icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
17. máj 2012

@mata_ba dakujem 🙂

mata_ba
17. máj 2012

inak baby..este si urcite poplacem a tak..ale ak nebude kyret a Pan Bozko mi pomoze,tak som sa rozhodla,ze v juli budem zase tehulka 😅 a budeme mat marcove babo 🙂

mistisa
17. máj 2012

@azzura wauuuu to taky folik? no super takze zajtra mas ten stastny den ano? jeej drzim palce micik 🙂 mna to caka o tyzden ta kontrola ale u mna asi taky folik nebude.hm no super no mozno keby ti dali pregnyl zas by ti vajko prasklo dnes .hm. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 drzim palce mojka 😀 nech to vide.a vies ako som ti radila ano?

mistisa
17. máj 2012

@mata_ba urcite milacku urcite budes a skoro 🙂 budeme tehulkovat spolu 🙂 oki? 🙂

fifitko25
17. máj 2012

@azzura tak nech praskne zajtra po zákroku, alebo tesne pred ním 😉

fifitko25
17. máj 2012

@mata_ba držím ti palce Maťka, marcové detičky sú úžasné (aj ja som marcová) 😀 😀 😉

mata_ba
17. máj 2012

@mistisa oki,oki 🙂
@fifitko25 aha,tak preto 😀

mistisa
17. máj 2012

@fifitko25 nieco tu smrdi 🙂 ahaaaa samochvalaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a urcite sa pripaja aj zaciatok aprila ja som 2 heho 🙂 😀 😀

fifitko25
17. máj 2012

@mata_ba neboj nič, všetko bude dobré 😉 treba len počkať na vyčistenie tela, papať veľa vitamínkov, pi dobré bylinkové čajíky a nešetri vitamínmi ani pri manželovi 😉 určite to vyjde, keď sa už raz podarilo, tak sa podarí aj druhýkrát 😉

mistisa
17. máj 2012

@mata_ba moc ti budem drzat palceky 🙂

mata_ba
17. máj 2012

@fifitko25 skor mam pocit,ze uz tretikrat...lebo ten januar bol asi tiez smutny ☹ ale ano,kys.listovu papam stale,alchem.nachystana aj gynastan...a drahemu tiez daco zase napcham 😀

dominika1516
17. máj 2012

@kukola ahooj .. No mrcha mi dosla dnes rano ☹ ale mohlo sa to cakat lebo som pila alchemilkovy cajik az po ovulku a on ma upravit cyklus a vzdy som mala 26 dnovy a dnes je presne 28 den ako by to malo po spravnosti byt .. Bolo mi rano smutno aj nahnevana som bola ale dalsi mesiac dalsia sanca takze musim kukat dopredu a snazit sa 😉 ... A ty ako??

kukola
17. máj 2012

@dominika1516 ahoj, no to mi je teda luto, ze ta mrchana nasla ☹ ja este naisto neviem, ale vobec nemam pocit, ze by to vyslo. takze idem k lekarovi na preventivku a uvidim, co dalej. ale presne ako hovoris, dalsi mesiac, dalsia sanca. teraz uz som konecne doma, tak si idem trosku oddychnut po praci 🙂

kukola
17. máj 2012

@azzura drzim paste na zajtra, nech to vyjde 🙂

kukola
17. máj 2012

@mistisa @fifitko25 rozsirim vase rady dobrych deti, ja som 6. aprila 😀

dominika1516
17. máj 2012

@kukola dakujem za podporu 😉 .. No tak jasne sak dalsi mesiac prednami a teraz mi vychadzaju plodne dni na week kde ma priatel narodky takze o to viac sa tesim 😉 uz som rano pila aj alchemilku este vecer jednu a pojdem skor spat lebo mi tresti v hlave ze konec :-/ ... Tak pekne oddychuj po praci aj ja uz lezim pred telkou ale nudim sa lebo neviem si nic na pozeranie najst a som sama doma takze uz som sa aj so psikom rozpravala od nudy 😉

nancycka
17. máj 2012

@fifitko25 prave sa chystam do lekarne, prave maju akcie na tehu vitaminky, 3 mesiace za cenu dvoch, sa mi to akurat hodi 😀

mistisa
17. máj 2012

@kukola no aka partia marcovo aprilova ;)😉😉 a ty ako mojka ? Ja som sa dnes z mrchou rozlucila 😉

moni1007
17. máj 2012

@zuzka_rastik @mistisa no vyzera to tak,ze mozno este dnes budem 1 DC. uz som akurat zacala spiniot, tak cakam ci sa mrcha riadne rozbehne este dnes alebo zajtra. 😠 no co uz. raz to predsa musi vyjst 🙂

moni1007
17. máj 2012

@nancycka no nakoniec to tak vyzera ze uz dnes alebo najneskor zajtra som 1 DC. uz sa rozbieha 😠

nancycka
17. máj 2012

@moni1007 dakujem, akurat dnes som hovorila s reumatologom a povedal, ze nesmiem vysadit nic..ze mozno spolu s prvymi tehu odbermi da skontrolovat tie zapaly v krvi a mozno davku troska znizi, ale musi ponechat, inak by som mohla prist o babo kvoli horuckam, alebo by sa mohlo poskodit....tak snad to bude fajn...a kolko ti dali eutiroxu? zacali na 50ke?a co povedali s otehu? ze to bude v poho? dufam, ze ano 🙂

moni1007
17. máj 2012

@nancycka vies co vobec sa so mnou nebavil. bol uplne odmerany, taky pristup,ze dovi...chcel sa ma co najskor zbavit,ked som sa ho nieco opytala, tak ma odbil. takze neviem nic. dal mi 25tku.jedenkrat denne 😒

mistisa
17. máj 2012

@moni1007 joooj micik nie.ber si priklad zo mna pekne sa s nou tak rozluc.uz nech sa da volno svinucha.takze tento cyklus ju posli kade lahsie 😉😉 ja uz dnes konec a prva tbl.clostylu tak uvidime.hadam narastu foliky 😉 tak ked boli skoro pozitivne ovu testy bez clostylu tak s nim snad budu pozitivne uplne 😉

moni1007
17. máj 2012

@mistisa ale urcite neboj.., 🙂 ale chapes 2 hodky dozadu som testla tehu test a 3 hodky dozadu ovu. zbytocne minute dva testy 😠 😠 😠

mistisa
17. máj 2012

@moni1007 dufam.a co ti ukazali? Kolky si DC ? Ide mrcha nacas?

moni1007
17. máj 2012

@mistisa tehu nic, ovu slabu ciarku... som 31 DC, a ci meska to ani srnky netusia. cakala som ju v utorok, ff ju cakal v stredu podla ovu. ale ak bola ovu neskor, tak aj ms by mala prist neskor tak ani neviem, sa v tom uz nevyznam. predtym skoro vzdy 28 DC, minule 33 a teraz asi 31, asi sa rozbehne az zajtra, lebo zatial je to len tak,ze som skusila vnutri vatovou tycinkou a uz bola hnedkava, zatiala ni na toaletaku nic 😒

moni1007
17. máj 2012

@mistisa no ono to aj tak moze byt ze ovu som nemala 13 DC ale 15 DC. a minule som mala lutealnu fazu 16 dni, takze by to tak sedelo,keby mrcha prisla zajtra 😠 ale tak som bola na nu pripravena, takze ani smutna som nejak neni 😝

mistisa
17. máj 2012

@moni1007 hm no pekne moja.to sa asi spusti.no moja pekne jej daj papa oki?

moni1007
17. máj 2012

@mistisa no teraz som porovnala minulajsi a terajsi graf a presne tu ovu mozem mat ten cca 15 DC, tak aspon nieco viem 😀

lusinda1989
17. máj 2012

ahojte milacikovia ako sa mate????