icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
17. máj 2012

@mistisa ja dobre..dnes som prišla do práce neskôr...okolo 11tej...bola som u zubárky..som si tam počkala 2,5 hod....ale stihla som si rifle kúpiť... 🙂) kým po mňa prišli z práce 🙂 tak som radááááá.....celkom fajné...tenká riflovinka...také do práce

mistisa
17. máj 2012

@mattuliatko30 no tak super 🙂 neprijemnu vec si zakoncila dobrou vsak? 🙂 ja sa snazim upratovat ale ved furt na ten hokej cumakujem 🙂 aj ked nie som vobec fanusik ja hokej nemusim ale ked sa to uz takto pekne vyvija si pozrem 🙂 ale ved pomaly si robim a pojdem pozehlit 🙂 a dokedy pracujes? 🙂

fifitko25
17. máj 2012

@mistisa ja sa na ten hokej nemôžem pozerať 😅 😅 tak strašne fandím našim, ale mám nervy, tak mi telka robí kulisu a upratujem tiež 😀

iwi9
17. máj 2012

joj hrozne nervy ten hokej ☹ . tak im straaasn prajem.... dufam, ze sa to este otoci...

mattuliatko30
17. máj 2012

@mistisa veru..aj tu na dielni...len počujem...gól.....chalani to majú nahlas pustené... 🙂 do pol 4tej robím.. už aby to bolo..

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 ja som to po tom tretiom gole urobila tak isto 🙂 len nakuknem lebo vysavam tak ani to nepocujem 🙂 ale teraz idem poumyvat este tak to uz budem pocut 😀 no ale mohli by troska slapnut ☹

mistisa
17. máj 2012

@mattuliatko30 no to uz mas zachvilku to uz ujde 🙂 no len keby to chceli veru otocit ☹

mattuliatko30
17. máj 2012

@mistisa no ujde to..ešte hodku a pol 😉

franzziska
17. máj 2012

@mistisa jasne ze poviem...ale aj tak 😔 je uz toho dost..mala som nejake predispozicie uz predtym, potom to PCO a ted dalsie rizikove hodnoty...ja aj ked s Bozou pomocou otehotniem tak stale budem rizikova i potom 😔 😔

pockaj nie som v obraze..si po MS..a ted co? sa snazis ?

fifitko25
17. máj 2012

baby my sme to v tom hokeji dali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je úžasnééééééé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! až mi slza vybehla 😵 😵 😵 😎 😎 😎

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 jupiiiiiiiiiiii otocilo sa tooooooooooooooo 🙂 no akych mame sikovnych chlapcov 🙂

mattuliatko30
17. máj 2012

@fifitko25 supeeeer..sme to dívali v práááci 🙂 chalani tú hulákali...trúbili na dielni...no prááády 🙂

mistisa
17. máj 2012

@franzziska neboj urcite to vide. mozno to chce len casa pojde to aj prirodzene 🙂 skus nejake vitaminy bylinky a podobne mozno to bude stacit 🙂 no mne akurat dnes konci mrchana.dnes som zacala brat clostyl a na buduci stvrtok idem na foliky a na krv.podla toho ake budu narastene ideme na IUI uz mame vsetko vybavene papiere mame uz cakame len na 20 mm folik 😀

mistisa
17. máj 2012

@mattuliatko30 uz iba hodku ako ti bde dobre potom.ja uz som tak narobena ako keby som v robote 🙂 este kuchyna ma caka a to mam 2 + KK byt chacha 🙂

mata_ba
17. máj 2012

babulky,ja hokej nemam kde kuk..ako to vyzera???

mistisa
17. máj 2012

@mata_ba micik 4:3 sme vyhrali 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
17. máj 2012

@mistisa juuuj,vyborne 🙂 dakujem za info

fifitko25
17. máj 2012

@mata_ba Maťka, sme prví finalisti, ideme hrať o medailu a ja dúfam, že o zlatúúúúúúúúúúúú 😵 😵

iwi9
17. máj 2012

@fifitko25 anooooooo chceme zlatoooooooo!!!!

moni1007
17. máj 2012

@nancycka ahojkaj. supeeeer. tesim sa. snad bude babulko v poriadku a tvoje lieciky mu neublizia. no ja somm dostala lieky na stitku. teda je to ta znizena cinnost stitnej zlazy. 😠 no zatial som stale bez mrchu, tak sa zacinam namotavat,ale po pravde uz ani neviem kedy ma prist. cakala som ju uz v utorok,ale je mozne ze ovu bola neskor a teda aj mrcha pride neskor. skusiola som ovu test, je tam slabunka ciarka,ale to sa tu stalo viacerym kockam aj ked tehu neboli. moja drzim palce,aby bolo vsetko v poriadku 🙂

moni1007
17. máj 2012

@zuzka_rastik no ja super. mm akurat prisdiel domov,tak som rada,ze je tu skor. no mne mrcha este neprisla,ale dnes som nemerala,tak neviem ako teplota. dufam,ze nepride v sobotu,to ideme na velku oslavu, tak snad mi to nespravi. inak, skusila som ovu test, aj ked som pred nim pila aj casto dnes cikala,ale skusila som a bola tam slabulinka ciarocka. ale potrebujem sa nejak schladit a opat dostat na zem,aby som nebola sklamana,lebo viacerym kockam vysla ciarka na ovu teste aj ked neboli tehu ☹

mata_ba
17. máj 2012

@fifitko25 super,tesim sa 🙂 aj ja dufam,ze sa dostaneme az k zlatu..ale aj tak je super,kam sa chalani dotiahli..

azzura
17. máj 2012

@mistisa 12DC= sliznica 7mm, PO 2 drobne foliky, LO 32mm a nedostala som pregnil, lebo možem dosťať nejaky hyper...syndrom, zajtra idem

fifitko25
17. máj 2012

@azzura ??? aké folíky? 32 mm waaaaaau to aj taký môže narásť? zajtra ideš na kontrolu, a ako IUI?

azzura
17. máj 2012

@fifitko25 no, však aj doky bol v šoku, zajtra idem na 2.IUI, folik vraj prasne sam

fifitko25
17. máj 2012

@azzura ty brďo ešte nepraskol taký mega veľký? dúfam, že do zajtra vydrží a nech to tfuj tfuj tfuj už vyjde 😉

moni1007
17. máj 2012

@azzura moja, zajtra drziiiiiiim palce. nech to vyjde 🙂

azzura
17. máj 2012

@fifitko25 ešte bol krasny ale už sa natahoval, takže može prasknut kedykolvek

azzura
17. máj 2012

@moni1007 dakujem 🙂

mata_ba
17. máj 2012

@azzura drzim palce 🙂