icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzka_rastik
17. máj 2012

@moni1007 ahojky, dakujem za podporu 🙂 vcera som mala slabu chvilku. jak sa mas dnes? ja sa uz tesim na vikend , musime niekde s mm vyrazit

zuzka_rastik
17. máj 2012

@mata_ba dali ti nejaku vyvolavacku alebo take daco? ci samo ma prist krvacanie? 😖

mata_ba
17. máj 2012

@zuzka_rastik nedal mi nic...tak cakam na krv..

vardzikova
17. máj 2012

Dobre ranko ...dnes ma bolíííí opať hlava 😠 to počasie ma zabíja ja chcem slnko !!!!!!

franzziska
17. máj 2012

@vardzikova ahoj u nas je slnko 🙂

zujka2
17. máj 2012

@mistisa miška, to ti pekne robíš. fajne fajne 🙂 no chodím do roboty a potom spím od 18 do 8 rána 😀 ale dnes je to lepšie.

kukola
17. máj 2012

@azzura v tom case som mala svadbu 🙂 ja verim tomu, ze teraz sa lady pohnu a zacne sa nieco diat pozitivnym smerom. v tom januari ma to este tak nebralo, nebola to taka dlha doba, a mala som aj ine problemy, tak sa zameral skor tym smerom. aj ked bezuspesne 😒

kukola
17. máj 2012

@lagunasa @azzura ale baby, nevidim to tak cierne s tymi nasimi kominmi, aspon viem, ktorym smerom vietor fuka 😀

franzziska
17. máj 2012

@mata_ba ahoj, citala som...fakt ma to moc mrzi...nebudem ti hovorit veci ako ze vsetko bude oki a tak to malo byt, lebo na tieto veci medzi nebom a zemou nepoznam spravnu odpoved, ale drz sa..jedine ten cas lieci..a je dobre pokym mas moznosti

mata_ba
17. máj 2012

@franzziska ano,ano,ja viem..len uz to chcem mat vsetko za sebou..

vardzikova
17. máj 2012

@franzziska a kde to bývaš aby som prišla k vám 😀

adriana_13
17. máj 2012

Ták sme doma babulky som štastná preštastná,,máme 4,1 cm,,,všetko je v poriadku,drobček nám rastie 😉 už máme knížočku jupííí

vardzikova
17. máj 2012

@adriana_13 supeeer tešim sa moja 🙂 😉 🙂

adriana_13
17. máj 2012

@vardzikova Dakujééékm 🙂o týžden ideme znova este jednu ampulku krvi mi bude brat.... ale inak je vsetko ok

fifitko25
17. máj 2012

@danjelca no ved vravim, že povery 😀 inak mám tiež Dobrú plet 😀 bruško take gulato-spicate 😀 a špeci chute žiadne, aj Sladké aj slane 😝

fifitko25
17. máj 2012

@adriana_13 jeeeej gratulka 😵 Krásna fotka 😉

fifitko25
17. máj 2012

@vardzikova u nás fúka a svieti pomedzi mraky riadne zubaté slnko 😠

su_san
17. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a @mata_ba @fifitko25
kočky zlaté, ďakujem za priania, ležím v posteli a som ako mrtvola...ale dajak to musím vyležať, v sobotu máme ísť na svadbu...držte sa mi...a maťka moja, myslím na teba zlatko 😉

mistisa
17. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a dakujeeem zlatiiik 🙂 pridi urobim 🙂
@kukola ano ano sama 🙂 ma to nejak chytilo 😀 bavi ma to 🙂
@zujka2 dakujem mojka ano ja 🙂 sa vyhravam ked mam chut 😀
@mata_ba
@adriana_13 jeeej krasne moja kraaasne 🙂 gratulujeeem 😀
@fifitko25
@su_san
Kraaaasne ranicko koceny vam prajem vsetkym 🙂 tak ako ste sa vyspinkali? ja dnes nic moc trapila ma celu noc kyselina az som si musela dat sodu bikarbon ☹ zaspala som az ked mm odisiel do prace o 7:00 .ja mam akurat prvu tabletku clostylu za sebou 😀 😀 😀 takze sa chystam na IUI uspesne 🙂

su_san
17. máj 2012

@adriana_13 gratulujem, krásna foto, nech ste zdravučký 🙂

mistisa
17. máj 2012

@franzziska Jeeeeeeeej ahoj mojka 🙂 ako rada vidim ze t zase koluje tvoje meno 🙂 ako sa mi mas? 😉 😉

fifitko25
17. máj 2012

@mistisa to bude folikov 😉

mistisa
17. máj 2012

@azzura ahoj lasko 🙂 no co bola si uz? na kontrole? ci kedy ides? 🙂

franzziska
17. máj 2012

@mistisa ahoj tak jasne ma zaujimalo ze jak sa vam dari...no ja nic take..ibaze mi doktorka zistila nejake dalsie rizikove faktory..hmm no sak vies ze mam tie diagnozy ktore sa u mna biju a kedze nemam ovulaciu tak enviem ako mi to pojde otehotniet...na liecbe nie som..neviem ci vobec na nu pojdem..nemam to nejak definitivne uzavrete

a co ty?

su_san
17. máj 2012

@mistisa verím, že budeš mať rovnako krásne vajká ako máš pazúriky, si šikulka...držím všetko čo mám 😉

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 joj milacku dufam mam trosku strach ze nie ☹ ale hadam laparka pomohla a zacnu konecne rast 🙂 pred laparkou ani jeden ani kusok ☹ ale ked to osetrili hadam budu 🙂 🙂 mala som krasny sen takk snad vide 🙂

su_san
17. máj 2012

@franzziska ahoj stratená...čítam, že sa to nejako nepohlo s tebou...ale povedali ti presne v čom je chyba a ako by sa dala liečiť??? či ešte nevedia??? verím, že nám pomôžu a budeme bruškaté 🙂

mistisa
17. máj 2012

@franzziska no to viem ze mas toho pozehnane teda.a este aj dalsie? ale uz konci dievka neber vsetko na seba prosim ta. ja dnes som zacala brat clostybegyt na buduci stvrtok idem na foliky a krv a ked budu narastene tak hned IUI 🙂 uvidime mam troska strach ci narastu ked nikdy nedorastli.ale snad laparka pomohla 🙂 no ved uvidis ked sa na to budete citit to zacnete naplno riesit 🙂

mistisa
17. máj 2012

@su_san dakujem milacku 🙂 tak sa zabieham este len.ucim sa 🙂 no snad budu 🙂 dufam ze uz sa spametaj po laparke 🙂 a ty sa mi mas ako? co porabkas? 🙂

fifitko25
17. máj 2012

@mistisa narastú, ani mne nerastli pred clostilom 😉 a hned prvá dávka zabrala a bol folik veľký a zrely, treba pozitívne myslieť 😉