Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ahoj Kika, u nás všetko po starom, ustupujú črevné problémy a už normálne papáme 😉 o dva týždne ideme na druhú časť genetických vyšetrení a na 3D sono do nemocky, som zvedavá, či sa nám drobec ukáže, že čo bude 😀 možno by už mohlo byť vidieť 😅 inak som tiež dosť unavená, dnes som spala 1,5 hodiny poobede 😀
@fifitko25 ahoj 😉 som rada, že sa už máte lepšie a môžete papať 🙂 fíha, sa nezdá, ale ono to tak letí 😉 no, o dva týždne by už mohlo byť vidno čo to bude 😉 ak sa teda bábo ukáže 😉 budem držať palce, aby bolo všetko ok 😉 och, čo by som dala za poobedňajší spánok 😒 ale dočkám sa aj ja 😉
@moni1007 tak uz mam potvrdene tehu, hcg je 1090, 4-5 tyzden, tak sa tesim 🙂 aj stitka to celkom dobre zvlada, ale vidno, ze sa sili, tak mi troska navysia. akurat tusim reumo mi bude musiet nechat aj troska tych skodlivych liekov na lupus, lebo nemam dobre vysledky, oproti poslednym sa zhorsili. keby mi vysadil, mohlo by sa mi velmi pohorsit a prist aj o babo...tak snad to nenarobi nejake zle veci fazulke....ale este zajtra tam idem, tak uvidime, mozno bude chciet aj ine testy pre istotu...a tvoja sitka ako? dufam, ze dobre..... 🙂
@fifitko25 tu sa chodi na sono az medzi 8 a desiatym tyzdnom, ale este sa na to musim pozriet, zatial iba na krvicku, musim sa objednat na gyndu tehotensku, mozno s mojimi diagnozami spravia sono aj skor. tehu kalkulacka mi hadze 18 januar, ale budem vediet az po sone, takze asi az za mesiac.... 😉
@mistisa nadherne nechtiky, hned by som k tebe skocila si dat spravit, ja som si hodila iba nalepovacie, bo som si hrozne obhryzla a lampa mi nefunguje....peknucke naozaj 🙂

ahoojte, pridávam sa k tým čo ich skosila choroba. úplný brutus. uff. teploty, hrdlo a celé telo k.o. držte sa