icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
11. máj 2012

@zuzanka9999 no nie som az taka optimistka, mozno pri druhych ale co sa tyka mna ani nie. preto som pripravena na mrchu, no najskorsi den je pondelok a dufam,ze najneskor asi na konci buduceho tyzdna. 😀 lebo minuly bol taky dhlsi, tak neviem ci bude aj teraz taky. ale tak najpravdepodobnejsi den asi utorok 🙂 keby som mala minuly cyklus taky ako vzdy, tak by som ju naisto v utorok cakala.
hlavu hore. ked nie teraz tak neskor to urcite vyjde 🙂

zuzka_rastik
11. máj 2012

@moni1007 ja upratujem teraz a svokor ide na maraton v nedelu , tak ideme fandit 🙂 ty ako grafik Moni, merala si dnes? ta moj sa mi zda taky kadejaky..ja neviem ci ovu nebola u mna nejaky 14DC hm ktovie 🙂 ale ziadne prudke poklesy teraz, tak som rada

moni1007
11. máj 2012

@zuzka_rastik no to aj mna napadlo, ci nebola neskor u teba ovu, ale tak hlavne ze po ovu nie su nejake pokles a ze bola. 🙂 vies co opat som nemerala,ale tak zajtra asi skusim, len tak ako som na tom 🙂

zuzka_rastik
11. máj 2012

@moni1007 dajak to flakas, moja 😀 ale ne srandujem 😉 nestihas, ci na to mierne kasles? ak to druhe tak to je podla mna dobre. ja tiez tento mesiac citim, ze som nejak viac nad vecou, nejak nad tym moc nedumem 🙂

zuzka_rastik
11. máj 2012

@moni1007 vies co? urobila som taky test.. na te 14DC (kde mi chyba teplota) som si merala rano vo vlaku po celej noci stravenej v lozkovom vozni vo vlaku 🙂 rano bola 36,35..ale si hovorim, ze asi blbost asi na to ma vplyv ta cesta a tak.. skusobne som zadala na fertility a tak mi posunulo ovu na 14DC 🙂 ale necham to tak jak bolo bez tej vtedajsej teploty nebudem spekulovat..

moni1007
11. máj 2012

@zuzka_rastik asi nsa snazim byt nad vecou, tak ako ty. som si povedala,ze staci,ked odmeriam do ovu a aj to meriam len kvoli tomu aby som vedela, ci vobec mam ovu. my si ani sexik naplanovat nemozeme, kedze mm je len cez vikend dioma. ale tak temto mesiac som si povedala,ze to nebudem tak riesit, ani ziadne vitaminy, cajiky nepijeme, nic. len ja tu kys. listovu. a citim sa takto omnoho lepsie. skoro vobec nedepkujem 🙂

moni1007
11. máj 2012

@zuzka_rastik urcite to bolo ovplyvnene, nechaj si to tak ako mas. ja tiez nemam jednu teplotu a ovu mi oznacilo na 13 DC ale mozno bola az 15 alebo 16 DC. ale tak neriesim,lebo mi mavame teraz sexik len cez vikendy 😝 kedze mm chodi na tyzdnovky. tak preto aj ratam s tym ze to nevyslo.ale tak vam sotatnym drzim place 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. máj 2012

@mistisa ☹ tie testy si robia co chcu ☹

zuzka_rastik
11. máj 2012

@moni1007 hej aj ja tento mesiac som vysadila aj femibion, ani alchemilku som nepila.. snazim sa vela ovocia a zaleniny a tiez mam pocit, ze sa citim lepsie. ja som mala na zaciatku maja stresy v robote a si hovorim, ze no v tychto stresoch chudak vajko ani dozriet nemohlo 🙂 ale clovek nikdy nevie. dnes som citala taku peknu hlasku ze telo otehotnie vtedy ked chce a nie vtedy, ked chceme my 🙂 a to je pravda. aj s mamou som sa o tom bavila a ma ukludnila, ze to je v pohode, priroda si to zariadi.. a sa bavila so svojim znamym gynekologom a ten jej povedal ze v dnesnej dobe pocitacov, mobilov je normalka aj rok a pol ked sa nedari potom uz treba ist na vysetrenia. a ze aj dvaja si na seba musia zvyknut a zladit sa.. a jemu verim, je dobry odbornik mama mala velke problemy v prechode a velmi jej pomohol aj ostatni si ho chvalia.. tak mu verim.. ze mozu byt samozrejme nejake prekazky pre ktore sa nedari,ale netreba to brat cele tragicky a ze si to priroda zariadi kedy je telo pripravene na tehu .. bud prirodzene alebo s pomocou lekarov 😉

moni1007
11. máj 2012

@zuzka_rastik ja som si tiez povedala,ze babatko ku nam pride vtedy,ked bude na jeho prichod vsetko prichystane. 🙂 tak dufam,ze to bude coskoro, ale uz to tak riesit nebudem 🙂 aj mne zesnky povedal,ze mam byt v klude, nestresovat, nevyvijat tlak na mm 😀 a bude to v poriadku. tak snad mal pravdu 🙂

su_san
11. máj 2012

@mistisa škoda srdiečko, tak čakáme na mršku a potom šup-šup IUI...juj, veľmi Ti budem držať pästíky, nech sa už dočkáš s mužíkom 🙂

zujka2
11. máj 2012

@iwi9 joj, moja. tak to sa nestresuj. viem, že túžba je veľká ale pokoj a s úsmevom. určite sa podarí veľmi skoro 🙂

mistisa
11. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru mojka.hnusoby jedny.ale buduci mesiac bude tak pozitivny ze mi vynahradi vsetky doteraz negativne 😉😉😉 😀 😀

su_san
11. máj 2012

@zuzanka9999 tak snáď všetko bude ok 🙂
a ako v práci? už je menej stresov??? ja si myslím, že ani mne neprospievajú tie stresy v robote, inak máme rovnakú školu vyštudovanú 😎

su_san
11. máj 2012

@luszia ahoj, prišla už tá potvora??? inak ako sa Ti darí???

su_san
11. máj 2012

@moni1007 páči sa mi tvoj optimistický prístup, mohlo by sa ti tvoje pozitívne myslenie pekne odmeniť 😉

moni1007
11. máj 2012

@su_san dakujem. no mohlo by sa, urcite by som sa nenahnevala. som si povedala,ze ked sa tu budem trapit a depkovat, nikomu tym nepomozem a bude to pre snazilkovanie este horsie. a ty ako? v akej fazicke si? 🙂

spula22
11. máj 2012

caffte koceny 🙂 ako sa mi mate??? dufam, ze vseeeetko v naj,naj poriadku 🙂

luszia
11. máj 2012

@su_san Cawes, no zatial mi neprisla, kazdym dnom ju cakam,. a stale nic ,. a teplota sa uz treti den drží na 36,7,.ale dnes ideme na pivko a skusim si dat cerveny strik ,tak mozno sa spusti 😉 A celkom fajn sa darí, včera som bola v meste na nakupoch sa odreagovat, a minula som viac ako som chcela, a to este ani vyplata nebola 😲 a co Ty?ako sa mas? co nové? 😀

mistisa
11. máj 2012

@su_san tak tak zlatik presne tak 😉 joj ale ako mna dnes bolia krize neznesitelne.podbrusko ani tak nie ale krize hrozne.ani zakaslat ☹☹ a ty sa mi mas ako moja? 😉

kikaneu
11. máj 2012

ahojte 🙂 mne sa dnes podarilo prísť domov skôr 🙂 tak sa veľmi teším, aspoň si stihnem čo-to doma porobiť 😉 vy sa ako máte? čo je nové?

lusinda1989
11. máj 2012

@kikaneu joooj ako ti zavidim aj ja by som uz bola najradsej doma z roboty :( ale este tu musim ostat do stvrtej :( a straaasne sa mi nechceeee 🙂

kikaneu
11. máj 2012

@lusinda1989 ja som bola dlhšie včera aj predvčerom, tak sa dnes vytešujem, že konečne 😉 to už nemáš dlho do štvrtej, to zvládneš 😉 ja už zas makám, práčka perie, posteľnú bielizeň som už vyzliekla, okno v spálni umyla, idem utierať prach 🙂 juj, konečne, taký neporiadok sme už mali 😀

zuzanka9999
11. máj 2012

@moni1007 ajoooj no uz sa citim na mrchu, cize ocakavam ju cca do zajtra🙂)))

zuzanka9999
11. máj 2012

@su_san no ahoooooj vysledky su super ureaplasma je vyliecena a aj ostatne vysledky mam super tak mame cisty start pre mimi. tiez mas pravo? no este horsie lebo od 1.6 som sama na celom pravnom oddeleni, bo kolega dal vypoved a nehladaju nikoho noveho a jeho agendu nepoznam nakolko robil rozdielne veci odo mna tak je napatie ale uz to neberiem az tak tragicky🙂))) a ty kde pracujes?

mel84
11. máj 2012

@su_san moj nazor dobre poznas, ked to mame sudene tak to bude, moze ti doktor tvrdit ze vajko je male.. 😉 takze chapes, aby si nebola prekvapena za par dni 😀 😀

nancycka
11. máj 2012

@mistisa ahoj moja, no to ma mrzi, ze je to takto, ale uvidis, teraz po zakroku sa pomaly telo nastartuje, niekedy to troska trva, a zadari sa, som sa tak tesila, cely den som cakala, ze kuknem a myslela na teba....ja necakam v nedelu, ale snazim sa na to nemysliet, aj ked to nie je lahke, ale vsak vies ako to je - stres nikdy neprospieva.....drzkaj sa 🙂

iwi9
11. máj 2012

@mistisa joj no co uz.. nadej umiera posledna, ale radsej sa uz sustred pekne na novy zaciatok 🙂 teraz to urcite vyjde !!!

iwi9
11. máj 2012

@zujka2 joj, dnes uz dobre, bude ako bude :D ak to nevyslo teraz, onedlho ideme domov na Slovensko a ovu budem mat tam, takze splodime babatko pekne v nasej milovanej domovine a basta 😀 😀

mistisa
11. máj 2012

@moni1007
@su_san
@l_e_n_o_c_k_a
@zujka2 kocky ja neviem pozerala som ten test z rana a je tam slaby naznak ciarky dokobcaca aj svagrina ho videla.ale ved by to malo byt uz silnejsie nie? No uvidime.dam vam foto ale asi az zajtra ak mi mm pripoji notebook cez moj telefon na net bo sme na chalupke 😉 a vy ako? 😉