icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
17. máj 2012

@moni1007 no aspon nieco ze? Este to tehulstvo a bude to supeeer ;)

fifitko25
17. máj 2012

@lusinda1989 čauko mamina 🙂 kedy si začala cítiť prvé pohyby alebo motýliky?? 😀

zuzka_rastik
17. máj 2012

@moni1007 ahoj, juj tak fajne ze ti prisiel uz muz mate predlzeny vikend 🙂 moj pre zmenu teraz isiel von pozerat hokej cesi - svedi s kamaratmi. ja som dnes stupla trosku 🙂 www.fertilityfriend.com/home/3c2589/
male stupnutie.. ale mne aj minuly cyklus den pred mrchou teplota trochu stupla a potom v den mrchy klesla, takze cakam mrchu 🙂

lusinda1989
17. máj 2012

@fifitko25 ahoj mamina ja prve motyliky niekedy v 17 tt a potom o tyzden uz lepsie a od 18-19 tt to uz boli citelne kopanceky a teraaaz uz niekedy aj trpim 🙂 ako sa mate?

zuzka_rastik
17. máj 2012

@moni1007 😒 nevadi Moni , dalsi cyklus je nas.. 🙂 mne dorazi zajtra uz ma boli v podbrusku riadne... je na spadnutie.. beries uz tie liecky na stitku, ci nedal ti nakoniec ziadne..? uz nepamatam jak si to mala

fifitko25
17. máj 2012

@lusinda1989 fíha, lebo u nás v téme tiež kočky v 16tt už píšu, že cítia motýliky 😀 tak som len bola zvedavá, že kedy sa to podarilo tebe, lebo prvorodičky to vraj cítia neskôr .... veľmi sa na to teším 😉 máme sa dobre, trošku zasa tlaky v podbrušku, asi sa rozpíname, nemala som to asi 3 týždne a znova sa to vrátilo 😅

zuzka_rastik
17. máj 2012

@mistisa
@moni1007
babule ja tiez sa s nou tento mesiac rozlucim a buduci cyklus je nas. ale bo ten dalsi alebo az dalsi 🙂 raz to vyjde .. pozerali ste dnes hokej? nasi prekvapili, som myslela, ze prehraju 😅

lusinda1989
17. máj 2012

@fifitko25 neboj mojko ono to coskoro pride 🙂 hlavne sa nestrachuj ak nebudes zo zaciatku pohyby citit kazdy den je to narmalne az terz ked su intenzivnejsie ich citim kazdy den 🙂

fifitko25
17. máj 2012

@lusinda1989 viem viem, že je ešte moc malinké, aby som to cítila, navyše kým prerazí tu moju tukovú stenu na brušku 😀 😀 ale chcela by som už o ňom vedieť , vieš, že tam je 😵 takto si ho kontrolujem len počúvaním srdiečka cez dopplera 😉

moni1007
17. máj 2012

@zuzka_rastik no ja tiez asi zajtra 1 DC. dnes sa jej nechce nejak rozbehnut. ja som to zistila, ze spinim zatial len tak, ze som vnutri skusila vatovou tycinkou, este ani na intimke ani na toaletaku nic nema, ale je mi strasne na grc. fuuuuj
presne, jeden z tych dalsich cyklov je nas. raz to vyjde. mne mozno otehutneniu branili tie problemy so stitkou a teraz uz beriem lieky, tak sa coskoro podari 😀 no moja, bodaj by ti neprisla 🙂

lusinda1989
17. máj 2012

@fifitko25 moja neboj ked prerazilo moju prerazi aj tu tvoju... neboj coskoro ho budes citit ja som vyse dvoch mesiacov nevidela malu lebo mne nerobi sono na kazdej poradni... musis verit ze je a bude vsetko ok

moni1007
17. máj 2012

@zuzka_rastik a hokej som pozerala, strasne ma potesili 😀 bola som v napati az do konca 😕 😕 😕

zuzka_rastik
17. máj 2012

@moni1007 ty vies ze aj mne je na grc? po obede aj po veceri mi prislo tak tazko sa mi dviha zaludok 😒 . a toci sa mi hlava od vcera . som si myslela ze malo tekutin, tak dnes fakt vela pijem ale nepomohlo... no ale to je isto z mrchy. nechcem si pripustat ze by to tentokrat vyslo, len budem sklamana keby to nevyslo 😉 som zvedava jak ty zajtra, ale krasny graf mas- taky stabilny 😉 tak vy mate oslavu v sobotu 😀 ja zase stvrtok - piatok buduci tyzden ideme z roboty na akciu 😀

moni1007
17. máj 2012

@zuzka_rastik a ty si este neskusala testovat? no my sme boli aj minuly sobotu a aj teraz ideme . dufam,ze bude pekne, lebo som si kupila satky bez rukavov a nemam vhodne sako. zajtra idem na pohovor, som zvedava co to vyda 😕 no ja mne sa mota hlava, ale tiez to mrche pripisujem 😝

moni1007
17. máj 2012

@zuzka_rastik a este uz vcera som bola ´taka nedojedena, som tusila ze mrcha dnes pride a aj zle som spala, presne ako pocas mrchy, takze zajtra naisto pride. zjedla som pol bonboniery a teraz by som si dala chipsy. len to,ze mi je na grc asi z tolkej cokolady, aj ked mne cokolada problem nerobi 😀 😀 😀

nancycka
17. máj 2012

@moni1007 to je fajn, ze zacal 25kou, u mna zacali 50kou a potom este museli zvysovat, tak snad tam nemas az taky velky deficit a skoro sa to vrati do formy, teda to na akeho si natrafila 😒 tak dufam, ze ti eutirox pomoze 🙂

nancycka
17. máj 2012

@mata_ba to ma mrzi, nech sa ti to uz skoro spusti, aby si nemusela ist do nemocky. velmi na teba myslim, drzkaj sa.....ja som dnes bola u reumatologa a vraj nesmiem vysadit lieky na lupus, a tie mozu byt nebezpecne, tak sa troska bojim....ale dufam, ze pan boh sa postara a nic sa nestane.....

zuzka_rastik
17. máj 2012

@moni1007 ja som sa este netestovala, ani nemam doma test a chcem este pockat... radsej si testy do zasoby nekupujem, lebo kym ho mam doma, nemam pokoja 😀 len ma laka, aby som sa otestovala 😀
drzim palce zajtra na pohovor, mojka.
ta snad bude cez vikend teplo ma sa oteplovat tak snad bude. my ideme do prirody tak mne staci aby neprsalo 😀

zuzka_rastik
17. máj 2012

@moni1007 jaaj mojka jak hovoris o chipsoch.. mnaam taku chut som na nich dostala 🙂 asi nemame doma, jak fajne . o pol 11 chipsy by nebolo uplne idealne 😀

delideli
18. máj 2012

dobre ranko vsetkym 🙂 ja som po dnesnom rannom merani zacala pomaly pocitat s dalsim snazi-cyklom..teplota nestupa,prave naopak (a to som sa merala este o dost skor nez zvycajne,preto ten prazdny kruzok..),priznaky nemam,ani to motkanie hlavy,co som mala minule.. ☹ skoooda..tak snad nabuduce,idem hladat ,kde sa da ojednat vitex.. 🙂
www.fertilityfriend.com/home/delideli

mattuliatko30
18. máj 2012

@mata_ba
@ moni1007
@azzura
@mistisa

Tak predsa ovu bola tak skôr..aspoň podľa grafu.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e aj keď som žiadne príznaky nemala...nechápem...

mattuliatko30
18. máj 2012

@moni1007 mojka..tak ako?..spustila sa tá mrcha hnusoba?? ☹

mattuliatko30
18. máj 2012

@fifitko25 mojka..ešte si skoro..aby si cítila pohyby...býva to až po 20tt,,,,,zatiaľ len pekne budete rásť...a keď sa raz napajedí malé.tak to pocítiš 😀

mattuliatko30
18. máj 2012

@azzura ahoj moja...dnes ideš na IUV??????

mattuliatko30
18. máj 2012

Pekné slnečné ránko......vám želám... 😉 😉 síce trošku zimšie...ale hlavne,že je piatok..a slniečkoooo.....už aby bol víkend 😉

franzziska
18. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj aj tebe pekne

fifitko25
18. máj 2012

@delideli ahoj, aj tak si myslím, že to nemusi byt stratené 😉 graf je zatiaľ v pohode, Máš peknú teplotku 😉

fifitko25
18. máj 2012

@mattuliatko30 viem moja, že az v 20tt sa môžem začať tešiť na pohyby, baby novembrovky Čo su 16-17tt Však uz cítia prve motyliky 😵 viacrodicky uz v 15tt, tak som ešte chcela názor a skusenost hlavne prvorodicky 😉

moni1007
18. máj 2012

@mattuliatko30 ahojcek. no zatial este ani nie,ale spusti sa., uz mam uplne rozbolelo podbrusko a poriadne, az mi je zle a uz citim,ze aj hnackovat budem. a teplota takto, takze je to iste http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a akurat dnes idem na pohovor. to je na nervy...
a ty ? no mozno,ze ovu este pride, nie vzdy je graf podla mna spravny a este ked si necitila ziaden priznak ovu, no uvidis ako to pojde, snad klesnes a ovu sa posunie 🙂

mattuliatko30
18. máj 2012

@moni1007 moja aj ja v to dúfam...nechcem mať mrchu už o týždeň znovu...veď ma porazí... 😒 tak uvidím....dúfam,že klesnem.alebo sa aspoň posunie...na nejaýý12dc 🙂 ja už ani neviem aké mám mať príznaky...hlien mám len biely...a hustý stále...
Tak takýto pokles... ☹ škoda moja....tak nabudúce to už vyjde..hm?