Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa ahoj a ake dlhe mavas cykly.??
@lucecita : rozmyslala som o sobote..nejak sa do toho nehrniem, lebo sa pravdupovediac bojim.. 😒 @nikinka1111 : dakujem,uz len keby taky aj vydrzal 🙂
@momamo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 chcela by som zajtra ak sa mi podarí 🙂
@vardzikova : silno drzim palce ale zda sa mi,ze by sa mohlo stehotnievat 🙂
@nikinka1111 tak utekaj, budem na vas mysliet... potom daj vediet ako si dopadla ... a zle ti uz nebyva??
@momamo večer mávam nízky tlak a aj žalúdok ako na vode. cez deň v pohode
@nikinka1111 tak rada by som sa kazdy vecer citila tak isto .. ale je mozne za ma dost bolia prsia ale este sa mi nezdaju byt väcsie..??? 😀 😀
@momamo mňa zas nebolia 🙂 teda nejak viac. jáááj, toto naše sledovanie sa... 😀
@nikinka1111 vsak .. Idem kuknut na wc-ko ako som na tom ... 🙂 a ma napadlo, ty budes teda dalej pokracovat v praci, aj ked ti chceli dat od januara vypoved...?? ci ako ..??
@momamo ja v tejto práci končím 31,12,2011 ale rysuje sa mi nová práca. vo štvrtok mám prvý seminár 🙂 no ako? mrcha nikde že??? 🙂
@nikinka1111 nova praca, a tam vedia ze tam dlho nebudes...??? nie nie mrcha nikde ale miestami mam taky silnejsi priesvitny vytok ... 😠 co to co to??
@momamo nie, vo štvrtok som bola na pohovore a to som ešte nevedela. a ak tam budem pracovať poviem im to pred skončením skúšobnej doby. dovtedy sa to môže ešte všelijako vyvíjať 😖
@nikinka1111 ale dufam ze nebudes robit ziadnu fyzicky narocnu pracu🙂 a to mozes zamestnavatelovi kedykolvek oznamit ...???
@delideli uvidime 🙂
@momamo : v sobotu..takze s tesom asi pockam dovtedy, resp. ako sa to vyvinie,ak sa dostavi PMS- mamvam den dva dopredu dost silne bolesti, tak ani testovat nebudem..
a prsia sa zvacsovat nemusia, citala som ,ze tie prve priznaky do prveho vynechania MS nemusia byt ziadne..tak dufajme,ze na buduci tyzden sa tu uz bude tesit kopec novych skoromamiciek 🙂
@delideli všetky si to veeeľmi želáme 🙂 bolo by to krásne 🙂
@momamo nie, žiadna fyzická práca 🙂 . a zamestnávateľovi si povinná oznámiť že nastupuješ na materskú dovolenku niekoľko týždňov vopred. neviem presne koľko. ja chcem prácu hlavne pre to, lebo by som sa doma zbláznila. už som bola síce zmierená, že pol roka na podpore a potom hádam hneď na materskú ale toto mi prišlo ako blesk s jasného neba 🙂
@nikinka1111 tak to ti verim, aj ja by som asi doma neobsedela .... Mna nahodou praca bavi, len poslednu dobu ma zabija ranne vstavanie .... 😠 a co si myslis o tom obcasnom priesvitnom vytoku ..?? 😒
@momamo mne sa teraz strieda biely hustý krémový a redší, lepkavý. včera som dokanca mala skoro bielkový 🙂
@nikinka1111 nhooo ja ho bieli nemam ja mam pocit ze ho mam priesvitny vodavy .... 😠 ☹

@nikinka1111
@lucecita
@purina12345
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac