icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
15. máj 2012

@azzura micka, ty si taká odborníčka cez vajká 😀 😀 😀 , chcem sa opýtať, že ak som mala na 11DC vajko len 12mm, kedy asi mohlo dorásť??? platí to, že 2mm za deň??? ak dorastie, nemusí prasknúť, že??? alebo aj mohlo prestať rásť???

red_kika
15. máj 2012

@su_san zijem zijem... ja vas tu sledujem potisku 🙂
meriam, testujem, snazilkujeme... pochvalim sa grafom vzdy az po ovu. sak naco pred, tam nic nevidno

a ty ako?

mistisa
15. máj 2012

@azzura v sobotu? aj cez vikendy? hm. no ved ano 🙂 no vidime co povedia na kontrole 🙂

kukola
15. máj 2012

@dominika1516 letne vzdy absolvujeme az v septembri, teraz sme boli prvykrat na lyzovacke cez jarne prazdniny a poviem ti, ze sa poriadne ani lyzovat nedalo, vsade bolo vela ludi. ale rodinka, co chodi s nami, tak tam je maminka ucitelka, takze na vyber prilis nema, musime sa im prisposobit. moj mm je len na hory, takze teraz ideme absolvovat tury v slovenskom raji, tak sa tesim, uz aby to bolo

azzura
15. máj 2012

@su_san vajka rastu cca 2mm/za den a praskaju ked maju cca 20-21mm, ale zavisí to od ich zrelosti. Može sa stať aj to že prestali rast, nepraskli a vstrebali sa.

azzura
15. máj 2012

@mistisa hej aj v sobotu robia, nam to možno teraz tak padne 🙂, bolo by to fajn, aspon by mm nemusel stresovať že musí isť rýchlo spat do prace

kukola
15. máj 2012

@su_san ahojky, popravde ti poviem, v tom januari som z toho jeho pristupu bola dost smutna. uvidime, co povie teraz, ci ho nebudem musiet zmenit, lebo sa netvari, ze by nam chcel pomoct on, ale ze nas niekam posle. a vy sa kolko snazite, ak smiem vediet?

mata_ba
15. máj 2012

@azzura spala som ako zabita 🙂 a rano grcala ako svadobny pes 😀 takze co viac si priat...

@gelinka75 dakujem ti velmi pekne 🙂

su_san
15. máj 2012

@sabrinka26 ty si sa pýtala len na preplatenie návštev súvisiacich s dohodou...s DNP by si mala mať nárok na materskú ak splníš podmienku platenia min 270dní...inak by si dostávala len rodičovskú...boli od januára zmeny v tom platení, predtým stačilo nejakých cca.55 € platiť mesačne, čo bol max.vymeriavací základ a dostala by si max.výšku materskej, vyše 500€...od januára sa platí taký komplexný balíček, čo vychádza o dosť drahšie, takže ak si stihla uzavrieť nové poistenie pred tou zmenou alebo si v tej ochrannej lehote, tak dostaneš normálne materskú apo dobu určenú v zákone, potom len 190 € ako rodičovskú

azzura
15. máj 2012

@mata_ba nechapem tie tvoje nevolnosti, ale dnes zistiš ich pričinu

mata_ba
15. máj 2012

@azzura noo..mam tusika,ze mi povie,ze za to mozu hormony alebo nieco podobne..uvidime 🙂

sabrinka26
15. máj 2012

@su_san dakujem,len som nevedela,ci naaahodou nieco take nie je zahrnute aj v tom dobrovolnom.. to si platim prave kvoli tej materskej,este po starom.. takze ti velmi pekne dakujem,fakt si cenim tvoju super obsiahlu odpoved. si poklad ;) pekny dnik 🙂

azzura
15. máj 2012

@mata_ba teba mi mali dať najprv dokopy po hormonalnej stranke, lebo tento rok to maš od začiatku nejake pošahane a divne

su_san
15. máj 2012

@red_kika a teraz si v akej fáze??pred či po ovu??? 😕
ja mám malé vajká, tak bude mi robiť lekár vyšetrenia a možno potom nejaké liečiky, idem teraz 2/3DC na krv a teraz som vo fáze čakania na MS, ktorá neviem kedy dojde, keďže posledný cyklus som mala 35 dní, predtým 40, predtým 27...takže ja čakám 😀

mata_ba
15. máj 2012

@azzura to mam..ale ked mi robili horm.profil,vsetko bolo ok...tak neviem...

red_kika
15. máj 2012

@su_san dnes som 12DC... myslim ze vcera alebo dnes bola ovu.... uvidime podla dalsich teplot

azzura
15. máj 2012

@mata_ba tak by ti ho mali urobiť znova

kukola
15. máj 2012

@mistisa to som rada, ze si na tom lepsie 🙂 ja poctivo makam v praci, riesim si svoje ciselka 🙂 aspon pridem na ine myslienky. a ty si v robotke?

su_san
15. máj 2012

@sabrinka26 no neviem, nikde som nič také nečítala, že tam sú zahrnuté preplatenia návštev lekára...nechcem ťa zase nijako pomýliť, prípadne sa skús opýtať na sociálke... 😉

kukola
15. máj 2012

@su_san @sabrinka26 vidim, ze sa bavite o DNP. ja som krasne natlacila do systemu este po starom pekne peniazky, dufam, ze si ich niekto patricne uzije. teraz po novom si to ani radsej neplatim, ked vidim, co to je za sumu 😝

sabrinka26
15. máj 2012

@kukola ja som v januari prerusila a platim po starom.. tiez by som nesla do toho noveho systemu, keby nebola ta moznost zrusit a obnovit si to do konca januara.. len zdieraju peniaze, nic ine..

mata_ba
15. máj 2012

@azzura ved ak to teda ozaj nevyslo,hned ako bude po vsetkom pojdem na nejake testy..uvidime..

sabrinka26
15. máj 2012

@su_san dakujem 🙂 ale bude to asi tak ako si pisala ty.. dohodari nemaju narok na nic.. vsetko to pravdepodobne zalezi na dohode medzi mnou a sefkou.. ale aj tak dakujeeeeeem 🙂

azzura
15. máj 2012

@mata_ba ešte nehadzž flintu do žita, ale zas musíš byť pripravena aj na najhoršie

mata_ba
15. máj 2012

@azzura no vcera mi svagrinka povedala,ze "pozri,aj tak ti uz nic horsie ako to,ze ti babo odumrelo,povedat nemoze..uz len lepsie.."...a je to tak..takze som pripravena...asi mi to dojde zase luto,ked uvidim UTZ,ale zmierena s tym som...

azzura
15. máj 2012

@mata_ba mala pravdu, ale aj tak to bude šok ak je to tak :(. A nahodou ti doktor nepovedal že by si mala do 2tyzdnou krvacať???

mistisa
15. máj 2012

@azzura no by bolo super to som nevedela ze aj vikendy su tam.teda asi iba soboty ze? 🙂 no fajn mozno aj nam to tak padne bo 12DC som stvrtok 🙂

azzura
15. máj 2012

@mistisa tak to budeš tak ako ja 🙂 iba s týždňovým rozdielom 🙂 potom porovname foliky 🙂 🙂

mistisa
15. máj 2012

@kukola nie nie od vcera PN kvoli IUI 🙂 vraj musim byt v kllude lebo ja mam dost narocnu robotu dost tazke krabice dvihame ☹ tak aby som nebola vytahana ako opica 🙂

mistisa
15. máj 2012

@azzura presne tak 🙂 este ostaneme spolu aj tehu 🙂 to bude gol co? 🙂