icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 no ved ano u mna boli tie vajecniky asi zle a preto nenarastali ja uz som brala 2x2 tbl clostylu a nic.ale ked to osetrili hadam nabehnu na normal 🙂 a ty sa mi ako citis? 🙂

su_san
17. máj 2012

@mistisa asik si nečítala, ale chorá som, ležím v posteli a je mi blbo, do roboty nejdem, vzala som si voľno, lebo by som tam asik umrela...a sobotu ideme na svadbu, tak mám 2 a pol dňa, aby som sa ako-tak pozbierala, tak sa dopujem, paralen, oscilo, calcium, zázvorvý čaj a teplá perina...vonku je hnusne, duje orkán a zamračné jak toto 😠

su_san
17. máj 2012

@fifitko25 zuzi, ako malé si mala vajká pred liekmi???lebo ja som mala len 12mm na 11DC a povedal, že veľmi malé, že anovulák asik... 😠

mata_ba
17. máj 2012

@su_san dakujem..
@mistisa ahoj...aspon,ze ja spim v noci ako zabita...

franzziska
17. máj 2012

@mistisa zajtram idem pre vysledky...uvidim co mi povie

@su_san ahoj co mas nove ty?..no v podstate viem aka je liecba..lenze ja stojim stale na tom istom mieste..

mata_ba
17. máj 2012

@su_san male??ja som mala na 13DC 8mm a lekar povedal,ze by mali mat aspon 12mm..takze podla mna to mas oki..mne povedal,ze nedorastaju a dal mi clostil..a nakoniec este jedno dorastlo 😉 .. ☹

su_san
17. máj 2012

@franzziska som chorá, ležím v posteli, len notebook som si vzala do postele, lebo ma asik drbne od nudy, už ani spať nevládzem, som spala od včera pol8 večera...a prečo sa s liečbou nedá pohnúť ďalej??? ja mám malé vajká, tak ma asik tiež čaká nejaká liečba...asi neprebieha u mňa ovu ☹ ...ak chceš, môžeš aj IP...

franzziska
17. máj 2012

@su_san no ako nejdem podstupit tu liecbu, tak ovulka sa nepohne...

mas chripku??

su_san
17. máj 2012

@mata_ba mojka, mne na 11DC našiel jedno 12mm vajko a povedal, že malé je, malo mať už okolo 17mm...ale ak by som mala dlhší cyklus, tak by vraj mohlo dorásť...mám však nepravidelnú MS, takže neviem povedať aký dlhý mám cyklus, som mala už ja 27 aj 40 v poslednom období...ale bude ma riešiť, idem na krv 2/3DC...tak aspoň dačo...a neexistujú nejaké liečiky, ktoré by ti pomohli na to krvácanie???

fifitko25
17. máj 2012

@su_san ahoj moja, na 12 DC bol 13 mm, potom som bola na ďalšom merani o 3 dni teda na 15 DC či dorastol, ale uz tam žiadny nebol... Doktor predpokladal, že ani nemal šancu dozriet, ale vstrebal sa ☹ čiže u mna tiež nebola ovulacia... Potom po prvej varke clostilu narástol folik 24 mm na 12 DC 🙂 dali mi aj pregnyl, aby bola ovulka a šli sme na to 😉 podarilo sa na treti mesiac s clostilom, lebo som začala liečiť vitaminmi manžela 😉

su_san
17. máj 2012

@franzziska asi hej, hrdlo zapálené, nos upchatý, teploty, dva dni ma klepala zimnica...je tá liečba nejaká drastická alebo niečo podobné???

fifitko25
17. máj 2012

@mistisa dnes ma zas boli hlava ☹ uz od včera, je to des ☹ idem upratat spalnu, lebo su tam mm bacile, kedže je nachladnuty...

mistisa
17. máj 2012

@su_san no este som nestihla lebo mi tu mm posiela kadejake odkazy na mikrosystemy ci co tak nemam kedy docitavat MK chachacha 😀 no pekne mojka to sa poriadno vyliec pekne cesnak medzi pupky a tret kym sa nevstrebe 😀 vies ako sa to hovori 🙂 joj mojka potit potit potit . 🙂

mata_ba
17. máj 2012

@su_san ja neviem..skor si asi pojdem kupit nejake bylinky..

mistisa
17. máj 2012

@mata_ba no aj ja tak ale tuto noc teda neviem ☹ hm.a ked som konecne o 7:00 zaspala tak o 9:00 mi volala mamina 🙂 tak parada 🙂 chacha

mistisa
17. máj 2012

@franzziska ocakavam info 🙂 oki?

mata_ba
17. máj 2012

@mistisa to poznam doverne 🙂

franzziska
17. máj 2012

@su_san nie , je uplne bezna a normalna, len ja individualne ju nemozem
tak sa rychlo vyliec 😉 😉

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 no veru musis sa chranit aby si neochorela aj ty pekne rusku a tak.hm a coze ta tak boli hlava ale aj to pocasie je na dve veci ☹

fifitko25
17. máj 2012

@mistisa no asi počasie, aj mm bol dlho do noci hore, kedže cely den prespal, tak som zle spala ☹

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 no to moze byt tak sup do postielky a dospat 🙂

franzziska
17. máj 2012

@mistisa malicky rekord zas 😀 😀 😀 po 38 dnoch som to mala az 11 dni !! ...tak dlho este nebolo 😀 😀

mistisa
17. máj 2012

@franzziska no pekne a po vyvolavacke?

franzziska
17. máj 2012

@mistisa nie..vyvolavacku nesmiem

mistisa
17. máj 2012

@franzziska vlastne ano.hm a sme ti dosli v pohode? hm. ja som vychytala vyvolavacku na 43 DC a mam 5 den a uz konci nastastie 😀

zuzanka9999
17. máj 2012

Cicusky moje ako sa mate co robkate????

franzziska
17. máj 2012

nechapem..."hm a sme ti dosli v pohode?"..co to je? 😀

vardzikova
17. máj 2012

@adriana_13 no tak to som veľmi rada ... 😉 🙂 tešim sa z vas 😀

mattuliatko30
17. máj 2012

@mistisa ahojky..tak ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e už idem hore..takže asi ovu zase bola skoro 😒 už nech je jún...a ja u doktora

mistisa
17. máj 2012

@mattuliatko30 no mojka ale stupas hm. no ved ano ja sa tiez uz tesim na dalsi tyzden 🙂 neboj rychlo to ujde 🙂 ja som dnes zacala s clostylom rano prva tbl.tak uvidime 🙂 ked som kukala tie ovu testy bez clostylu skoro pozitivne tak s clostylom snad vajko odide 😀 a inak sa mi mas dnes ako? 🙂 ja zacnem asi zajtra merat dnes uz mam taku uplne slabunku mrchu taky koniec tak asi ak sa mi este nic nespusti od zajtra skusim opat merat 🙂