icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
18. máj 2012

@fifitko25 : na moje pomery nic moc, ked som bola tehu mavala som okolo 37.2 :(navyse sa bojim,ci nemam nejaky zapal,lebo uz tak od 3DPO ma zvykne pobolievat v podbrusku..ach jaj.. ☹ no nevadi,trpezlivost ruze prinasa,tak snad sa dockame 🙂

vardzikova
18. máj 2012

Čaute babule ... dnes máme piatooook a svieti sklnooooo ALELUJA 😀 😀 😀 😀

fifitko25
18. máj 2012

@delideli neporovnavaj, každé Tehu je ine 😉 mne pred testovanim ani na um nezislo, že by to mohlo byt pozitívne, lebo som nic necitila 😉 a pritom v januári všetky príznaky sveta 😀
Len Bud v klude, určite to vyjde 😉

franzziska
18. máj 2012

@mistisa ahoj uz som absolvovala

mistisa
18. máj 2012

@mattuliatko30 hm zajmave mojka to co toto si to robi co chce tusim ☹

mistisa
18. máj 2012

@franzziska ajoooj a ako si dopadla? hm?

franzziska
18. máj 2012

@mistisa no mam zvysene hodnoty tak ma posiela zas po vysetreniach...hm nechce sa mi uz, som myslela ze to skonci

mistisa
18. máj 2012

@franzziska no to ti verim.hm a zas odznova co? och boze dievca kedy ti to skonci z ti tak prajem aby sa vam podarilo bez problemov. 😉 ja mam dnes prvu bodku 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

azzura
18. máj 2012

.poslali ma domov, lebo vraj to vypada na cystu ale nie su si isty

franzziska
18. máj 2012

@mistisa pekna bodka 😀 😀

mattuliatko30
18. máj 2012

@azzura ako poslali domov????? 😠 😠 😠 nebudú ti to robiť???

mattuliatko30
18. máj 2012

@mistisa no hej..veru robí....uvidím bud.mesiac..som si objednala ovu..tak skúsim.či mi ukážu ovu tak skoro 😉

azzura
18. máj 2012

@mattuliatko30 nie, take mega folikuly nerobia, lebo to vraj može byt cysta

fifitko25
18. máj 2012

@azzura coze???? A to z čoho vznikla, z clostilu?? ☹

franzziska
18. máj 2012

@franzziska hm nie odznova..toto je ine...len sa to nejako kopi

mistisa
18. máj 2012

@azzura ahoojko a to co? a oni robia este sono pred IUI tesne? joj moja a to co*? to z coho? myslis ze s clostylu? mna supne ☹ ☹

mattuliatko30
18. máj 2012

@azzura a teraz čo?..aj tak môžeš otehotnieť ale nie?..možno aj normálne 😉 či tento cyklus ťa nebudú tam posielať už?či ako?

azzura
18. máj 2012

@mistisa roboli mi, lebo doktor napisal do sprievod listu velkost folika. Hej, to mam z clostilu, vraj som prestimulovana....a to som brala len 3 cyklus. Ty sa netrap, u teba to bude vsetko ok

azzura
18. máj 2012

@mattuliatko30 už tento cyklus nejdem nikam, mame skusat prirodzene

mistisa
18. máj 2012

@azzura no pekne hm. ty brdo moja.no ved vidime buduci stvrtok co povie dokinko 🙂 vidime.no moja ale to ma mrzi moc.takze teraz az na dalsi cyklus hej? joj boze uz nech sa na nas dievky to stastie usmeje lebo to uz neni normalne toto ☹ 😠 😠

ivnik
18. máj 2012

ahojte kocky, musím ísť do práce, tak sa mi nechce 😠

azzura
18. máj 2012

@mistisa hmm, dalsi cyklus ale bez stimulacie 😒

mistisa
18. máj 2012

@azzura hm moja no toto zacina byt zaujmave s tebou.tak ale prirodzene mat skusat nie?

franzziska
18. máj 2012

@mistisa ty kokoss..mam take nervy...ta sestra u mojho gynekologa tusim nikdy nedviha telefon 😲 😲

mistisa
18. máj 2012

@franzziska no myslim ze to asi u kazdeho ja tiez musim dva dni volat aby mi to dvihla.a kamoska to iste u svojho 😒 😠 😠 😠

mattuliatko30
18. máj 2012

@azzura tak uvidíš..možno zrovna teraz to vyjde prirodzene..a nebudeš musieť už nič absolvovať..ideš aj merať???hm?

azzura
18. máj 2012
franzziska
18. máj 2012

@mistisa hm ale clovek moze mat niekedy aj daco naliehave 😒

mattuliatko30
18. máj 2012

@azzura teda riadne si spadla....tak teraz by mala byť ovu, čo???tak sa pekne snažilkujte...nech to už vyjdeee 😉 😉

mistisa
18. máj 2012

@azzura fuha riadny pokles hm? ci? ja mam prvu bodku opat od dnes meriam http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...