icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
12. máj 2012

@moni1007 no uvidime co 😉😉 som sama zvedava na to co z tohoto bude 😉

danjelca
12. máj 2012

@mistisa..je tu aj téma na koníku, skus mrknuť tam napadlo ma to či to nemože byť.
Ale tak ti prajem "normálne" tehotenstvo...dufam že ti mrška nepríde a čiarka zosilnie

l_e_n_o_c_k_a
12. máj 2012

AHOJTE 🙂 co mate dnes v plane?

moni1007
12. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj. my ideme dnes na grilovacku a gulasovku - oslava 50tky 😀 a ty?

l_e_n_o_c_k_a
12. máj 2012

@moni1007 juuuuj zoberte ma zo sebou 🙂
ja som spravila 80 bryndzovych pirohov, nejake uvarim, a ostatne dam do mraziaku... a treba mi kosit dvor, zahradu, a troska aj dom poriadit... takze mna caka pracovna sobota... a to som bola vcera presvedcena, ze dnes budem mat leharo 😀

moni1007
12. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a no kludne sa k nam pridaj 😀 no tak ja mam dost ked musim urobit par pirohov a nie to 80 😀 ale dala by som si.... tak dnes si maknes, co? 🙂 a bejbinko poslucha?

fifitko25
12. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a mňaaaaaaaaaaaaaaaaam pirohy a bryndzovéééééééééééééé 😝 😝 😝 😝 kde to presne bývaš Leni?? 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
12. máj 2012

@moni1007 tak ja robim vzdycky viac, a potom zamrazim... a ked mam chut na ne, tak si kedykolvek uvarim, je to rychly obedik 🙂 ale zas tolko roboty nemam, a prave rozmyslam ci mam ist kosit teraz ci poobede, len aby nezacalo prsat... i ked dazdik by sa zisiel, aspon by som nemusela polievat kalerab a kapustu 😀
Miminko poslucha, vo stvrtok som bola v poradni, krasne rastie, a uz mame rucicky aj nozicky 🙂

l_e_n_o_c_k_a
12. máj 2012

@fifitko25 prave bryzndzove, z domacej bryndze, ktoru som robila v utorok, zo 6 kg ovcieho syra 😀 a kde byvam? to je otazka 😀 predsa na Liptove 😀

fifitko25
12. máj 2012

@mistisa biochemické tehu je také, že máš duchov na tehu teste, nesilnejú, sú stále rovnaké a potom dôjde mršina ☹ ja som to mala asi v januári, 4 dni po sebe celkom viditeľný duch, ale stále rovnaký a na 6ty deň mršina ☹

fifitko25
12. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a uf, to je široký pojem 😀 len keď ja si ešte musím dať na pár dní pokoj s mliečnymi výrobkami 😅 och a tak mi chýbajú.....

l_e_n_o_c_k_a
12. máj 2012

@fifitko25 juuuj veru, ovci syr je dost tazky na zaludok, takze bryndza by ti mohla uskodit :-/ este dietujes?

fifitko25
12. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a ešte áno, ale už som si dala na raňajky vajko a včera večer hydinovú klobásku opečenú na grile, zatiaľ v pohode 😅 😅

moni1007
12. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak to je super. dufam,ze budete stale takto pekne rast 🙂

mistisa
12. máj 2012

@fifitko25 no mojka tak to asi bude u mna tiez.no uvidime mrcha neni este hm i ked krize ma vcera tak boleli ze dnes som ju cakala a nic hm. A ty sa mi mas ako? Brusko a creva uz posluchaju?

fifitko25
12. máj 2012

@mistisa no bodaj by to bolo v tvojom prípade naopak 😉 ale keď nie, tak aspoň vyskúšaš IUI a potom to tam bude na tutovku 😀
črevá lepšie, ešte ich cítim, keď čosi zjem, ale už som začala papať normálne veci, nielen diétne, tak dúfam, že si to žalúdok už konečne uvedomí 😀 😎

mistisa
12. máj 2012

@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
@moni1007
@danjelca tak koceny a vsetky ostatne babenky moje .bola som na wc a mam uz hnedy taky ako predmrchovsky vytok takze pocitam ze najneskor do zajtra je tu mrcha ☹ nevadi IUI bude uspesne 😉 verime tomu s mm 😉

moni1007
12. máj 2012

@mistisa no mojka, mrzi ma to. ☹ ale tak ja verim, ze s tym IUI to vyjde a budes maminkou. nezufaj, vsetko zle je na nieco dobre. 🙂 myslim,ze v utorok sa k tebe pridam 🙂

fifitko25
12. máj 2012

@mistisa joj, to ma mrzí mojka ☹ ale tak aspoň vieš, na čom si a zbytočne sa nemusíš stresovať a môžete ísť dalej

mistisa
12. máj 2012

@moni1007 urcite IUI bude uspesne 😉 este ze sme na chalupe nemam cas byt az taka znicena zo sklamania 😉

mistisa
12. máj 2012

@fifitko25 presne tak mojka. Uz som aj rada upadlo mi vela starosti 😉 a mozem sa pripravovat na uspesne IUI 😉

moni1007
12. máj 2012

@mistisa tak to ti verim ze si smuzna a sklamana, ale neboj babo pride,ked bude na jeho prichod vsetko pripravene. len treba dufam,ze to bude coskoro. 🙂 skus sa nad tym nezamyslat 🙂

nancycka
12. máj 2012

@mistisa to ma mrzi, ale presne, ako pisu dievcata, aspon vies, na com si....mne nema prist zajtra, tak sa asi k tebe pridam, mozeme smutit spolu.....ale moc nesmut, je to na dobrej ceste. k niektorym dobrym veciam sa tazko dopracuje, ale kto sa snazi, sa docka....uz ste presli tej cesty za babatkom, iste uz pride 🙂

zuzanka9999
12. máj 2012

@moni1007 ahoj no ja sa nemeriam ja tomu meraniu moc nerozumiem, ale chcem to od dalsieho cyklu skusit. vcera som bola po vysledky su super mozeme sa snazit o mimco tesiiiiim sa

adriana_13
12. máj 2012

krásna to sobota 🙂 idem sa dať ostrihať trošku 🙂

mistisa
12. máj 2012

@moni1007
@nancycka tak tak dievky.nastastie to beriem v pohode ha uz son to vedela vcera ked ma tie krize tak boleli ze doraxi mrsina.no ale necakala som ze mm to bude az tak stvat.ten ostal chudak normalne nestastny.hm. ☹

moni1007
12. máj 2012

@zuzanka9999 ahojkaj. no tak to je super a ste zas o krok blizsie k babatku 🙂

moni1007
12. máj 2012

@mistisa no muzi su taki, hraju sa na silnych a potom su na tom horsie ako my. chlapi su slabosi, my toho znesieme viac 😀 a musime zniest viac 😠

fifitko25
12. máj 2012

@adriana_13 už dlho nebude, poobede má pršať ☹ a zajtra ochladenie o polovicu z dnešných teplôt 😖

zujka2
12. máj 2012

@mistisa miška, hlavne, že je tu a môžeš sa vrhnúť na IUI. oddýchni si a naber síl. veď ťa to už muselo vyčerpávať. držím palce!