icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
12. máj 2012

@mistisa ahoj mojka. Mrzi ma, ze to nevyslo prirodzene ale IUI bude isto uspesne. Drzim palce. Ja som dnes 7 DC a ideme na snazilkovanie 😀.

kikaneu
12. máj 2012

ahojte kočky 🙂 čo je nové? 🙂 ja som dnes bola doobeda na nákupoch, som ľahšia o niekoľko eur a môj šatník bohatší o pohodlné sandálky a balerínky 🙂 teším sa, že sa mi konečne podarilo kúpiť topánky aké som chcela 🙂 manžel dnes navaril sám celý obed, musím ho pochváliť aj takto verejne 🙂 mám najlepšieho chlapa pod slnkom 😉

mistisa
12. máj 2012

@zujka2 dakujem zlatik.presne tak uz som rada ze viem na com som 😉

mistisa
12. máj 2012

@svintekova presne tak moja😉 joj budem drzat palceky nech je toto snazilkovanie posledne a poriadne uspesne 😉

svintekova
12. máj 2012

@mistisa dakujem moja 😉

adriana_13
12. máj 2012

@fifitko25 naštastie som to pekne stihla a nezmokla som,,,uz som doma hehe..čo sa tyka tych teplot to je hrozne ,potom sa clovek cuduje ze je stale chory,,,ako ja napr..

maznacik40
12. máj 2012

Ahojte babule , vie mi tu niekto poradit pred mesiacom som prisla o babatko bola som skoro v tretom mesiaci , ma niekto taký problem , kedy ste sa potom zacali snazit o malinke , niekto povie cim skor a niekto treba pockat pol roka , dakujemmmm ☹

ivnik
12. máj 2012

@maznacik40 to mi je velmi lúto,kamarátka otehotnela po potrate asi o 2 mesiace a teraz už ma 2 krásne deti. Neboj sa bude to dobré. Držím palčeky

ivnik
12. máj 2012

@maznacik40 a ako sa to stalo ??? ☹

adriana_13
12. máj 2012

ahojte,,viete mi niektora povedat nieco o páse na bruško proti prehriatiu? počuli ste o tom?? kde to zoženiem??? chcem si to zobrat na dovču 😉

lagunasa
12. máj 2012

tak kramy su tusim uz na konci, mozeme znovu zacat 'pracovat'.

lagunasa
12. máj 2012

@svintekova ja som 5DC a od zajtra zaciname aj my. Dnes som slamena vdova ( aj ked nie sme zosobaseny ).

mia117
13. máj 2012

Ahojte, prajem krasny den vsetkym 🙂

moni1007
13. máj 2012

@mistisa ahojkaj moja, no tak dnes som testla. nic, cisto, takze sa snad v utorok k tebe pridam, snad to mrchana nebude natahovat 🙂 . grafik zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a ty ako moja? inak, vcera bolo uplne skvele, este teraz som unavena, som vyspievana a vytancovana 😀 a nabuduci vikend ma to caka opat. ideme na 60tku 😀

fifitko25
13. máj 2012

ahojte kočky, to čo je dnes vonku? včera 28 a dnes 8 ??? 😖 😖

delideli
13. máj 2012

@maznacik40 : pisala som Ti do IP,co som zatial z roznych zdrojov- pocnuc gynekologmi, z netu aj z konika od roznych bab zistila ohladne potrebnej pauzy..(posielala som 2.5.)..pokial si o babatko prisla v prvom trimestri, tak ani lekari (resp.vacsina) neodporucaju cakat az pol roka,mali by stacit 3 mesiace..ak by si sa chcela poradit priamo s gynekologom skus na www.indonal.sk, www.gynda.sk alebo forum.rodinka.sk..drzim palce..

delideli
13. máj 2012

@fifitko25 : aspon,ze nas obisli tie burky a krupobitie,co slubovali..teda aspon dufam..

delideli
13. máj 2012

@mia117 :aj tebe 🙂
@mistisa : aj mna to mrzi,ale dufam,ze coskoro to vyjde,budem silno drzat palceky 🙂
@svintekova : tak tfuj,tfuj, nech vam to vyjde 🙂
my sme po ovu a tera ostava cakat..radsej si zatial vela neslubujem,ale aspon nenapadne dufam..

fifitko25
13. máj 2012

@delideli to áno, búrky ani krupy neboli našťastie, ale tá kosaaaaaaaaa 😅 😅 a potom, že prečo sú ľudia chorí....

delideli
13. máj 2012

@fifitko25 : to je pravda,take skoky to je vela aj na kona..hlavne nikedy neviem,co si mama obliect a ked si nepozriem predpoved,tak sa vacsinou vychystam ako "koza na dazd", do tepla naobliekana a do zimy polonaha.. 😠 🙂

fifitko25
13. máj 2012

@delideli mi hovor, ja som u našich, v piatok bolo úžasne, včera tiež, jasné, že nemám nič teplejšie na seba 😅 😅 som zvedavá, ako pôjdem domov v sandálkach 😀

kikaneu
13. máj 2012

@fifitko25 moja, veď ty zmrzneš v sandálkach......u nás sa oteplilo z ranných 7 na 11 stupňov, lámeme rekordy 😀

fifitko25
13. máj 2012

@kikaneu hehe no veru, som nepočítala až s takou zimou 😅 ale tak mám u mamy tepláky, botasky a sestra ma zavezie autom 😉 😉

iwi9
13. máj 2012

Dobre raaano koceny 😀 😀 ako sa dnes mate? tak sa u vas ochladilo? hroza, ja dufam, ze to bude len kratkodobe, lebo ma porazi, ked prideme domov na 3 tyzdne a bude taketo pocasie 😠 😠 😠

fifitko25
13. máj 2012

@kikaneu och a už máme 10 stupňov 😀 😀 😎

iwi9
13. máj 2012

@mistisa joj zlatik to ma mrzi, ale teraz sup a zacnete odznova a nemusis sa stresovat, ze co... a ako dnes? oddychujes?

fifitko25
13. máj 2012

@iwi9 ahoj moja, no čo ti budem hovoriť, včera ráno 20, naobed 28, poobede 17 a dnes ráno 8... tak nejak 😒

iwi9
13. máj 2012

@fifitko25 ako sa mate s babenkom? ( mimo zleho pocasia 😖 )a zaludok ok?

kikaneu
13. máj 2012

@fifitko25 aspoň že tak 🙂 lebo fakt je hrozná zima 😒 no vraj od stredy sa má otepliť, tak dúfam, že to bude pravda 🙂
@iwi9

iwi9
13. máj 2012

@fifitko25 no pekne :( otras, dufam, ze sa to velmi rychlo otoci