Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa asik si nečítala, ale chorá som, ležím v posteli a je mi blbo, do roboty nejdem, vzala som si voľno, lebo by som tam asik umrela...a sobotu ideme na svadbu, tak mám 2 a pol dňa, aby som sa ako-tak pozbierala, tak sa dopujem, paralen, oscilo, calcium, zázvorvý čaj a teplá perina...vonku je hnusne, duje orkán a zamračné jak toto 😠
@franzziska som chorá, ležím v posteli, len notebook som si vzala do postele, lebo ma asik drbne od nudy, už ani spať nevládzem, som spala od včera pol8 večera...a prečo sa s liečbou nedá pohnúť ďalej??? ja mám malé vajká, tak ma asik tiež čaká nejaká liečba...asi neprebieha u mňa ovu ☹ ...ak chceš, môžeš aj IP...
@su_san no ako nejdem podstupit tu liecbu, tak ovulka sa nepohne...
mas chripku??
@mata_ba mojka, mne na 11DC našiel jedno 12mm vajko a povedal, že malé je, malo mať už okolo 17mm...ale ak by som mala dlhší cyklus, tak by vraj mohlo dorásť...mám však nepravidelnú MS, takže neviem povedať aký dlhý mám cyklus, som mala už ja 27 aj 40 v poslednom období...ale bude ma riešiť, idem na krv 2/3DC...tak aspoň dačo...a neexistujú nejaké liečiky, ktoré by ti pomohli na to krvácanie???
@su_san ahoj moja, na 12 DC bol 13 mm, potom som bola na ďalšom merani o 3 dni teda na 15 DC či dorastol, ale uz tam žiadny nebol... Doktor predpokladal, že ani nemal šancu dozriet, ale vstrebal sa ☹ čiže u mna tiež nebola ovulacia... Potom po prvej varke clostilu narástol folik 24 mm na 12 DC 🙂 dali mi aj pregnyl, aby bola ovulka a šli sme na to 😉 podarilo sa na treti mesiac s clostilom, lebo som začala liečiť vitaminmi manžela 😉
@franzziska asi hej, hrdlo zapálené, nos upchatý, teploty, dva dni ma klepala zimnica...je tá liečba nejaká drastická alebo niečo podobné???
@su_san nie , je uplne bezna a normalna, len ja individualne ju nemozem
tak sa rychlo vyliec 😉 😉
@mistisa malicky rekord zas 😀 😀 😀 po 38 dnoch som to mala az 11 dni !! ...tak dlho este nebolo 😀 😀
@franzziska vlastne ano.hm a sme ti dosli v pohode? hm. ja som vychytala vyvolavacku na 43 DC a mam 5 den a uz konci nastastie 😀
@mistisa ahojky..tak ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e už idem hore..takže asi ovu zase bola skoro 😒 už nech je jún...a ja u doktora
@mattuliatko30 no mojka ale stupas hm. no ved ano ja sa tiez uz tesim na dalsi tyzden 🙂 neboj rychlo to ujde 🙂 ja som dnes zacala s clostylom rano prva tbl.tak uvidime 🙂 ked som kukala tie ovu testy bez clostylu skoro pozitivne tak s clostylom snad vajko odide 😀 a inak sa mi mas dnes ako? 🙂 ja zacnem asi zajtra merat dnes uz mam taku uplne slabunku mrchu taky koniec tak asi ak sa mi este nic nespusti od zajtra skusim opat merat 🙂

@fifitko25 no ved ano u mna boli tie vajecniky asi zle a preto nenarastali ja uz som brala 2x2 tbl clostylu a nic.ale ked to osetrili hadam nabehnu na normal 🙂 a ty sa mi ako citis? 🙂