icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
18. máj 2012

@franzziska no ved to presne moze ta aj roztrhat ☹

azzura
18. máj 2012

@mattuliatko30
@mistisa ja som este taky pokles nikdy nemala, možno to ta cista

azzura
18. máj 2012

@mistisa krasny yaciatok 😀

mattuliatko30
18. máj 2012

@azzura tak nejdeš ku doktorovi, či to je fakt cysta???neni to nebezpečné?.či ona sama praskne?

mistisa
18. máj 2012

@azzura no je to mozne hm.a co ti to budu ako riesit teraz? praskne sama? alebo musis niekam ist? ci co ti povedali?dakujeem 🙂 chichi uz som vcera aj mm znasilnila ved uz mi to chybalo chachacha 😀

azzura
18. máj 2012

@mattuliatko30 ak neprasne a zacne robit problemy tak vtedy yajdem doktorovi, uz ma tam tento mesiac nik nedostane

mattuliatko30
18. máj 2012

@mistisa tak ja nie...môj chodí teraz unavený z roboty ako kôň 😀 takže ja zaspím zväčša pri telke 😀 😀

azzura
18. máj 2012

@mistisa tak sexikujte obden 🙂. Nic cakat, bud praskne alebo zacne robit problemy ked bude dalej rast

mattuliatko30
18. máj 2012

@mistisa moja a ty nerobíš teraz ovu testy???..nemeriaš?...

kukola
18. máj 2012

@dominika1516 a akeho mas psika? nam nas zdrhol pred polrokom a teraz by sme mali dostat maleho labradora, tak sa na neho tesim, ked sa nahodou podari 🙂

mia117
18. máj 2012

Ahojteeee bola so dnes u dr. pripajam obrazok, som cca 5tt 🙂

kukola
18. máj 2012

@mistisa tak od teba ide ta mrchana ku mne, sa to tiahne nejako na juh 😀 ja si na nu pockam buduci tyzden a potom k lekarovi. az potom uvidim, ktorym smerom sa to pohne 😒

mistisa
18. máj 2012

@mattuliatko30 mopj uz nemal na vyber vcera chacha unava bokkom 😀 nemal sancu chudak 🙂 ovu este nie vcera skoncila mrchana ale od dnes meriam aha moja prva bodka tento cyklus http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

mistisa
18. máj 2012

@kukola ako je to mozne ja som ju poslala na dovolenku hm? svinucha urcite odbocila ☹

mistisa
18. máj 2012

@azzura ach jaj no pekne dufam ze praskne sama nech nemas este opletacky s nemocnicou a podobne ☹ 😠 😠 😠

mistisa
18. máj 2012

@mia117 jeeeeej krasne 🙂 gratulujem mojka 🙂 moc moc 🙂

mia117
18. máj 2012

@mistisa dakujem a aj tebe prajem coskoro tehu. 🙂

azzura
18. máj 2012

paaa, idem upratovat ked uz som doma

mistisa
18. máj 2012

@mia117 dakujeeem 🙂 no som rozhodnuta ze po tomto IUI to tak bude 😉 😉 😉

kukola
18. máj 2012

@azzura hm, tak to ma mrzi, drzim palceky, aby to vyslo aj bez lekarov 😉

iwi9
18. máj 2012

@mia117 jeeej sice ja sa tomu moc nerozumiem, neviem kam mam kukat, ale krasne 🙂 prajem vela zdravicka 🙂

kukola
18. máj 2012

@mistisa a tak zoberiem si priklad z teba, a oznamim jej, ze tento mesiac naposledy 😀

mistisa
18. máj 2012

@kukola tak tak 🙂 treba ju poslat kade lahsie hnsobu jednu 🙂

iwi9
18. máj 2012

ahojte kocky, mrzi ma, ze tu citam, ze mate vselijake problemy s otehotnenim, uz nech sa vam to vsetkym podari!!!! mne to teraz tiez nevyslo, som 12 DPO a test negativny( skusala som fakt s dobrym testom ) ☹ ☹ ☹ . takze to skusime doma na slovensku cez dovcu...joj tak som dufala, ze to vyslo ☹ aj s teplotou som klesla....
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
mrcha by mala prist pondelok, ak nepride do stredy, mozno este testnem, ale uz som akotak zmierena, ze tehu nie som ☹ ale som smutnaaaaa 😢 😢 😢

mistisa
18. máj 2012

@iwi9 ajoj mojka ale ved to neklesla az tak hm? dufam ze mrchana nedojde mojka ved to nesmie uz hm? ta mrchana asi nema navigaciu ved som ju poslala uplne inym smerom a postupne vas vsetky navstevuje ☹ to neni normalne ☹ tak ak pride nedajboze tak sa s nou poriadno rozluc ano? uz nesmmie chodit to nie 😉 😉 😉 ja mam prvu dobku tento mesiac 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

iwi9
18. máj 2012

@mistisa pekna bodka 🙂 no, uvidime, co si mrcha zmysli.. pokles to nie je az taky velky, ale tak ten negativny test 😖 ..velmi by som chcela, aby to este mohlo byt inak, ale akosi tomu neverim :(

mistisa
18. máj 2012

@iwi9 a hlavne zahod smutnotu za chrbat ano? vsetko bude oki a uvidis ze to vide a skoro 🙂 bdem drzat palceky 🙂

mistisa
18. máj 2012

@iwi9 no mojka presne na 12DPO nemusi byt este nic.uvidis moc ti budem drzaat palceky.ako baby pisai mne kym tu mrcha neni nieje nic stratene oki? ani malicky duuusik neni?

iwi9
18. máj 2012

@mistisa ja viem, to ma prejde, len take to prve sklamanie.... ale dam sa dokopy, ved nic sa nedeje, len prvy mesiac, takze coskoro to urcite vyjde, len moja najhrsia vlastnost je netrpezlivost...

iwi9
18. máj 2012

@mistisa nie je nic aaaaabsolutne nic .... ale nevadi... ak nedorazi mrcha, znovu testnem a ak aj tak nic, tak budem len dufat nech zbytocne dlho nemeska, nech mozeme rozbehnut dalsie kolo 😀 😀