icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 no veru, mňa veľmi teší, že som na tom tak, ako som 😉 moja mama nevracala ani pri mne ani pri bratovi 🙂 takže som to asi zdedila 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu tak to máš super, u nás vracala aj svokra, vraj aj pri mm a to sa hovorí, že pri chlapcoch sú nevoľnosti menšie, skoro žiadne 🙂 no ale to sú len povery 😉

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 určite, ja žiadnym poverám neverím....a keď počujem, že s bábätkom sa pred krstom nemá ísť von na prechádzku, tak ma ide poraziť 😀 inak, máš pocit, že či to bude chlapček alebo dievčatko? hm?

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu čože??? to som ešte nepočula, že pred krstom sa nemá chodiť von ... to čo je za poveru? a ako ho odveziem domov z nemocnice? 😀
môj vnútorný pocit hovorí za chlapčeka stále, ale možno som sa nechala naočkovať tými "chlapčenskými príznakmi" 😀 a čo tvoje pocity?

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 tak možno to je východniarska povera, neviem 😀 ale viem, že to tu staršie ženy stále spomínali, to len moja babka bola tolerantná a od prvého dňa doma som si spinkala vonku v kočíku 🙂 naposledy mi to vravela svokra, len som zatínala zuby, aby som jej nepovedala dačo....ale potom mi napadlo, že čo, však s nami nebýva, tak nebude vedieť, čo my doma robíme 😉 ja mám pocit, že dievčatko....no som zvedavá 😉 a chlapčenské príznaky sú aké? 🙂

delideli
16. máj 2012

@nancycka : tesim sa, drzim palceky a gratulujem 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu tak o takejto povere som veru nepočula, ale myslím si, že je dobré dať bábätko na vzduch, aby chytilo imunitu, keď ho dobre obliečieme, tak nech sa nadýcha čerstvého vzduchu 😉
no vraj pri chlapcoch nebýva zle, ženy nezvracajú, opeknejú a majú špicaté brušká 😀
pri dievčatách sú nevoľnosti, veľké prsia, viac vrások a guľaté brušká 😀

kikaneu
16. máj 2012

@fifitko25 aj ja si to myslím a nijakým poverám neverím, budem robiť, čo ja uznám za vhodné 😉 tak som teda riadne zvedavá, že čo to rastie v tých naších bruškách 😉 idem už mojka, ešte vlasy vysušiť, umyť zuby, pomodliť a spať 😉 prajem vám dobrú noc 😉 a pekný deň zajtra 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@kikaneu pa a pekný večer aj tebe, tiež už pojdem pomaly, som unavená 😅 pekný deň zajtra 😉

l_e_n_o_c_k_a
17. máj 2012

@nancycka jeeeej super sprava... drzkajte sa 🙂

l_e_n_o_c_k_a
17. máj 2012

@mistisa kraaaasne nechtiky 🙂 aj mne by sa take zisli 😀

danjelca
17. máj 2012

@fifitko25 tak ja čakám chlapčeka a bruško mám gulaté, chut na sladké ale plet mám ako bábätko, žiadne nevolnosti neboli, nevracala som ani raz a vraj opeknela.Takže u mna pol na pol...pri dievčatkách su vraj flaky na tvári a horšia pleť som počula.

kukola
17. máj 2012

@mistisa ake krasne nechtiky robis, sikulka 🙂 ja som ich mala naposledy na svadbe, odvtedy sa k tomu nejako neviem dokopat 😀 to si robis sama?

kukola
17. máj 2012

@lagunasa tusim ta nasa atomka je aspon na nieco dobra, ako poznavaci znak 😀

kukola
17. máj 2012

@dominika1516 neboj, vsetko dobre dopadne, hlavne sa nestresuj, pekne sa motaj v praci, aspon nebudes mysliet na to, ze mrchana meska a ona ani nedojde 😉

kukola
17. máj 2012

@nancycka gratulujem aj ja, pekne sa tu rozsiruju tie rady tehuliek 🙂 drzim palceky, nech sa vsetko vyvija presne ako ma 😉

azzura
17. máj 2012

@kukola treba mu povedať na rovinu čo chceš a ked nie tak si najdi ineho doktora, neviem načo čakaju. Moj ex doktor tiež hovoril že som ešte mlada a ked som došla že chcem babo a začal mi robiť vyšetrenia, tak sa zhrozil, že kde som bola doteraz....a to len preto tak zareagoval, lebo nastal problem, ktorý trebalo riešiť a jemu sa to nechcelo. takže nedaj odpalkovať, lebo sa bude zdlhava a roky budu bežať. My sa už snažime od sept. 2010 😒

azzura
17. máj 2012

@lagunasa super, takže aj ty hned zalahneš ked buchnu 😀 😀 😀 😀

mata_ba
17. máj 2012

dobre ranko..

lagunasa
17. máj 2012

@kukola "snazilky okolo atomky, spojme sa! " 😀 😀 😀

@azzura zalahnem ani nebudem vediet ako 😀

zuzka_rastik
17. máj 2012

@mata_ba dobre ranko ako sa citis? mrzi ma co sa stalo ale nevadi, zivot ide dalej, tak to malo byt.

danjelca
17. máj 2012

@mata_ba ahoj maťka ako sa cítiš?

azzura
17. máj 2012

@lagunasa aspon to bude rychle a bezbolestne 😀

azzura
17. máj 2012

@mata_ba ahojko, ako? krvacanie sa spustilo po vínke a horucom kupeli ?

mata_ba
17. máj 2012

@zuzka_rastik @danjelca ahojte..no,citim sa..na striedacku..raz placem a potom som v pohode...uz to chcem mat vsetko za sebou,lebo toto je na nervy..chcem krvacat,chcem mrchu a ideme na to...

mata_ba
17. máj 2012

@azzura ahoj.nie ☹ ale dnes dam zase...

franzziska
17. máj 2012

ahojte baby, po dlhsej prestavke som sem dosla..lebo ste mi velmi chybali 🙂 zistit ako sa mate? 🙂

azzura
17. máj 2012

@mata_ba 😖

zuzka_rastik
17. máj 2012

@ivnik ahoj, dakujem za podporu 🙂 dnes je to uz dobre so mnou, vcera bola slaba chvilka 🙂 no ja som sa zacala "pozorovat" po pol roku co sa nam nepodarilo. a to len preto, aby som zistila, ci vobec mam ovu .. dost ma to ukludnilo, ked som zistila ze zda sa, ze ju mam 🙂

mata_ba
17. máj 2012

@franzziska ahoj,vitaj spat