icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zujka2
16. máj 2012

ahoojte, pridávam sa k tým čo ich skosila choroba. úplný brutus. uff. teploty, hrdlo a celé telo k.o. držte sa

mistisa
16. máj 2012

@zujka2 moja a to co hm? nemas co na robote ? len v posteli lezat? ☹ a coze tak.ja som to tiez mala asi tak 4 dni ale kahrnam doteraz ☹ a co porabkas lehnis? ja som si dorobila nechtiky aha 🙂

mistisa
16. máj 2012

@zujka2 aku velku fotku mi to dalo to co? chachacha 🙂

iwi9
16. máj 2012

@mistisa kraasne 🙂

mistisa
16. máj 2012

@iwi9 dakujem som sa hrala 😀 nemala som co.ale aku fotku velku to dalo to co? chacha aj som sa zlakla 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
16. máj 2012

@zujka2 fíha, skoré uzdravenie 😉

fifitko25
16. máj 2012

@mistisa no teda moja, to sú aké parádne nechty 😵 😎 😎 fakt super

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu ahoj Kika, u nás všetko po starom, ustupujú črevné problémy a už normálne papáme 😉 o dva týždne ideme na druhú časť genetických vyšetrení a na 3D sono do nemocky, som zvedavá, či sa nám drobec ukáže, že čo bude 😀 možno by už mohlo byť vidieť 😅 inak som tiež dosť unavená, dnes som spala 1,5 hodiny poobede 😀

mistisa
16. máj 2012

@fifitko25 dakujem zlatik 🙂 som mala cas sa vyhrat 🙂 mm bol prec nikto ma nenahanal 😀 a ty sa mi ako citis? som citala ze crevna hnusoba uz odisla 🙂 to je super 🙂

nancycka
16. máj 2012

@fifitko25
@mistisa
@delideli
@e.l.i
@l_e_n_o_c_k_a
caute vsetky zienky, mame potvrdene tehu, hcg je 1090, je tam napisane 4-5 tyzden, tak sa velmi tesim 🙂
uz len aby bolo vsetko v poriadku......

fifitko25
16. máj 2012

@mistisa no ja mám teraz "bez-nechtie" 😀 dala som ich na chvíľu dole, ale asi dlho nevydržím a urobíme nové, možno podobné tým tvojim 😉

mistisa
16. máj 2012

@nancycka jeeeeej moja velikaaa gratulacia ti leti 🙂 to je super 🙂 tak nech len vsetko prebieha tak ako ma 🙂 uz som sa zlakla ze tehu virusik prestava ucinkovat ale vidim ze tu este je 😀

fifitko25
16. máj 2012

@nancycka tak to sú super správy 😉 a bola si aj na sone, či len na krvi? kedy máš termín? 😉

mistisa
16. máj 2012

@fifitko25 ja mam tiez take obdobia 🙂 ked ma prejde chut dam dolu a ked chytim cht tak si spravim 🙂 vyhoda je ze to mam doma ze ked ma prepadne nechtovy chtic siahnem a mam 🙂 len musim gel dokupit edva mi to vyslo 😉 😉 😉 😉

fifitko25
16. máj 2012

@mistisa veď to aj my so sestrou 😉 a tiež nám došiel gél 😀 😀

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 ahoj 😉 som rada, že sa už máte lepšie a môžete papať 🙂 fíha, sa nezdá, ale ono to tak letí 😉 no, o dva týždne by už mohlo byť vidno čo to bude 😉 ak sa teda bábo ukáže 😉 budem držať palce, aby bolo všetko ok 😉 och, čo by som dala za poobedňajší spánok 😒 ale dočkám sa aj ja 😉

nancycka
16. máj 2012

@moni1007 tak uz mam potvrdene tehu, hcg je 1090, 4-5 tyzden, tak sa tesim 🙂 aj stitka to celkom dobre zvlada, ale vidno, ze sa sili, tak mi troska navysia. akurat tusim reumo mi bude musiet nechat aj troska tych skodlivych liekov na lupus, lebo nemam dobre vysledky, oproti poslednym sa zhorsili. keby mi vysadil, mohlo by sa mi velmi pohorsit a prist aj o babo...tak snad to nenarobi nejake zle veci fazulke....ale este zajtra tam idem, tak uvidime, mozno bude chciet aj ine testy pre istotu...a tvoja sitka ako? dufam, ze dobre..... 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu o chvíľu je koniec roka a potom si to budeš už len užívať 😉 😉 dnes som spala extra dlho, ale to asi tým počasím, inak mi stačí aj pol hoďka 😀 a ty sa cítiš ako, stále fajn?

mistisa
16. máj 2012

@fifitko25 no ako sa mame dobre ze? chichi.a aky kupuje sestra gel nevies? 🙂 ty si mala tiez nadherne vtedy sestra je sikulka 🙂 😉 😉 😉 😉

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 no veru 🙂 a už sa na to veľmi teším 😉 ale áno, je nám dobre, ráno mi nechutí, ale cez deň už viac-menej pohoda 🙂 podbruško už zabolí len sem-tam, prsia tiež menej 😉 takže sa nemám na čo sťažovať, okrem tej únavy poobedňajšej 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@mistisa no my objednávame z www.professional.sk 😉

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu no to som aj ja tak mala, a potom to prešlo, okolo 10tt 😉 a prsia ustúpili úplne, teraz asi zo 4 dni cítim zas tlaky v podbrušku, asi sa nám zas rozpína maternica 😉

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 takže to prejde 😉 teším sa, lebo normálne neznášam raňajkovanie momentálne....tlačím nasilu aspoň trošku 😉 tak, tak, bábätko rastie 😉

mistisa
16. máj 2012

@fifitko25 aha fajn 🙂 j kupujem v tescu za pokladnami v trencine tam je jeden obchodik s takymito vselijakymi vecami aj ozdobky aj vsetko mozne 🙂

nancycka
16. máj 2012

@fifitko25 tu sa chodi na sono az medzi 8 a desiatym tyzdnom, ale este sa na to musim pozriet, zatial iba na krvicku, musim sa objednat na gyndu tehotensku, mozno s mojimi diagnozami spravia sono aj skor. tehu kalkulacka mi hadze 18 januar, ale budem vediet az po sone, takze asi az za mesiac.... 😉

@mistisa nadherne nechtiky, hned by som k tebe skocila si dat spravit, ja som si hodila iba nalepovacie, bo som si hrozne obhryzla a lampa mi nefunguje....peknucke naozaj 🙂

mistisa
16. máj 2012

@nancycka dakujem mojka 🙂 som sa konecne v klude vyhrala 😀 dojdi urobime 😀 kludne 🙂 moja jak sa tesim s tebou 🙂 super spravicky 😀

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu neboj moja, to prejde, pamatám si tieto isté stavy 😀 si úplne ako ja 😀

fifitko25
16. máj 2012

@nancycka no možno ťa vezmú skôr, ale tak aspoň z krvi máš potvrdené 😉 nezabudni si kúpiť nejaké dobré vitamíny s kyselinou listovou 😉

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 takže sme rovnaké? super 🙂 mám ďalšie dvojča 😀

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu inak je to super, že máme takéto fajn stavy, nie? keď si vezmem, že moja mamina prevracala polku tehu pri mne aj pri sestre 😅 😅