Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa..je tu aj téma na koníku, skus mrknuť tam napadlo ma to či to nemože byť.
Ale tak ti prajem "normálne" tehotenstvo...dufam že ti mrška nepríde a čiarka zosilnie
@l_e_n_o_c_k_a ahoj. my ideme dnes na grilovacku a gulasovku - oslava 50tky 😀 a ty?
@moni1007 juuuuj zoberte ma zo sebou 🙂
ja som spravila 80 bryndzovych pirohov, nejake uvarim, a ostatne dam do mraziaku... a treba mi kosit dvor, zahradu, a troska aj dom poriadit... takze mna caka pracovna sobota... a to som bola vcera presvedcena, ze dnes budem mat leharo 😀
@l_e_n_o_c_k_a no kludne sa k nam pridaj 😀 no tak ja mam dost ked musim urobit par pirohov a nie to 80 😀 ale dala by som si.... tak dnes si maknes, co? 🙂 a bejbinko poslucha?
@l_e_n_o_c_k_a mňaaaaaaaaaaaaaaaaam pirohy a bryndzovéééééééééééééé 😝 😝 😝 😝 kde to presne bývaš Leni?? 😀 😀 😀 😀 😀
@moni1007 tak ja robim vzdycky viac, a potom zamrazim... a ked mam chut na ne, tak si kedykolvek uvarim, je to rychly obedik 🙂 ale zas tolko roboty nemam, a prave rozmyslam ci mam ist kosit teraz ci poobede, len aby nezacalo prsat... i ked dazdik by sa zisiel, aspon by som nemusela polievat kalerab a kapustu 😀
Miminko poslucha, vo stvrtok som bola v poradni, krasne rastie, a uz mame rucicky aj nozicky 🙂
@fifitko25 prave bryzndzove, z domacej bryndze, ktoru som robila v utorok, zo 6 kg ovcieho syra 😀 a kde byvam? to je otazka 😀 predsa na Liptove 😀
@l_e_n_o_c_k_a uf, to je široký pojem 😀 len keď ja si ešte musím dať na pár dní pokoj s mliečnymi výrobkami 😅 och a tak mi chýbajú.....
@fifitko25 juuuj veru, ovci syr je dost tazky na zaludok, takze bryndza by ti mohla uskodit :-/ este dietujes?
@l_e_n_o_c_k_a ešte áno, ale už som si dala na raňajky vajko a včera večer hydinovú klobásku opečenú na grile, zatiaľ v pohode 😅 😅
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
@moni1007
@danjelca tak koceny a vsetky ostatne babenky moje .bola som na wc a mam uz hnedy taky ako predmrchovsky vytok takze pocitam ze najneskor do zajtra je tu mrcha ☹ nevadi IUI bude uspesne 😉 verime tomu s mm 😉
@mistisa to ma mrzi, ale presne, ako pisu dievcata, aspon vies, na com si....mne nema prist zajtra, tak sa asi k tebe pridam, mozeme smutit spolu.....ale moc nesmut, je to na dobrej ceste. k niektorym dobrym veciam sa tazko dopracuje, ale kto sa snazi, sa docka....uz ste presli tej cesty za babatkom, iste uz pride 🙂
@moni1007 ahoj no ja sa nemeriam ja tomu meraniu moc nerozumiem, ale chcem to od dalsieho cyklu skusit. vcera som bola po vysledky su super mozeme sa snazit o mimco tesiiiiim sa
@adriana_13 už dlho nebude, poobede má pršať ☹ a zajtra ochladenie o polovicu z dnešných teplôt 😖

@moni1007 no uvidime co 😉😉 som sama zvedava na to co z tohoto bude 😉