icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
10. máj 2012

@tweetinka.co : aj my mame akurat plodny tyzden..tak dufam,ze maj lasky caj prinesie stastie 🙂

moni1007
10. máj 2012

@zuzka_rastik ahoj. ja tak stale rovnako. hlava ma uz neboli, tehu sa necitim byt a sem tam citim podbrusko a krize. ale inak nic. dnes som si uvedomila ze som uz 11 DPO. sranda ako mi to teraz bezi. dnes som teplotu nemerala, budem az cez vikend,ak sa mi bude chciet 😀 a ty ako?

mia117
10. máj 2012

@delideli dakujem moc a posielam vsetkym tehu bacilky aby sa to aj vam darilo 🙂 🙂

mistisa
10. máj 2012

@fifitko25 noooo tak super mojkaaa 😉 to som rada 😉
@mia117 dakujeeem chytaaaam 😉 tajze dnes mozrm urobit poobede tstiiik a bude silnejsia ciarka 😉😉 bodaj by to bolo take jednoduche ze ? ☹

tweetinka.co
10. máj 2012

@delideli tak snáď den detí oslávime s mini dieťatkom 😎 Tiež sa spolieham že toto super počasie, že pomôže

mia117
10. máj 2012

@mistisa moja neboj vyjde to aj tebe, urob testik 🙂

moni1007
10. máj 2012

@mistisa ahoj. no co moja ako? grafik som uz videla 🙂 ako sa citis? si v praci?

mistisa
10. máj 2012

@moni1007 ajooj mo trapim sa a dnes nadcas do 16:00 uz som kohla za pol hodku koncit ☹ ale dned je to celkom fajn 🙂. Len mi zacina byt zase blbje to vzdy takto poobede mi to zacne ☹ no uvidime.grafik fajn nie? No uvidime co zajtra zmeram 😉 a ty sa mi mas ako?? 😉😉

mattuliatko30
10. máj 2012

@mia117 gratulujééééééém....a čo ti povedala?..aké máš HCG?.....super...teším sa s tebou

mia117
10. máj 2012

@mattuliatko30 tak to presne neviem ale asi este nizke, kedze nevidela nic ked mi robila sono, povedala ze mam prist tak za tyzden aj par dni a uz by tam snad malo byt nieco vidiet 🙂

mattuliatko30
10. máj 2012

@mia117 tak ale z krvi by ti mala vedieť hodnotu povedať..veď podľa toho zistí,že si tehu... 🙂 tak ale hlavne,že to je potvrdené...ono to chvíľku trvá..kým tam je niečo vidieť..preto je najlepšie ísť ,kedˇmešká...tak min. 10 dní....vtedy už je všetko vidieť....

mia117
10. máj 2012

@mattuliatko30 to hej, pri prvom som bola asi ked mi 3 tyzdne ked mi meskala mrcha a to bolo vidiet 😉

vardzikova
10. máj 2012

@mia117 gratulujem 😀

mia117
10. máj 2012

@vardzikova dakujeem 🙂

su_san
10. máj 2012

@mattuliatko30 micka...zmenila som v tom, že som začala jesť viac zeleniny a ovocia a viac tekutín, bylinkové čajíky a hlavne som aj dávno fajčila a to som tiež úplne skončila, takže všetko spolu mi veľmi pomohlo...a brala som tie multivitamíny a brobiotiká...tebe by neviem čo pomohlo, treba ísť hlavne na vyšetrenie, ale dovtedy môžeš skúšať prírodne 🙂

azzura
10. máj 2012

@mia117 aj mna prosim opluj...........a gratulujem strašne mooooc 🙂 🙂

mattuliatko30
10. máj 2012

@mia117 aj ja tak....nič nevidel..a aj tak som mala za 10 dní prísť 🙂 takže až vtedy to bolo už vidieť...aj srdiečko 😉

su_san
10. máj 2012

@mia117 blahoželám k // 😀

mattuliatko30
10. máj 2012

@su_san tak super...asi aj ja prejdem zdravšie papkať....a možno sa to aj samé upraví..ktovie? 😉

mia117
10. máj 2012

@mattuliatko30 super uz sa na to tesim 😉 ty si ako na tom teraz?

mia117
10. máj 2012

@su_san dakujem 😉

mia117
10. máj 2012

@azzura tfuj tfuj posielam tehu bacilky 😉 🙂

azzura
10. máj 2012

@mia117 dakujeeeeem pekne a hlavne nestresuj a opatruj sa

su_san
10. máj 2012

@mel84 ahoj, ja dnes 19DC...vajko moje neviem či dorástlo, ale od včera večera/noci ma brutálne pichalo na tej strane, kde doki videl vajko, ale dnes doobedu to prešlo a drahý ráno bol taký zaspatý, že nemal na keksík chuť nejako, takže naposledy sme včera ráno keksíkovali, takže možno sme zase prepásli...možno ani vajko mi nedorástlo, takže neviem...ale aspoň som v maximálnej pohode, doki ma bude riešiť hneď ďalší cyklus, krv sa mi vezme a podrobný rozbor a pokuká zase vajká...možno mi bude treba dačo na rast predpísať, ale to je fuk, hlavne, nech mi pomôže 🙂 🙂 🙂

mia117
10. máj 2012

@azzura dakujem moc budem pekne oddychovat 🙂 a tebe prajem skore 2// na tt 🙂

azzura
10. máj 2012

@su_san
@mattuliatko30 baby baby, podme sa nejak hrať 🙂 nevsímajte si ma , dnes mi nejak šibe a to som vcera depkovala, ty vole tie moje hormony kolišu ako na hojdačke 😀 😀 😀

azzura
10. máj 2012

@mia117 dakujem, ale to zavisí tam od toho hore 😠

mia117
10. máj 2012

@azzura neboj on ti to rad dopraje 🙂 🙂

su_san
10. máj 2012

@mattuliatko30 neviem ako sa ty stravuješ, ale ja som nejedla skoro žiadne ovocie a zeleninu a som mala málo vitamínov...bola mi dokonca potvrdená alergia na ovocie, dodnes nemôžem niektoré druhy papať...ešte keby som sa tak donútila kus športovať, bolo by to super, ale som lenivá jak voš 😀 😀 😀

su_san
10. máj 2012

@azzura akoby si sa zahrala devuška??????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀