Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzka_rastik aj ja si myslim, prislis vela casu travit hladanim podobnych hluposti :DD pekne si budeme uzivat 😉
@mistisa tak predsa dusik??? no mozno si z tych, ktorym to proste neukazuje. zavolaj dokimu, ze ti vyysiel (sice slabucky, ale predsa) tehutest , nech ti urobi rozbor krvi a hotovo, budes mat uz istotu, nebudes sa tu trapit a dufat... nech uz vies na isto ci si alebo nie, lebo takto sa pomaly zblaznis... povedz, ze mrcha meska, mas aj priznaky, ze jednoducho potrebujes istotu
Ahojte, som v 30DC a od vcera a dnes mam vytok taky biely kremovy...je to ovulka?Vraj ze ovulka ma byt vytok taky ako vajecny bielok..hmm? Bo som nemerala BT vcera a dneska. Rozbila som tt je negativ a dnes ovu test jedna slaba ciarka a druha taka silna smuha ale nie je ciarka.
@mistisa mozno si z tych, co im ukazuje neskoro, moja kamoska mala uz davno z krvi potvrdene, ale chcela vidiet kolajnice, vysiel jej az po troch tyzdnoch meskania. jedna vec je, kedy sa ti tvori hormon a ako sa zvysuje a druha, ako sa vyplavuje do mocu. mozno v krvi je uz dost vysoky, ale este sa dobre nevyplavuje.
urob tak moja, ako pises - pockaj do pondelka a chod za doki, nech sa hybe laskavo 😒 tu, kde zijem, je to tak, ze ked ti to doki nechce predpisat, ides sama do labaku, zaplatis od 15 do 20 eur a ti to spravia, rano ides a na obed mas.....vsak aby si aj vedela, co sa deje po tom zakroku, ci to moze byt tehu, alebo nejaky nasledok toho zakroku, akoze sa v tele nieco deje, trebars nejaka hormonalna nerovnovaha alebo co....len pekne trvaj na svojom 😉
cakam na fotecku 😀
@nancycka no je to dost mozne.lebo inak uz neviem.no urcite pockam a ked nic tak pondelok pojdem.ja po vyvolavacke tak tyzden a mam mrchu.a v nedelu mi vychadza 7 den tak uvidime.dokedy sa caka inak po vyvolavacke? Hm.urobim to tak a aj ked bude chciet zaplatit tak zaplatim lebo co je vela to je moc.uz chcem vediet na com som.ci si mam robit nadeje 😉😉
@mistisa to ti neviem povedat, kolko treba cakat po vyvolavacke, niekto hovori, ze aj dva tyzdne, ale neviem...ja som nikdy nepotrebovala...boze robi s tym ta doktorka take drahoty 😖 ved ako clovek moze existovat v takom strese, a potom aj - ked ma clovek namahavu robotu ako ty, ako vie, ako sa ma zariadit ? vsak do nedele uvidime, co sa bude diat.... ☹
@zuzanka9999 ahojkaj. no aj ja som ju cely den citila. aj na wecku som bola pozriet,ale zatial nic, ale aj tak je este skoro. dnes som aj zmerala http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 takze ziaden extra vyskok, ktovie ci ta ovu je dobre zaznacena. ten grafik je taky divoky 😕
@mistisa ahoj moja. no ako sa mas? ako sa citis? uz nemerias? pekne si to na tej chalupe uzite a nemysli na tehu. odreaguj sa. ja som dnes zmerala http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 taky divoky graf. 😕 asi v utorok mi ma prist mrcha, tak som zvedava ci aj dojde a ak ano tak kedy. my ideme dnes na gulasovku a grilovacku, tak sa tesim 😀
@moni1007 no milacku uvidis 😉 ale radila by som mrche nech nechodi 😉 no ja vcera tak ukrutne bolesti krizov az mi slzy tiekli ☹ naposledy ked ma tak boleli tak na druhy den bola mrcha.a dnes nic ziadna mrchana a teplotka http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... meriam len som nestihla vcera zaznacit 😉 uz je.dakujem mojka veru si uzijem 😉 jej tak super tak si uzite mojka a poriadno pogrilujte 😉😉
@mistisa jaj, no ja ked som pozerala predtym,tak som len mrkla jednym ockom a sa mi zazdalo,ze nic nove. teraz som uz kukla riadne. uz zacinas nejak klesat. ale tak este to nemusi nic znamenat 😉 ale ta ta mrcha tie testy natahuju, co?
no ja som rozmyslala ci predsa len netestnem v pondelok alebo zajtra,aj ked v tom vyznam moc nevdim, ale idem v pondelok na tu stitku, tak len kvoli tomu by som testla, aby som mu vedela povedat na com som 😝

@su_san joj presne potrebujem sa nejako zabavit, dufala som, ze v robote ma trosku viac zamestnaju, ale nejaki su na mna moc dobri a nic ma nenutia robit ( akurat same meetingy, kde zaspavam 😲 😀 😀 ).. takze na doma mi zostava moj mm, ktoreho ale dnes boli hlava ( 😠 😠 😠 - neveril mi, ze ked som prestala pit kavu, tak ma moze az tak velmi boliet hlava, tak dnes si nedal on a umiera mi tu na gauci 😝 )a 4000 ks puzzle, ktore mi vydrzi asi az do porodu 😀 😀 😀 😀