoch, cize by mala prist v pondelok myslim. ale posledny cyklus som mala az 33 dnovy. tak neviem ci to bola nejaka vynimocna situacia alebo co. 😒 a ty si na tom ako?

iwi9
9. máj 2012

@mistisa no tak veru, treba sa poriadne zasmiat a vsetko zle bude fuc 😉. Ja som bola dnes akasi bez nalady, ani cvicit som s mm nesla, ale dnes som bola ko... ale uz nejako ozivam, tak idem poupratovat a potom si konecne veci do prace pripravit, lebo dalsi den vyhovoriek asi neprezijem 😀 😀

zuzanka9999
9. máj 2012

@moni1007 no my sa snazime od augusta. vo februari sme boli tehu ale v piatom tyzdni sme mali spontanny potrat, teraz som dva mesiace nemohla bo my nasli ureaplasmu a teraz zasa sme sa pokusili prvykrat odvtedy i ked v piatok dostanem vysledky ci sme vyliecili ureaplasmu:/ mrchu ocakavam tiez v pondelok mam 33 dnovy cyklus. cyklus sa moze sem tam menit, ja som dokonca raz mala neuveritelnych 52 dni musela som ist na vyvolavacku🙂))) tak drzim palce aby ti mecha neprisla🙂

luszia
9. máj 2012

@su_san Ahoj, pozeram, ze si dnes pocula dobre spravy od doktora, tak to je skvele, teraz uz len tie vajka poriesit a bude to vsetko tak ako ma byt 🙂 a za chvilku sa pridas medzi tehulky 😀 Ja zatial stale nemam menzes dnes je to 6den po vyvolavacke, ale PMS mam ,tak je to asi len otazku casu kedy sa spusti ...

mel84
9. máj 2012

@su_san ahoj Zuzka 🙂 si mila, ze si si na mna spomenula 😉 obmedzujem trosku MK tak prirodzene, lebo v praci sa mi uz neda pripojit a doma, ked su uz taketo horucavy tak mocpo veceroch neinternetujem, radsej sa flakame po vonku 🙂 sem tam nakuknem a precitam tak max 2 stranky dozadu 🙂
mam sa vramci moznosti dobre, velmi som dufala, ze nam to vyjde na prvykrat, ale mrska dosla a dokonca o dva dni skor, bola som hrozne sklamana a uz to fakt nechcem zazivat.. takze ideme dalej a tento cyklus uz bojujeme spolu s @delideli, ze? 😀 dnes som 8DC, takze manzelik sa vrati zo sluzobky a snazilkujeme 😀 a ty ako?

mel84
9. máj 2012

@delideli inak moja aj ja som bola dnes na masazi 😀 😀 sa to vola ze breussova masaz, ani som nevedela na co idem, to mi len moja kozmeticka odporucila, ze jej znama robi...a bolo to super, tak dufam ze nam to pomoze 😉

gelinka75
9. máj 2012

@lucecita ked citis tak to je fajn, aspon vies, ze posobi a bude po nej 😉

mattuliatko30
9. máj 2012

@su_san vyskúšam...musím čosi začať robiť...už so sebou ...kúpim ten centrum....a ako si zmenila živ.štýl?...si sa začala inak stravovať..či v čom si to zmenila?

mattuliatko30
9. máj 2012

@mistisa ahoj moja..tak ako tehu testík?..bolo niečo na ňom?

mattuliatko30
9. máj 2012

@fifitko25 ahoj...čo si dnes bola na sono???či som to zle prečítala?ako?

mattuliatko30
9. máj 2012

@moni1007 ja 3DC...tak dúfam,že zajtar už bude min.mrcha...a začnem aj merať....

fifitko25
9. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj zlatik, áno bolo sono, merali sme kostičky a NT, všetko dopadlo dobre, máme 5,4 cm, NT 1,5, nosová kostička potvrdená, aktuálny stav 11tt+6 😀

spula22
9. máj 2012

@fifitko25 micka a kde mame fotecku ? 😀

fifitko25
9. máj 2012

@spula22 doma na stole 😀 😀 zajtra pridám 😉 keď bude lepšie svetlo na foto

mistisa
9. máj 2012

@mattuliatko30 nic mojka ale robila som iny ako ten kde mi ducha ukazalo musim zajtra mamatest kupit 🙂 -)

lagunasa
9. máj 2012

teda ja som este len mesiac po douzivani HAK ale teraz ako som zacala spinit a potom aj pocas kramov ( aj dnes ) mam miestami take tocenie hlavy..... to som predtym nemavala a teraz staci ze sa viac rozrozpravam alebo zadycham a uz sa mi hlava mota.... som si myslela este ked som len spinila ze by to mohol byt priznak tehu ale kramy som dostala a hlava sa krutieva stale. uplne pre mna cudny stav... a vobec sa mi nezda ze by som pila malo vody.....

nancycka
9. máj 2012

@mistisa ahoj, no to ma mrzi, ze takto musis vyckavat na vysledok, o su nervy ☹ ja som mala divoke stavy prvy mesiac, co som vysadila antiku po desiatich rokoch - na vracanie, vsade ma bolelo, vajecniky a prsia mi slo roztrhnut....ale sa mi nechcelo verit, ze by sa zadarilo, a doki ma tiez schladila, ze sa vsetko prebudza, ze je hormonalna nerovnovaha ☹ tak este vydrz mojka, snaz s na to nemysliet, nech tolko netrpis ocakavanim vysledku 🙂 silno na teba myslim a odhanam cervenu 😀

mattuliatko30
10. máj 2012

@fifitko25 supeeeer...teším sa na fotečku....a som rada,že je drobátko ok... 🙂

mattuliatko30
10. máj 2012

@henia tak je to dúšik.....počkaj či bude silnieť?..nedá sa ti odfotiť?...ak sa tam niečo ružové risuje...je to na dobrej ceste..držím palčeky..inak by bol biely ako stena 😀

mattuliatko30
10. máj 2012

@mistisa ahojky..tak ako si dnes s teplotkou???.....testík si dnes nerobila?..ideš zháňať ten mamatest?u nás ho nemajú...nikde...koľko stojí taký test?