Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ano dam vediet 🙂 ved aj ja mam z coho chudnut 😀 len sa bojim aby mimi malo vsetko co potrebuje... nevraciam, len mi nechuti, teraz som ledva zjedla activiu, vcera na ranajky stvrtku rozka a bola som plna...
o tyzden ti budu robit uz odbery?
@delideli moja, tak to nemáš bohviečo.....ale aj ja som mala také stavy, že chvíľu bolo fajn a potom nervy a plač, že zase nič.....a potom mi zrazu preplo a bola som v pohode a vyšlo to 😉 držím palce, nech to vyjde aj vám.....a každé tehu je iné, nemusíš mať teraz tie isté príznaky ako predtým ani v tom istom čase 😉 hlavne pokoj moja....a s tou prácou, začni hľadať novú, a ak nájdeš bez váhania odíjď.....ja som si tak hľadala, bola som na pohovore, vzali ma s nástupom od septembra a týždeň po pohovore som našla pozitívny test....... 😉 takže skús hľadať, aspoň sa tvoja hlávka zameria na niečo iné 😉
@l_e_n_o_c_k_a hej, už, fuj, neznášam to, zas budem vyzerať ako narkomanka 😀 ale pre bábo všetko 😉 aj mne takto nechutilo, ale len na raňajky, tiež som jedla štvrťky rožka a suchého, bez ničoho 😀 ale už pár dní je to fajn...aj dnes som sa v pohode najedla 😉 neboj, určite bude všetko dobre 😉
@delideli viem a chapem ta...mne sa ten grafík zda fajn, ja som mala 9 DPO rovnaku teplotu ako ty dnes... skus sa testnut o 2 dni, urcite tam bude dúšik 😉
@kikaneu mne zobrat krv je umenie, dufam, ze to sestricka zvladne... a esteze sa nemusi ist nalacno... ja dnes koncim 10t takze v pondelok budem v 11t a doki robi testy v 12t, tak neviem ci ma objedna za tyzden alebo az za dva rovno do poradne
@l_e_n_o_c_k_a ani tebe nevidno žilu? a mne kázali prísť nalačno....sranda 😉 veď uvidíš 🙂 ja budem 11+4tt keĎ mi budú brať krv
@kikaneu nie nevidno... mne doki povedal, ze lahke ranajky si dat mozem, ze sa sestricke bude lahsie krv odoberat...
kocky nieco na zasmiatie 🙂
Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně ho odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.
"Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně jej vítá:
"Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe" a nabere mu plný talíř.
Ještě než zeť začne jíst, přitulí ...se k němu kocourek a pr...osí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy:
"Dej si, mazlíku."
Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozčílí a zařve na tchýni:
"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie!"
A práskne jí jednu po hubě, až tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si:
"A máš to, svině lakomá!"
@moni1007 juuuuuuuj, skoda, ale hlavne je ze ta to tak neboli 🙂 ja som teraz 8 DC, tak budem sa modlit aby nam to tentokrat vyslo a sa mohli tesit z dvoch ruzovych kolajniciek 🙂
dobre ranko ;) ako sa mate vsetky? ja dnes celkom ok, len mam nervy, s mm musime do prace nebudeme vidiet zapas :((( tak fandite, nech vyhrame a hrame o zlato 😉
nuz, ja som taka zmatena, vcera negativny test, ale neviem stale dufam, mrchata ma prist v pondelok, ale mozno aj az v stredu, tak neviem... uz treti den mam strasne napatie v podbrusku, nikdy som to nemavala, a teplotka sa zatial drzi hore, ale to sa moze este velmi rychlo zmenit 😒 . no co uz, uvidime ako sa to vyvinie..
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
tak zatial este nepotvrdene na isto ale ani nevyvratene ale asi mam kamosku tehotnu. Snazia sa asi 8mesiacov.
Tak teraz uz naozaj neviem kto dalsi v mojom okoli sa snazi, takze uz sa to moze nalepit aj na mna, nie?
Moj graf dnes www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
@iwi9 ahoj moja chcem sa opytat meriam si prvy cyklus BT a ako si vyznacim tak ako mas ty tu cervenu ciaru a potom mas jednu kolmo ??? bo ja si meriam ale take sa mi tam nezobrazilo.
@zuzanka9999 ahoj, otazka sice nebola pre mna, ale odpoviem... 😉 tie cervene ciary ti tam da FF, podla toho, kedy rozozna podla teplot, kedy bola ovulka...
@zuzanka9999 ano presne tak, ff ti to oznaci sam.. ja by som ti aj tak vela nepomohla, ja som si len tento mesiac zacala merat 🙂 a;e on ti vyznaci sam, ked bude vediet kedy bola ovulka...
@zuzanka9999 no tak namiesto mrchovskych bolesti, ma presne v piatok vecer rozboleli zuby. sila 😠 no aj ja dufam,ze nam to teraz vyjde. vsak uvidime. no takze som 3 DC 🙂
@moni1007 noooo 3DC tak sme na tom podobne ja dnes 9 DC, tak dufajme ze tanto mesiac to vyjde to by bolo supeeeeer 🙂))) tento mesiac som skusila okrem kys. listovej, aj magne B6, vitamin E a Alchemilkovy caj, tak som zvedava ci nieco z toho ma vobec zmysel na to, aby tomu dopomohlo 🙂
@zuzanka9999 no ja som nekupila alchemilku, ale zensky caj, tak snad to nevadi. a kyselinu listovu mam taku, co je uz skombinovana s vitaminmi Becka. a opat som zacala uzivat femigard. minuly mesiac som mala pauzu, nic som nebrala. a ozaj, pijem uz aj grepovy dzus. 😀

@kikaneu ďakujem pekne....dúfam že to tak bude ☹ ☹
@l_e_n_o_c_k_a ano mávala som neskoro ovuláciu a tak som tento mesiac nasadila clostil a potom utroš....no ale utroš mi nemôže tak dlho držať mrchu 😲 😲 však som ho dobrala min.týždeň v piatok 😕 😕