Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba dali ti nejaku vyvolavacku alebo take daco? ci samo ma prist krvacanie? 😖
Dobre ranko ...dnes ma bolíííí opať hlava 😠 to počasie ma zabíja ja chcem slnko !!!!!!
@mata_ba ahoj, citala som...fakt ma to moc mrzi...nebudem ti hovorit veci ako ze vsetko bude oki a tak to malo byt, lebo na tieto veci medzi nebom a zemou nepoznam spravnu odpoved, ale drz sa..jedine ten cas lieci..a je dobre pokym mas moznosti
@vardzikova Dakujééékm 🙂o týžden ideme znova este jednu ampulku krvi mi bude brat.... ale inak je vsetko ok
@l_e_n_o_c_k_a @mata_ba @fifitko25
kočky zlaté, ďakujem za priania, ležím v posteli a som ako mrtvola...ale dajak to musím vyležať, v sobotu máme ísť na svadbu...držte sa mi...a maťka moja, myslím na teba zlatko 😉
@l_e_n_o_c_k_a dakujeeem zlatiiik 🙂 pridi urobim 🙂
@kukola ano ano sama 🙂 ma to nejak chytilo 😀 bavi ma to 🙂
@zujka2 dakujem mojka ano ja 🙂 sa vyhravam ked mam chut 😀
@mata_ba
@adriana_13 jeeej krasne moja kraaasne 🙂 gratulujeeem 😀
@fifitko25
@su_san
Kraaaasne ranicko koceny vam prajem vsetkym 🙂 tak ako ste sa vyspinkali? ja dnes nic moc trapila ma celu noc kyselina az som si musela dat sodu bikarbon ☹ zaspala som az ked mm odisiel do prace o 7:00 .ja mam akurat prvu tabletku clostylu za sebou 😀 😀 😀 takze sa chystam na IUI uspesne 🙂
@franzziska Jeeeeeeeej ahoj mojka 🙂 ako rada vidim ze t zase koluje tvoje meno 🙂 ako sa mi mas? 😉 😉
@mistisa ahoj tak jasne ma zaujimalo ze jak sa vam dari...no ja nic take..ibaze mi doktorka zistila nejake dalsie rizikove faktory..hmm no sak vies ze mam tie diagnozy ktore sa u mna biju a kedze nemam ovulaciu tak enviem ako mi to pojde otehotniet...na liecbe nie som..neviem ci vobec na nu pojdem..nemam to nejak definitivne uzavrete
a co ty?
@franzziska ahoj stratená...čítam, že sa to nejako nepohlo s tebou...ale povedali ti presne v čom je chyba a ako by sa dala liečiť??? či ešte nevedia??? verím, že nám pomôžu a budeme bruškaté 🙂
@franzziska no to viem ze mas toho pozehnane teda.a este aj dalsie? ale uz konci dievka neber vsetko na seba prosim ta. ja dnes som zacala brat clostybegyt na buduci stvrtok idem na foliky a krv a ked budu narastene tak hned IUI 🙂 uvidime mam troska strach ci narastu ked nikdy nedorastli.ale snad laparka pomohla 🙂 no ved uvidis ked sa na to budete citit to zacnete naplno riesit 🙂

@moni1007 ahojky, dakujem za podporu 🙂 vcera som mala slabu chvilku. jak sa mas dnes? ja sa uz tesim na vikend , musime niekde s mm vyrazit