icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
10. máj 2012

@anett6212 možno aj preto tie bolesti a silná MS...uvidíš ako bude...a vajká ti kukal či vôbec je ovu???

iwi9
10. máj 2012

@su_san tak tak, s mojou kamoskou to uz vyzeralo velmi zle, vobec nemavala ovulaciu, potom milion dalsich problemov, mala dobreho doktora a 28.5. ideme nasmu krstniatku na oslavu 1. rocika 🙂

iwi9
10. máj 2012

@moni1007 no asi ta chapem, bojis sa sklamania, tak si radsej nepripustat, ze by sa to podarilo... ak by to nevyslo teraz, urcite to raz vyjde anebude to dlho trvat 😉

su_san
10. máj 2012

@iwi9 veď presne o to ide...ak sa zistí, že je všetko ok, tak budeme keksíkovať do zbláznenia, veď je to také super 😅 😀 , ale ak tam je chyba, tak budeme len každý mesiac zbytočne vynervovaný z toho a ani ten sexík si časom pár nebude užívať, bude to také na silu...takže ja mám taký postoj 😉

iwi9
10. máj 2012

@fifitko25 no tak mne bolo az do placu ☹ a miestami smiesne 😀 ale aj tak sme si to celkom uzili.. viac mi vadili dotieravi egyptania 😠 😠 uplne mi pokazili zazitok z pyramid ☹

iwi9
10. máj 2012

@su_san tak je to spravne.. aj ked ta moja kamoska otehotnela vraj pri sexe, co ju strasne bolel, ze si to cele pretrpela... bola rano u doktora, doktor povedal, ze treba dnes, tak museli 😕. ale povedala, ze by to podtupila hocikedy..

l_e_n_o_c_k_a
10. máj 2012

@fifitko25 Zuzi, dnes mi doki neodobral krv, tak ako som predpokladala... ze pockame do 12tt 😖

mistisa
10. máj 2012

@iwi9
@moni1007
@fifitko25
@su_san Ahojkajte koceny dnes vobec nestiham nic ☹ moc sa omluvam ze som nereagovala ale teraz som sa nachvilku dostala napisat vam.a priznam sa ze som ten testik ani nestihla robit ☹ ale zajtra rano skusim a uvidime. 🙂 🙂 joj este idem robit svacinku na zajtra do robotky a vyiahnut mufinky z rury a pobalit vecicky ale budem nakukat 🙂 a snad o pol noci zalahnem rozbita do postele ☹ a rano ked mi 4:30 ten budik zazvoni ho vyhodim von oknom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
10. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a och a nepovedal prečo, len že az v 12tt?

fifitko25
10. máj 2012

@mistisa takze zajtra budu // 😉

iwi9
10. máj 2012

myslite, ze ak by som bola tehotna, a zistila by som to az doma na Slovensku, tak by ma nejaky doktor vysetril (je mi jasne ze nie zadarmo..)?

iwi9
10. máj 2012

@mistisa no takze klidek, zajtra si spravis testik 😉

iwi9
10. máj 2012

kocky precitajte si co som pridala 🙂 je to dlhe, ale dobre sa zabavite 😀 😀 😀

fifitko25
10. máj 2012

@iwi9 súkromnik by ta vzal si myslím 😉

iwi9
10. máj 2012

@fifitko25 aj ja si myslim... tak hadam by som daco vybavila.. ale najprv si musim o par dni najst // 😀 😀 uz zase predbieham udalosti.. lenze ked ono to je takeeee tazkeeee na to nemysliet a kaslat na vysledok 😖

mistisa
10. máj 2012

@fifitko25 noooooo modliiim sa za to. uvidime hadam ano aspon silnejsi dúšik stačí 🙂
@iwi9 ano mojka urobim ranko 🙂 hned vam dam vediet kocenky 🙂

iwi9
10. máj 2012

@mistisa budeme cakat ;)a mysliet na teba 😉

iwi9
10. máj 2012

no pytam sa uz asi treti krat, ale akosi stale nikto nereagoval, tak skusam zase.. poculi ste o tom, ze by sa nemalo sexovat v prvych dnoch po ovu? ( resp. v skorom stadiu tehotenstva)? dufam, ze som len zle precitala...

zujka2
10. máj 2012

@iwi9 ahoj, a keď nevieš, že si tehu a nevieš presne kedy máš ovu? myslím, že niekedy sú informácie prehnané 😉

mistisa
10. máj 2012

@iwi9 dakujem zlatik 😀

iwi9
10. máj 2012

@zujka2 no ide o to, ze som citala, ze po oplodneni ( teda po ovu) sa neodporuca sexovat, a kedze sa nachadzam v stadiu po ovu, chcem mat istotu, ze ak by som nahodou bola tehotna, aby sme to cele neohrozili... proste len zistujem, ci je to totalna blbost, alebo sa to zaklada na pravde 😉

zujka2
10. máj 2012

@iwi9 hm, hej chápem. aj ja keď niečo čítam hneď to riešim a uvažujem nad tým. veď sa tak človek snaží a bojí sa každého ohrozenia. ☹ ale fakt si myslím, že koľko žien nevie o uhniezdení a jednoducho si užívajú až do očakávanej menštruácie. tak si myslím, že to je asi nepravda.

iwi9
10. máj 2012

@zujka2 aj ja si myslim.. mala by som prestat na to mysliet, je mi to jasne, proste zit tak ako predtym a cakat...ale to proste nejde.. ked uz raz dvaja spravia ten krok, ze chcu dieta, tak si zrazu uvedomia, ze ho chcu viac ako cokolvek ine a nevedia sa ho dockat... velmi sa potrebujem rozptylit, aj ked teraz som celkom ok, len sa neviem dockat dna, ked si pojdem spravit tehutest... som len 4DPO, tak sa este nacakam a bolo by super, keby ma nieco ine zabavilo ...ale MK je droga a zacina mi tu z toho vsetkeho mierne sibat 😅 😅

zujka2
10. máj 2012

@iwi9 hm, neviem ako dlho sa snažíte. my viac ako dva roky a je to na psychiku. ale chce to trošku nadhľad. ale viem presne o čom hovoríš. prechádzam rôznymi fázami, obdobiami a emóciami. sila a viera musí byť. asi je dobré pravidlo nesnažiť sa veriť úplne všetkému, lebo nám to prepne 😀 😀

iwi9
10. máj 2012

@zujka2 fuha dva roky, to ma mrzi, dufam, ze sa co najskor podari.. my sme zacali len tento cyklus...takze ja som este len v zaciatocnickom stadiu...

mia117
11. máj 2012

ahojte 😉 🙂 krasne ranko prajem prkladam moj tehu grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37 🙂

mia117
11. máj 2012

@iwi9 dakujem moja, bacilky posielam 😉 tfuj tfuj 🙂 prajem rychle nakazenie 🙂

mattuliatko30
11. máj 2012

@mia117 meriam...ale pôjdem ku dokimu..na bud. mesiac..takže chcem si dať najskôr upraviť cyklus..

mattuliatko30
11. máj 2012

@su_san no aj ja jem málo vitaminov....a ovocie zeleninu sa snažím..ale mala by som isto viac....aj ako prílohu jesť..

mia117
11. máj 2012

@mattuliatko30 uz mas po ovulke? kolkysi dc? posli graf 🙂