icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
11. máj 2012

@su_san joj presne potrebujem sa nejako zabavit, dufala som, ze v robote ma trosku viac zamestnaju, ale nejaki su na mna moc dobri a nic ma nenutia robit ( akurat same meetingy, kde zaspavam 😲 😀 😀 ).. takze na doma mi zostava moj mm, ktoreho ale dnes boli hlava ( 😠 😠 😠 - neveril mi, ze ked som prestala pit kavu, tak ma moze az tak velmi boliet hlava, tak dnes si nedal on a umiera mi tu na gauci 😝 )a 4000 ks puzzle, ktore mi vydrzi asi az do porodu 😀 😀 😀 😀

iwi9
11. máj 2012

@zuzka_rastik aj ja si myslim, prislis vela casu travit hladanim podobnych hluposti :DD pekne si budeme uzivat 😉

iwi9
11. máj 2012

@mia117 dakujeeeeem ;) tak dufam, ze to velmi rychlo pride 😉 a ty na seba teraz davaj veeeelky pozor 🙂

mistisa
11. máj 2012

@iwi9
@nancycka dakujem zlaticka ta sprava patri aj vam co som dala teraz 😉😉

iwi9
11. máj 2012

@mistisa tak predsa dusik??? no mozno si z tych, ktorym to proste neukazuje. zavolaj dokimu, ze ti vyysiel (sice slabucky, ale predsa) tehutest , nech ti urobi rozbor krvi a hotovo, budes mat uz istotu, nebudes sa tu trapit a dufat... nech uz vies na isto ci si alebo nie, lebo takto sa pomaly zblaznis... povedz, ze mrcha meska, mas aj priznaky, ze jednoducho potrebujes istotu

mistisa
11. máj 2012

@iwi9 no ved ano to by bolo uz dobre.no pockam do pondelka a ked nepride mrchana jej zavolam 😉 lebo uz ma klepne chacha 🙂 a ty sa mi mas ako ? 😉

zujka2
11. máj 2012

@mistisa a ty čo moja? to čo ti tie testy robia? ako píše iwi9 treba ísť na krv, však čo ti tá dokina stvára?

melisaaa
11. máj 2012

ahojte kočky, pekný večer všetkým 🙂
@mistisa @mia117 tak a je upratané a naša vrajže plodná posteľ je na svojom novom mieste 😀 😀 😀

mia117
11. máj 2012

@melisaaa Ahoj moja, velmi dufam ze postel zaberie 🙂 🙂

melisaaa
11. máj 2012

@mia117 vieš, ja potrebujem občas premiestniť nábytok v izbe a dnes prišiel ten správny čas, ešte potrebujem veci preriediť, povyhadzovať, čo nenosíme a tak ...

mia117
11. máj 2012

@melisaaa aj ja to robievam moja, ked mam pocit, ze potrebujem nejaku zmenu 🙂 🙂

mia117
11. máj 2012

@mia117 akurat zacina nejaka komedia, tak idem kukat, pa zajtra a dobru noc 🙂

mia117
11. máj 2012

@melisaaa ach jo, napisala som sama sebe, idem uz moja, papa dobru noc a prijemne snazenie 😉

melisaaa
11. máj 2012

@mia117 a táto zmena prinesie ešte jednu veľkú zmenu, na ktorú čakáme, verím tomu 🙂 som zvedavá, či bude mať mm pravdu, on je taký optimista 😀

melisaaa
11. máj 2012

@mia117 😀 dobrú noc, krásne tehu sny 🙂

mia117
11. máj 2012

@melisaaa jasne dobre to dopadne 😉 papa zajtra

melisaaa
11. máj 2012

@mistisa ahoooj, obdivujem tvoju trpezlivosť, mňa by už dávno z toho kleplo, ale ak máš dušíka, tak sa tam niečo deje, ty budeš asi výnimka, ktorej tehu test neukáže kolajnice 🙂

bipa
11. máj 2012

Ahojte, som v 30DC a od vcera a dnes mam vytok taky biely kremovy...je to ovulka?Vraj ze ovulka ma byt vytok taky ako vajecny bielok..hmm? Bo som nemerala BT vcera a dneska. Rozbila som tt je negativ a dnes ovu test jedna slaba ciarka a druha taka silna smuha ale nie je ciarka.

mistisa
11. máj 2012

@zujka2 no ak mrcha nepride do pondelka asi aj pojdem lebo co je vela to je moc uz ☹

nancycka
11. máj 2012

@mistisa mozno si z tych, co im ukazuje neskoro, moja kamoska mala uz davno z krvi potvrdene, ale chcela vidiet kolajnice, vysiel jej az po troch tyzdnoch meskania. jedna vec je, kedy sa ti tvori hormon a ako sa zvysuje a druha, ako sa vyplavuje do mocu. mozno v krvi je uz dost vysoky, ale este sa dobre nevyplavuje.
urob tak moja, ako pises - pockaj do pondelka a chod za doki, nech sa hybe laskavo 😒 tu, kde zijem, je to tak, ze ked ti to doki nechce predpisat, ides sama do labaku, zaplatis od 15 do 20 eur a ti to spravia, rano ides a na obed mas.....vsak aby si aj vedela, co sa deje po tom zakroku, ci to moze byt tehu, alebo nejaky nasledok toho zakroku, akoze sa v tele nieco deje, trebars nejaka hormonalna nerovnovaha alebo co....len pekne trvaj na svojom 😉
cakam na fotecku 😀

mistisa
11. máj 2012

@nancycka no je to dost mozne.lebo inak uz neviem.no urcite pockam a ked nic tak pondelok pojdem.ja po vyvolavacke tak tyzden a mam mrchu.a v nedelu mi vychadza 7 den tak uvidime.dokedy sa caka inak po vyvolavacke? Hm.urobim to tak a aj ked bude chciet zaplatit tak zaplatim lebo co je vela to je moc.uz chcem vediet na com som.ci si mam robit nadeje 😉😉

nancycka
11. máj 2012

@mistisa to ti neviem povedat, kolko treba cakat po vyvolavacke, niekto hovori, ze aj dva tyzdne, ale neviem...ja som nikdy nepotrebovala...boze robi s tym ta doktorka take drahoty 😖 ved ako clovek moze existovat v takom strese, a potom aj - ked ma clovek namahavu robotu ako ty, ako vie, ako sa ma zariadit ? vsak do nedele uvidime, co sa bude diat.... ☹

moni1007
12. máj 2012

@zuzanka9999 ahojkaj. no aj ja som ju cely den citila. aj na wecku som bola pozriet,ale zatial nic, ale aj tak je este skoro. dnes som aj zmerala http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 takze ziaden extra vyskok, ktovie ci ta ovu je dobre zaznacena. ten grafik je taky divoky 😕

moni1007
12. máj 2012

@mistisa ahoj moja. no ako sa mas? ako sa citis? uz nemerias? pekne si to na tej chalupe uzite a nemysli na tehu. odreaguj sa. ja som dnes zmerala http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 taky divoky graf. 😕 asi v utorok mi ma prist mrcha, tak som zvedava ci aj dojde a ak ano tak kedy. my ideme dnes na gulasovku a grilovacku, tak sa tesim 😀

mistisa
12. máj 2012

@moni1007 no milacku uvidis 😉 ale radila by som mrche nech nechodi 😉 no ja vcera tak ukrutne bolesti krizov az mi slzy tiekli ☹ naposledy ked ma tak boleli tak na druhy den bola mrcha.a dnes nic ziadna mrchana a teplotka http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... meriam len som nestihla vcera zaznacit 😉 uz je.dakujem mojka veru si uzijem 😉 jej tak super tak si uzite mojka a poriadno pogrilujte 😉😉

moni1007
12. máj 2012

@mistisa jaj, no ja ked som pozerala predtym,tak som len mrkla jednym ockom a sa mi zazdalo,ze nic nove. teraz som uz kukla riadne. uz zacinas nejak klesat. ale tak este to nemusi nic znamenat 😉 ale ta ta mrcha tie testy natahuju, co?
no ja som rozmyslala ci predsa len netestnem v pondelok alebo zajtra,aj ked v tom vyznam moc nevdim, ale idem v pondelok na tu stitku, tak len kvoli tomu by som testla, aby som mu vedela povedat na com som 😝

mistisa
12. máj 2012

@moni1007 no veru klesa mojka ☹ ale uvidime 😉 veru natahuju hm.ale uz nevadi no co uz uvidime 😉 mojka skus aby si vedela na com si 😉 no ja som zvedava na to ci dojde alebo nie.asi pockam do zajtra a ked. Nic tak v pondelok skocim dokine 😉

danjelca
12. máj 2012

@mistisa a nemože to byť to biochemické tehotenstvo? Tuším fifitko sa to začiatkom roka stalo, ale neviem či to bolo z liekov alebo z čoho.

moni1007
12. máj 2012

@mistisa a vsak opna ti musela povedat co a ako. kedy mas za nou prist alebo nieco take, ci ani nie? vies co ja by som pockala asi aj ten tyzden este. ved tebe teraz bude telo fungovat inak ako predtym. 🙂

mistisa
12. máj 2012

@danjelca a to je ake? To som este nepocula hm? . 😕