icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
18. máj 2012

@iwi9 no tak tu poznam moc dobre ☹ neboj nic tak tak presne tak 🙂 to sa mi lubi.ja uz sa tesim na IUI uz druhy den beriem clostyl a dufam ze narastu foliky.troska mam strach ale hadam ano 🙂 tak uvidime 🙂

franzziska
18. máj 2012

@mistisa hm ty ked ides na krv tak sa neobjednavas?

iwi9
18. máj 2012

@mistisa narastuuu!! a budeme tehu!! vsetky... bol by to v tom cert, ak by to vsetkym nevyslo 🙂)

moni1007
18. máj 2012

@mistisa ahoj moja. ako sa dnes mas? ja som bola na pohovore. mrcha sa zatial nerozbehla a vo vlaku mi prislo riadne zle 😠 som sa musela az vyzliect 😀 inak, dnes som riadne klesla, takze urcite dojde. 😠

moni1007
18. máj 2012

@mattuliatko30 urcite, nabuduce to vyjde. inak,ta moja mrchana to riadne natahuje. stale nic 😠
drzim palce, aby ti to posunulo, aby to doky nemusel nakoniec riesit antikoncepciou alebo niecim podobnyxm 🙂

moni1007
18. máj 2012

@zuzka_rastik no uz som doma z pohovoru. som zvedava ako co. ale asi z toho nic nebude, chceli aj vodicak, tak skor uprednostia kocky co ho maju,. inak to bolo v pohode.... 🙂 mrchana hnusna to riadne natahuje, este sa nerozbehla 😠 ak pride riadne az zajtra, tak ma urve. 😠 a ty ako dnes?

zuzka_rastik
18. máj 2012

@moni1007 ahojky, ako si dopadla na pohovore?
aj mne je dnes riadne zle 😒 a mrcha zatial natahuje aj u mna .. a takto som klesla, takze pride: www.fertilityfriend.com/home/3c2589/
vcera pred spanim ked som bola na vecku som mala na toaletaku take slabulinke ruzove spinenie, takze cakam kedy sa rozbehne.. dnes este ani spinenie, este sa zdraha 😠
ale ideme na vikend prec "lozit" po horach tak sa mi ta mrcha vobec nehodi 😉

zuzka_rastik
18. máj 2012

@moni1007 sme si pisali asi navzajom, ja sa ta pytam ,ze jak na pohovore a telepatia medzi nami, lebo si mi odpovedala 😀

moni1007
18. máj 2012

@zuzka_rastik no tvoj pokles nie je taky hrozny. pozri na moj http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02. no ja vcera som ani na toaletaku nemala a dnes iba trosinku, ked som sa utrela. sila.
no tak to verim,ze sa ti to nehodi, snad ti nebude zle a moznbo ani nepride 😀

zuzka_rastik
18. máj 2012

@moni1007 pocuj moja, my sme nejake prepojene, este aj mrchy sa nam zosynchronizovali 😀
ja od buduceho cyklu som nechcela merat, ze kaslem na to. ale ja to asi nevydrzim 😅 sak uz aj vcera vecer som si hovorila ze aaaale kaslem na to, uz nezmeram rano, sak aj tak to nijak nemozem ovplyvnit.. ale rano prve co som spravila ked mi zazvonil budik,ze som chytila teplomer 🙂
mna to meranie v podstate aj ukludnuje aspon viem na com som 🙂

moni1007
18. máj 2012

@zuzka_rastik no ja som uz tento mesiac nechcela merat, ze je to aj tak zbytocne,ked mm je doma len cez vikend, ale este jeden raz zmeram mam aj nejake ovu testy, tak skusim aj tie prvykrat a potom asi skoncim,len si poptvrdim ovu a koniec. ale tak mozno sa to este zmeni 😀 😀 😀
no to hej, sme nejak prepojene a este aj podobne sa citime, sila 😀 😕

mattuliatko30
18. máj 2012

@moni1007 uvidím...som sama zvedavá..ako to dopadne..a čo mi povie

mia117
18. máj 2012

@iwi9 to je gestacny vacok ten fliacik 🙂

iwi9
18. máj 2012

@mia117 😅 😅 uz sa tesim na nas gestacny vacok, nech uz je to co najskooor! 🙂

volske_oci
Odpoveď bola odstránená
mia117
18. máj 2012

@iwi9 kolky dc si ? 😉

iwi9
18. máj 2012

@mia117 som 33DCO 12DPO ( mam minimalne 35 dnovy cyklus)
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

mia117
18. máj 2012

@iwi9 super, tak drzim palceky, nech sa zadari, kedy testujes?

iwi9
18. máj 2012

@mia117 uz som dnes... negativne ... 😠

mia117
18. máj 2012

@iwi9 tak este neboj, skus o par dni, ovulka mohla byt neskor 🙂

iwi9
18. máj 2012

@mia117 jasne ved skusim este o par dni 😉

luszia
18. máj 2012

Ahojte babenky, tak po 14dňoch po vyvolávačke sa mi konečne spustila mrcha, takze konečne možem začať nove kolo, dnes som 2DC popíjam alchemilku, clostil pripraveny na 5DC, vitaminy papam ja aj priatel, lanové semianka kúpené, ovulacne testy dnes prisli, dovolenka na snaženie náhlasena,, dufam ,ze nám tento mesiac prinesie stastie,. a budem sa moct zaradit medzi tehulky 🙂

zuzka_rastik
18. máj 2012

@luszia ahojky drzim palce uz sa to predsa musi podarit 🙂 ja dnes cakam mrchu a tesim sa aj ja na nove kolo.. 😉

kukola
18. máj 2012

@luszia ako to mas krasne vsetko naplanovane 🙂 a tie lanove semiacka su na co dobre? este som o nich nepocula

simonkazga
18. máj 2012

@zuzka_rastik takéto slabulinké špinenie som mala aj ja, pár dní pred pozitívnym testom 😀

moni1007
18. máj 2012

@zuzka_rastik no nieco nove? ja este nic. stale rovnako. 😠 joj, preco to musi takto natahovat 😠

kikaneu
18. máj 2012

ahojte kočky 🙂 zas som tu po neviem akom čase....ako sa máte? čo nové? ja som dozajtra bez manžela, tak len oddychujem odkedy som prišla z práce....ale pôjdem si trochu upratať, nech mám zajtra pokoj 🙂

dominika1516
18. máj 2012

@kukola mi s priatelom mame fenku yorkshira Nelly 😉 ale rozmaznavame ju tak ze je to najvychcanejsi peso akeho som videla 😉 .. Juuj labradori su nadherny a mudry hafani a velmi lahko sa cvicia mne nas labradorik usiel za fenou pred par rokmi :-/ aspon si uzil 😀

luszia
18. máj 2012

@zuzka_rastik Ahojky,. dakujem no tiez verím,. ze to vyjde, ved moje hodinky su ako kostolne zvony,. strastne silno biju 🙂 Uz je najvyšší čas, aby som bola tehulka,,, takze cakas na mrchu?a meska ci je to este v norme? ja som vlastne mrchu dostala na 59DC cize dost dlhooooo som cakala, ale nevadi teraz sa riadne precistim a potom uz neprideee 😀

luszia
18. máj 2012

@kukola Ahoj, no ja len prvy mesiac idem takto experimentovat, tak snad sa to podari,. no tie lanove semienka sa jedia na lepší plodovy hlienik ale musis sa este popytat bab tu na MK, kedy prestne to mám jest, ci v case ovulky alebo pred ,.a ty si na tom ako, kolko sa snazite?