Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
inak baby..este si urcite poplacem a tak..ale ak nebude kyret a Pan Bozko mi pomoze,tak som sa rozhodla,ze v juli budem zase tehulka 😅 a budeme mat marcove babo 🙂
@azzura wauuuu to taky folik? no super takze zajtra mas ten stastny den ano? jeej drzim palce micik 🙂 mna to caka o tyzden ta kontrola ale u mna asi taky folik nebude.hm no super no mozno keby ti dali pregnyl zas by ti vajko prasklo dnes .hm. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 drzim palce mojka 😀 nech to vide.a vies ako som ti radila ano?
@kukola ahooj .. No mrcha mi dosla dnes rano ☹ ale mohlo sa to cakat lebo som pila alchemilkovy cajik az po ovulku a on ma upravit cyklus a vzdy som mala 26 dnovy a dnes je presne 28 den ako by to malo po spravnosti byt .. Bolo mi rano smutno aj nahnevana som bola ale dalsi mesiac dalsia sanca takze musim kukat dopredu a snazit sa 😉 ... A ty ako??
@dominika1516 ahoj, no to mi je teda luto, ze ta mrchana nasla ☹ ja este naisto neviem, ale vobec nemam pocit, ze by to vyslo. takze idem k lekarovi na preventivku a uvidim, co dalej. ale presne ako hovoris, dalsi mesiac, dalsia sanca. teraz uz som konecne doma, tak si idem trosku oddychnut po praci 🙂
@kukola dakujem za podporu 😉 .. No tak jasne sak dalsi mesiac prednami a teraz mi vychadzaju plodne dni na week kde ma priatel narodky takze o to viac sa tesim 😉 uz som rano pila aj alchemilku este vecer jednu a pojdem skor spat lebo mi tresti v hlave ze konec :-/ ... Tak pekne oddychuj po praci aj ja uz lezim pred telkou ale nudim sa lebo neviem si nic na pozeranie najst a som sama doma takze uz som sa aj so psikom rozpravala od nudy 😉
@zuzka_rastik @mistisa no vyzera to tak,ze mozno este dnes budem 1 DC. uz som akurat zacala spiniot, tak cakam ci sa mrcha riadne rozbehne este dnes alebo zajtra. 😠 no co uz. raz to predsa musi vyjst 🙂
@moni1007 dakujem, akurat dnes som hovorila s reumatologom a povedal, ze nesmiem vysadit nic..ze mozno spolu s prvymi tehu odbermi da skontrolovat tie zapaly v krvi a mozno davku troska znizi, ale musi ponechat, inak by som mohla prist o babo kvoli horuckam, alebo by sa mohlo poskodit....tak snad to bude fajn...a kolko ti dali eutiroxu? zacali na 50ke?a co povedali s otehu? ze to bude v poho? dufam, ze ano 🙂
@moni1007 joooj micik nie.ber si priklad zo mna pekne sa s nou tak rozluc.uz nech sa da volno svinucha.takze tento cyklus ju posli kade lahsie 😉😉 ja uz dnes konec a prva tbl.clostylu tak uvidime.hadam narastu foliky 😉 tak ked boli skoro pozitivne ovu testy bez clostylu tak s nim snad budu pozitivne uplne 😉
@mistisa tehu nic, ovu slabu ciarku... som 31 DC, a ci meska to ani srnky netusia. cakala som ju v utorok, ff ju cakal v stredu podla ovu. ale ak bola ovu neskor, tak aj ms by mala prist neskor tak ani neviem, sa v tom uz nevyznam. predtym skoro vzdy 28 DC, minule 33 a teraz asi 31, asi sa rozbehne az zajtra, lebo zatial je to len tak,ze som skusila vnutri vatovou tycinkou a uz bola hnedkava, zatiala ni na toaletaku nic 😒

@mata_ba dakujem 🙂