Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
a strasne mi dnes rano bolo na vracanie, neviem ci si podvedome vyvolavam sympomy alebo co 🙂 ale straaasne, myslela som ze sa fakt pobliju...
@mel84 : ja som dnes 11DC, cakam kedy bude ovulka, lebo teplota mi dnes trocha poskocila,ale skor nez 11DC som ju este nikdy nemala, skor ju mavam 12-13DC..snazilkujeme tak pozvolna,nech z toho nie sme vystresovani ako minule 🙂 drzim palceky,dufam,ze na konci maja vytasime obidve krasne dve ciarky 🙂
@mattuliatko30 ajoj mojka dnes takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm.testik som nerobila.pojdem kupit a uvidim 😉 no on je tusim 3,50 ci tak nejak 😉😉
@mistisa teplotka stále krásna....držím palčeky..a zajtra testni....uvidíš na tom mamateste..by ti to isto ukázalo.....aj keby nechcelo 🙂
@fifitko25 @vardzikova dobré ránko babušky, neviete náhodou ako sa má purinka? už som ju tu strašne dávno nevidela.
@fifitko25 ahoj moja, tak mala som pravdu. v poslednom case hned ako si kupim test a chcem sa rano testnut, tak pride mrcha v tom a to bolo aj dnes rano. len nechapem tomu kedze beriem duphaston, tak by mi nemali meskat nie?????vysadila som ich 1. mája a dnes som az dostala mrchu. 😒 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vardzikova joooj sak som si az potom vsimla 🙂 chces dam este jednu otocenu v dbrom smere 🙂
@lusinda1989 už dobre 🙂 po 3 dnovej depke som sa znova nastartovala na dalsie kolo. Ako sa citi vydata maminka??
@azzura tak je dobre zlatik ja verim ze teraz vsetko dobre dopadne kedy mas dalsie kolo ???
@lusinda1989 krááásna nevestička..ako ti to pristane s tým brušinkom.....super...nech sa vám darí...a ste dllllho šťastní

@mattuliatko30 no rysuje sa tam nieco ruzove, tiez si myslim ze keby nic, tak by to ostalo biele...