Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 tak možno to je východniarska povera, neviem 😀 ale viem, že to tu staršie ženy stále spomínali, to len moja babka bola tolerantná a od prvého dňa doma som si spinkala vonku v kočíku 🙂 naposledy mi to vravela svokra, len som zatínala zuby, aby som jej nepovedala dačo....ale potom mi napadlo, že čo, však s nami nebýva, tak nebude vedieť, čo my doma robíme 😉 ja mám pocit, že dievčatko....no som zvedavá 😉 a chlapčenské príznaky sú aké? 🙂
@kikaneu tak o takejto povere som veru nepočula, ale myslím si, že je dobré dať bábätko na vzduch, aby chytilo imunitu, keď ho dobre obliečieme, tak nech sa nadýcha čerstvého vzduchu 😉
no vraj pri chlapcoch nebýva zle, ženy nezvracajú, opeknejú a majú špicaté brušká 😀
pri dievčatách sú nevoľnosti, veľké prsia, viac vrások a guľaté brušká 😀
@dominika1516 neboj, vsetko dobre dopadne, hlavne sa nestresuj, pekne sa motaj v praci, aspon nebudes mysliet na to, ze mrchana meska a ona ani nedojde 😉
@kukola treba mu povedať na rovinu čo chceš a ked nie tak si najdi ineho doktora, neviem načo čakaju. Moj ex doktor tiež hovoril že som ešte mlada a ked som došla že chcem babo a začal mi robiť vyšetrenia, tak sa zhrozil, že kde som bola doteraz....a to len preto tak zareagoval, lebo nastal problem, ktorý trebalo riešiť a jemu sa to nechcelo. takže nedaj odpalkovať, lebo sa bude zdlhava a roky budu bežať. My sa už snažime od sept. 2010 😒
@mata_ba dobre ranko ako sa citis? mrzi ma co sa stalo ale nevadi, zivot ide dalej, tak to malo byt.
@zuzka_rastik @danjelca ahojte..no,citim sa..na striedacku..raz placem a potom som v pohode...uz to chcem mat vsetko za sebou,lebo toto je na nervy..chcem krvacat,chcem mrchu a ideme na to...
ahojte baby, po dlhsej prestavke som sem dosla..lebo ste mi velmi chybali 🙂 zistit ako sa mate? 🙂
@ivnik ahoj, dakujem za podporu 🙂 dnes je to uz dobre so mnou, vcera bola slaba chvilka 🙂 no ja som sa zacala "pozorovat" po pol roku co sa nam nepodarilo. a to len preto, aby som zistila, ci vobec mam ovu .. dost ma to ukludnilo, ked som zistila ze zda sa, ze ju mam 🙂

@fifitko25 no veru, mňa veľmi teší, že som na tom tak, ako som 😉 moja mama nevracala ani pri mne ani pri bratovi 🙂 takže som to asi zdedila 🙂