icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

e.l.i
14. máj 2012

@mistisa @su_san
@l_e_n_o_c_k_a
@moni1007
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
Dakujem moje babulky... no zajtra zacinam s prvou tbl.Clostil... he som citala ze niektore mali take stastie ze maju aj dvojicky.. tak moj muzik mi z istotou povedal..ze mi ide tie dvojky spravit..hehe.. a este ze mi kupi korytnacku...lebo po nej som vzdy tuzila uz ako mala... 😀 😀 ..cize o mesiac sa nam rodinka rozrastie.. o korytnaccku Elisku.... a o 😀 dvojicky v brusku - Zojku a Gabka.,,,,, 😀 😀 som z toho mojho muzika hotova....len teraz si uvedomujem akeho skveleho cloveka som si vzala... 😉
A tuto mrchu som ani jednou slzickou neoplakala... v piatok ked dorazila.. som bola trochu aj smutna a chytali ma pomaly tie moje depkove stavy,,,,ale v noci sa mi snivalo s mojou starkou ..co mi pred dvoma mes. zomrela... sa na mna usmiala..a od vtedy mam normalne v sebe pokoj...
A akoby odisla ta bolest, ten smutok a stres s tym pohladom na nu.. videla som ju so starym otcom.. a bola uplne spokojna....a rano som sa zobudla na to ze som plakala....ale uz s pocitom pokoja.. ziadna uzkost..
Snad ten moj pychicky blok s tymto zazitkom odisiel.. 😵

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5
@mia117 dakujem baby..a mia gratulujem 🙂 hlavne nech ste zdravi..

moni1007
14. máj 2012

@e.l.i no tak to o chvilu budete riadne pocetna rodinka. tak drzkam palce a presner bud pokojna a kludna a vyjde to 🙂

vardzikova
14. máj 2012

@bubacik5 no po mne zdedí predsa krásu 😀 😀 😀 joj tak sa pytaš 😝 😀

mistisa
14. máj 2012

@moni1007 ajoj teta 🙂 ako sa mi mas? 🙂

mistisa
14. máj 2012

@e.l.i no moja vas bude pozehnane tusim 🙂 to je jak u nas my mame dve andulky, psa a este kedby boli dvojicky tak dakujem pekne 😀 😀 tak tak hlavne klud a budem drzat palceky aby sa vam vsetko splnilo ako mate s mm v plane 🙂

e.l.i
14. máj 2012

@moni1007 he na to sa najviac tesim.. vsak som vyrastala v 6clennej rodine.. a teraz je nam smutno ..ked sme len ja,muzik.. a nas westik Tinka 😉 ..ked nam to vyde.. hned budeme šiesti.. 😀

moni1007
14. máj 2012

@mistisa ahojcek. tak ja supis, dnes som bola na nakupoch. kupila som si saty na sobotu a tiez novu kozmetiku. bola som posediet s kamoskou a tiez so segrou. no vola som aj na tu stitku, dal mi tam lieky, ale taky bol divny ku mne, ani som sa s nim neporozpravala o dva mesiace mam prist na kontrolne odbery. vsak skus najst prispevok co som pisala susan. nechce sa mi to opat rozpisovat 😀 😀 😀 😀 a ty ako? inak,som straaasne vystavena, bolia ma nohy aj hlava...

fifitko25
14. máj 2012

ahojte, bola som na kontrole po minulotýždňových črevných problémoch, bábo sa má super, hýbalo sa na sone, lebo sme ho rušili 😀 sme 12tt+4, máme 6,8 cm a vyzerá to tak, že všetko ok... zatiaľ však stále pozor na stravu, diétnejšie a stále bez mlieka a mliečnych výrobkov 😒 😒

fifitko25
14. máj 2012

@e.l.i my sme chceli tiež korytnačku 😀 takú suchozemskú, ale potom môj mm objavil nejakého leguána, agamu alebo niečo podobné a tak asi budeme mať to 😀 máme jedno suché akvarko pod veľkým mokrým a dávnejšie sme do neho niečo chceli, takže tiež budeme 5ti, ja, mm, bábo, pes a agama 😀

mistisa
14. máj 2012

@moni1007 no tak si mala fajn dnik tusim co? 🙂 ja som si tiez dnes radost urobila a bola som na nechty 🙂 tak sa vytesujem 🙂 aha najdem okik 🙂 takze fajn si dopadla hej? to je super 🙂

moni1007
14. máj 2012

@mistisa no mne vcera prisla domkov spravit nechty bratova frajerka. ale smola,dnes mi jeden odpadol 😀 ale hej v pohode. 🙂

mistisa
14. máj 2012

@moni1007 no pekne 🙂 takze moze prist dorobit co? hm.

kukola
14. máj 2012

@dominika1516 jeeej, tak budem drzat pasticky, aby zabludila, mrcha jedna 🙂 ja ju (ne)cakam az o tyzden, ale akosi uz teraz citim, ze tento mesiac asi vitazny nebude. ale uz to zvladam lepsie ako na zaciatku, vzdy si poviem, ze zaciname odznova a raz to musi vyjst a budeme nasmu uzlicku raz rozpravat, jaku dlhu cestu sme za nim presli 😀

moni1007
14. máj 2012

@mistisa no asi to nechame az na piatok, pred tu oslavu,lebo ze ten gel je nejaky na figu, tak co uz :D

fifitko25
14. máj 2012

@kukola ahoj, vitaj medzi snažilkami 😉 tiež sme sa snažili vyše roka, posledné 3 mesiace už za pomoci hormónov a stimulácie... a vyšlo to 😵 držím palce, aby sa vám čoskoro zadarilo 😉

kukola
14. máj 2012

@mistisa sa mi paci, aky fajny optimisticky nazor mas 🙂 myslim, ze casom tam prideme vsetky, z toho smutku, ktory je vzdy po par neuspesnych mesiacoch sa to zlomi a zacneme mysliet takto pekne dopredu na krajsie a pozitivnejsie veci 🙂 vela stastia, moja, budem rada, ak sa ti to krasne prianie stane skutocnostou

mistisa
14. máj 2012

@moni1007 no pekne pekne 🙂 ja uvidim kolko mne vydrzia chacha 😀

kukola
14. máj 2012

@fifitko25 ahojky 🙂 priznam sa ti, ze tvoje tehulkovanie ma tu zaujalo, som pozerala, ze tusim po dovolenke v cine si sa dozvedela, ze si tehu, jake hezke 🙂 prajem tvojmu mimi nech sa ma u teba ako v bavlnke a uzivate si spolu pekne prve spolocne chvile 🙂 uvidime, kedy sa zadari nam, uz som zase nakupila ovu testiky a asi na to pojdeme zase dalsi mesiac, uvidime, co bude za tyzden, ci budeme musiet ist odznova

mistisa
14. máj 2012

@kukola no uz nic ine asi neostava 🙂 a dakujem ze som tolko optimizmu zdedila po tatinovi 🙂 budem aj ja vam drzat palceky aby sa vam podarilo len nech si uz piseme ako tehulky vsetky 🙂 a porovnavame bruska cez fotky 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dominika1516
14. máj 2012

@kukola jeeej je super ze si taka optimistka to je velmi dobre ja som totiz pesimistka jak vysita mne vzdy ked dosla mrcha tak som rozmyslala ze preco a co je za problem co ked nebudem mat deti a take hovadinky mi behali po hlave a to sa snazime len 4. mesiac takze uz viem ze mrvhovske hormony mi tlacia kaleraby do hlavy 🙂 .. Ved jasne ze to musi vyjst raz a ako si spominala aspon budete malemu rozpravat ako dlho ste na neho cakali 😉 .. A uz ste to aj nejak riesili ze sa rok snazilkujete a este nic ci este tomu nechavate cas?

fifitko25
14. máj 2012

@kukola áno, dovolenka nám asi prospela 😀 nesústredila som sa toľko na dni po ovulácií a že čo bude.... keď som prišla, urobila som test a bolo to tam - konečne 😵 😵

moni1007
14. máj 2012

@mistisa a ozaj, grafik si mi videla?

kukola
14. máj 2012

@dominika1516 ja som len v januari spomenula lekarovi, ze sa mi to zda uz podozrive a na to mi povedal, ze mame este skusat do juna. potom nas posle na vysetrenia. tak ja som taka optimistka az teraz, ked sa nam nedarilo prve mesiace, to som si aj poplakala. ale mam male krstniatko, takze sa mam z koho tesit. som s nou uplne od narodenia, takze ja take jedno babatko vlastne uz mam 🙂

kukola
14. máj 2012

@mistisa ja som akurat po veceri, takze teraz mam take male tehulkovske brusko 😀

kukola
14. máj 2012

@fifitko25 ja som tiez minuly rok uz rezignovala na vsetky sledovania, ale minuly mesiac ma to zase chytilo. ale tak, ja si stale hovorim, ze nase babatko urcite caka na to, kedy prestaviame baracik, aby prislo uz do noveho 😀

bubacik5
14. máj 2012

@vardzikova tak krasa bola jasnaaa, ja len ci si sikovna kucharka, alebo tak 😀 😀 😀

vardzikova
14. máj 2012

@bubacik5 😀 😀 😀 😀 😀 ako kucharka nestojim za veľa 😀 😀 😀

bubacik5
14. máj 2012

@vardzikova tak teraz si ma pobavila 😀 😀 😀 som sa tak s chutou zasmiala 😀 😀 😀 tak potom humor po tebe zdedi 😀 😀 😀

vardzikova
14. máj 2012

@bubacik5 😀 😀 zvyknú to o mne hovoriť 😀 😀 😀 😀