icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
10. máj 2012

@mia117 no podla teploty to tak aj vyzera,ale podla mojich pocitov by mohla byt ten 14 Dc a vraj teplota sa moze o ten den opozdit. ale tak vravim ja som na mrchu pripravena 😝 ja ju ocakavam

mia117
10. máj 2012

@moni1007 tak dufam, ze nepride 🙂

su_san
10. máj 2012

@zuzanka9999 v januári som bola na preventívku, kukol ma a povedal, že všetko ok, vraj ovu nabehla, cysty žiadne, vzal mi krv na hormóny, ale len kvôli tomu ako sa mi ustálili po HAK...teraz mi bude na 2/3DC brať krv a na 19/20DC na to či prebieha ovulácia a teraz keď ma minulý týždeň kukal, tak som mala malé vajko-len 12mm na 11DC, tak povedal, že možno bude anovulák, možno dorastie...nestresujem, teším sa, že ma bude riešiť, že ma neodbil a že čoskoro bude bábo 😀 😀 😀
a ty zuzanka vydrž s testovaním, bude ako nebolo 🙂
a ešte jedna otázka, nemohlo ti minule vyvolať potrat to, že si mala ureaplazmu, lebo som to dakde čítala, že v ranných štádiach to spôsobuje a ešte toxoplazmóza a pod.

su_san
10. máj 2012

@anett6212 škoda, že došla škaredá červená hnusoba...rýchly a bezbolestný odchod mrchane a úspešné new kolo 🙂
ozaj, tebe gyndoš bral krv na hormóny keď ti predpísal dufík...lebo mne najprv bude robiť odbery a potom až dačo predpíše 😕

su_san
10. máj 2012

@mistisa ako?????????????? 😕 😕 😕
ja prišla kuk a ty nikde zlatík 😝

su_san
10. máj 2012

@lusinda1989 blahoželám, pekné šatky si mala, nech ste navždy takí šťastní ako v ten krásny deň 🙂

anett6212
10. máj 2012

@su_san nie nebral mi krv. hned mi predpisal dufik po vybrani som za nim prisla na kontrolu ci ho znasam a beriem ho dalej

su_san
10. máj 2012

@anett6212 no môj má kus iný prístup, povedal, že najprv odbery a folikulometria a potom poriešime liečbu, aby sme vlastne vedeli čo ideme liečiť, lebo nepravidelný cyklus a bolesti môžu mať rôzne vplyvy...a že drahému vypíše aj papierik do KE na spermiogram 😅

anett6212
10. máj 2012

@su_san ta ja som tam isla kvoli tomu, ze strasne silno krvacam. ja som ju mala stale pravidelnu ale velmi silnu. tak kvoli tomu mi dal dufik. a teraz mi meskalo od vybratia dufiku 9 dni. tak neviem co sa to stalo, ale mrcha je velmi slabunka. iba mam neskutocne bolesti

iwi9
10. máj 2012

@su_san trosku som si citala dozadu a veeelmi sa mi paci tvoj pristup 🙂)proste ked to nejde samo, treba doverovat doktorom a verit ze to pride 🙂) velmi drzim palce, nech je to co najskor a bez problemov ;)

su_san
10. máj 2012

@anett6212 no mne sa ten tvoj lekár nepáči, zobral to za zlý koniec...najprv mal zistiť prečo tak silno krvácaš, čiže odbery a ultrazvuk...nebudem ťa strašiť, ale kamoška mala napr. cystu a lekár si to nevšimol...verím, že si ok, ale skús sa s lekárom porozprávať, nech na to ide kus inak 😎

iwi9
10. máj 2012

@mia117 gratulujeeem 🙂 dalsia tehulka, ono je to asi ozaj nakazlive 😀 😀 tak len pekne sir virusy dalej, pekne si to uzivaj :D prajem vela vela zdravicka 🙂 🙂

iwi9
10. máj 2012

@moni1007 no pockaj, nakoniec budes uplne mimo, ked mrcha nepride a budes mat // 😀 . velmi ti to prajem 🙂

anett6212
10. máj 2012

@su_san aj mne nasiel cystu. asi mi aj praskla lebo pred tyzdnom som krvacala

iwi9
10. máj 2012

@mistisa no co mojka? stale ziadne jasne spravy??? ako dnes?

iwi9
10. máj 2012

@fifitko25 no som rada, ze sa zaludok upokojil, dufam, ze az do porodu 😉. a ako sa mate dneska s mimcom? dokedy si PN?

moni1007
10. máj 2012

@iwi9 no tak to by som bola riadne prekvapena 😕 😕 😕 bysom asi ani neverila 😀 a ty sa mas ako?

iwi9
10. máj 2012

@lusinda1989 krasna nevesta, na fotky som sa usmievala ako prastena asi minutu, tehulky nevesty su asi najkrajsie 🙂 prajem vela vela lasky

iwi9
10. máj 2012

@moni1007 och kiezdy to tak bolo, budem ti nielen ze odhanat mrchu, ale privolavat tehu 😀
ja sa mam fajn, ale cely tyzden som katastrofalne unavena 😠 😠 ... este nikdy som nebola taka mimo... ale aspon bolesti hlavy presli.. 😅 Neviem nabrat energiu na nic. Ale celkovo som spokojna, onedlho (12 dniiiii jupiiii) ideme na dovolenku, konecne domoooov, tak sa neviem dockat

iwi9
10. máj 2012

@vardzikova ako sa mate dnes so Sofinkou? dufam, ze je vsetko ako ma ;)

moni1007
10. máj 2012

@iwi9 dakujem ti. si mila. a ty si vlastne v akom stadiu? uz to tu mam take popletene 😀 tak si riadne uzite dovcu a oddychnite si 🙂 no mna hlava bolela vcera poobede a dnes poobede opat, hlavne pri prudsom pohybe 😠

fifitko25
10. máj 2012

@iwi9 ahoj, Dakujeme, dnes je to uz fakt super, asi aj Vďaka hylaku kvapkam 😉 na budúci týždeň volam doktorovi a Uvidíme Čo povie, ale nevidím to na návrat do práce 😅

iwi9
10. máj 2012

@moni1007 no ja som 4DPO... takze sa snazim nemysliet na to, ze cakam na tehu test, ale mm stale rozprava ze som tehu 😅 tak si to uzivame 🙂 velmi by som sa potesila, ale tak neviem, zatial prvy mesiac, tak sa snazim byt pri zemi...

iwi9
10. máj 2012

@fifitko25 som rada, ze daco zabralo... musi to byt na prd stale behat na wc.. ja som to mala v egypte.. o to horsie to musi byt, ked uz nie si sama... ale tak dufam, ze sa ti to uz nevrati 😉

vardzikova
10. máj 2012

@iwi9 dnes sa mam neskutočne unavene, hroozne ma bolia nohy 😠 a ty dnes ako?

iwi9
10. máj 2012

ozaj kocky poradte mi, dakde som citala, ze prve dni po ovu by sa nemalo sexovat... ????? je to pravda???

su_san
10. máj 2012

@iwi9 nemá význam sa trápiť a čakať na zázrak, ak je dobrý doki, tak nemá problém urobiť potrebné vyšetrenia...veď aký zmysel by malo čakať na zázrak ak by tam bol nejaký primárny problém...takže poriešime a budeme bruškovať 😀 😀 😀

moni1007
10. máj 2012

@iwi9 no mne tento mesiac strasne rychlo ubieha. nestigam ani mysliet na snazilkovanie alebo na tehu. kazdy mesiac som mala nejake priznaky a teraz nic. len si citim obcas podbrusko a krize, sem tam akoby som mala dostat mrchu a teraz ta hlava. este len pred chvilou bola mrcha a o chvilu tu bude opat jej cas. bola by som stastna keby to vyslo,ale moc si to nepripustam. minule som bola strasne smutna a nestastna a depkovala som. nechcem to teraz opat prezivat.
tak vam drzim palceky, aby sa vam to podarilo a nech na dovolenku idete uz traja domov pozriet 🙂

iwi9
10. máj 2012

@vardzikova joj a co to? opuchaju? ci? ja ok, ja som cela unavena uz tyzden ☹ ☹ .. no od pondelka aby som neprehanala 😀 😀 ale inak ok, tesime sa na dovcu, pojdeme na svadbu, asi 4 narodeninove oslavy, kopu miminiek 🙂 neviem sa dockat.. ale bude to zase narozne a moc si neoddychnem. ale neviem sa dockat

fifitko25
10. máj 2012

@iwi9 faraonovu pomstu poznáme s mm tiež... Neprajem ani najhorsiemu nepriatelovi 😅