icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

elebe
19. máj 2012

@kikaneu ďakujem pekne....dúfam že to tak bude ☹ ☹
@l_e_n_o_c_k_a ano mávala som neskoro ovuláciu a tak som tento mesiac nasadila clostil a potom utroš....no ale utroš mi nemôže tak dlho držať mrchu 😲 😲 však som ho dobrala min.týždeň v piatok 😕 😕

l_e_n_o_c_k_a
19. máj 2012

@kikaneu ano dam vediet 🙂 ved aj ja mam z coho chudnut 😀 len sa bojim aby mimi malo vsetko co potrebuje... nevraciam, len mi nechuti, teraz som ledva zjedla activiu, vcera na ranajky stvrtku rozka a bola som plna...
o tyzden ti budu robit uz odbery?

kikaneu
19. máj 2012

@delideli moja, tak to nemáš bohviečo.....ale aj ja som mala také stavy, že chvíľu bolo fajn a potom nervy a plač, že zase nič.....a potom mi zrazu preplo a bola som v pohode a vyšlo to 😉 držím palce, nech to vyjde aj vám.....a každé tehu je iné, nemusíš mať teraz tie isté príznaky ako predtým ani v tom istom čase 😉 hlavne pokoj moja....a s tou prácou, začni hľadať novú, a ak nájdeš bez váhania odíjď.....ja som si tak hľadala, bola som na pohovore, vzali ma s nástupom od septembra a týždeň po pohovore som našla pozitívny test....... 😉 takže skús hľadať, aspoň sa tvoja hlávka zameria na niečo iné 😉

elebe
19. máj 2012

@delideli no ja také prípady poznám aj osobne....tak to mi dáva ešte takú malilinkú nádej 😅 😅

kukola
19. máj 2012

@luszia ja zatial skusam len take zauzivane veci, alchemilku, sarapis a tak. ale tie semienka ma zaujali. my sa snazime skoro rok, dufam, ze coskoro uz sa zadari 🙂

kikaneu
19. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej, už, fuj, neznášam to, zas budem vyzerať ako narkomanka 😀 ale pre bábo všetko 😉 aj mne takto nechutilo, ale len na raňajky, tiež som jedla štvrťky rožka a suchého, bez ničoho 😀 ale už pár dní je to fajn...aj dnes som sa v pohode najedla 😉 neboj, určite bude všetko dobre 😉

kukola
19. máj 2012

@franzziska ano, je to kusok svadobnej kytice, boli to oranzovo cervene kaly 🙂

delideli
19. máj 2012

@kikaneu : hladat nemusim, moznost novej uz mam,len sa mi tam nechce nastupit a o mesiac sa zdekovat na PNku..

l_e_n_o_c_k_a
19. máj 2012

@delideli viem a chapem ta...mne sa ten grafík zda fajn, ja som mala 9 DPO rovnaku teplotu ako ty dnes... skus sa testnut o 2 dni, urcite tam bude dúšik 😉

l_e_n_o_c_k_a
19. máj 2012

@kikaneu mne zobrat krv je umenie, dufam, ze to sestricka zvladne... a esteze sa nemusi ist nalacno... ja dnes koncim 10t takze v pondelok budem v 11t a doki robi testy v 12t, tak neviem ci ma objedna za tyzden alebo az za dva rovno do poradne

kikaneu
19. máj 2012

@delideli tak to máš potom ťažké rozhodovanie

kikaneu
19. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a ani tebe nevidno žilu? a mne kázali prísť nalačno....sranda 😉 veď uvidíš 🙂 ja budem 11+4tt keĎ mi budú brať krv

luszia
19. máj 2012

@kukola No aj my s priatelom sa snazime taky rok, ale od noveho roku som si zacala vela veci všimat, kupila som kys,.listovu,. z doktorom som o tom hovorila,. takze snad nám to uz vyjde , a ten sarapis je na co dobry?

l_e_n_o_c_k_a
19. máj 2012

@kikaneu nie nevidno... mne doki povedal, ze lahke ranajky si dat mozem, ze sa sestricke bude lahsie krv odoberat...

kikaneu
19. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a ani mne 😒 😉 no vidíš, mne kázali len piť vodu 😉

lusinda1989
19. máj 2012

kocky nieco na zasmiatie 🙂

Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně ho odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.
"Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně jej vítá:
"Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe" a nabere mu plný talíř.
Ještě než zeť začne jíst, přitulí ...se k němu kocourek a pr...osí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy:
"Dej si, mazlíku."
Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozčílí a zařve na tchýni:
"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie!"
A práskne jí jednu po hubě, až tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si:
"A máš to, svině lakomá!"

zuzanka9999
19. máj 2012

@moni1007 juuuuuuuj, skoda, ale hlavne je ze ta to tak neboli 🙂 ja som teraz 8 DC, tak budem sa modlit aby nam to tentokrat vyslo a sa mohli tesit z dvoch ruzovych kolajniciek 🙂

kukola
19. máj 2012

@luszia sarapis uzivam kvoli tomu, ze mam nizku sliznicu maternice, malo by to pomoct aj pri kratkej lutealnej faze. zatial som ho uzivala len jeden mesiac, vysledky som zatial nepobadala, ale budem ho brat aj dalej a uvidim, ci pomoze.

iwi9
19. máj 2012

dobre ranko ;) ako sa mate vsetky? ja dnes celkom ok, len mam nervy, s mm musime do prace nebudeme vidiet zapas :((( tak fandite, nech vyhrame a hrame o zlato 😉
nuz, ja som taka zmatena, vcera negativny test, ale neviem stale dufam, mrchata ma prist v pondelok, ale mozno aj az v stredu, tak neviem... uz treti den mam strasne napatie v podbrusku, nikdy som to nemavala, a teplotka sa zatial drzi hore, ale to sa moze este velmi rychlo zmenit 😒 . no co uz, uvidime ako sa to vyvinie..
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

lagunasa
19. máj 2012

tak zatial este nepotvrdene na isto ale ani nevyvratene ale asi mam kamosku tehotnu. Snazia sa asi 8mesiacov.
Tak teraz uz naozaj neviem kto dalsi v mojom okoli sa snazi, takze uz sa to moze nalepit aj na mna, nie?
Moj graf dnes www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc

zuzanka9999
19. máj 2012

@iwi9 ahoj moja chcem sa opytat meriam si prvy cyklus BT a ako si vyznacim tak ako mas ty tu cervenu ciaru a potom mas jednu kolmo ??? bo ja si meriam ale take sa mi tam nezobrazilo.

janie80
19. máj 2012

@zuzanka9999 ahoj, otazka sice nebola pre mna, ale odpoviem... 😉 tie cervene ciary ti tam da FF, podla toho, kedy rozozna podla teplot, kedy bola ovulka...

svintekova
19. máj 2012

Ahojte kočky. Chcela by som sa vám pochválit. Včera sa narodilo moje krstniatko - Riško. Inak dnes 14 DC a snažilkujeme o 106 😀

iwi9
19. máj 2012

@zuzanka9999 ano presne tak, ff ti to oznaci sam.. ja by som ti aj tak vela nepomohla, ja som si len tento mesiac zacala merat 🙂 a;e on ti vyznaci sam, ked bude vediet kedy bola ovulka...

mia117
20. máj 2012

@svintekova jeeeeeej naaadherny 🙂

moni1007
20. máj 2012

@zuzanka9999 no tak namiesto mrchovskych bolesti, ma presne v piatok vecer rozboleli zuby. sila 😠 no aj ja dufam,ze nam to teraz vyjde. vsak uvidime. no takze som 3 DC 🙂

zuzanka9999
20. máj 2012

@janie80 supeeeeer dakujem bo prvy krat to skusam tak to este neovladam🙂

zuzanka9999
20. máj 2012

@iwi9 dakujeeeem 🙂)))))))))

zuzanka9999
20. máj 2012

@moni1007 noooo 3DC tak sme na tom podobne ja dnes 9 DC, tak dufajme ze tanto mesiac to vyjde to by bolo supeeeeer 🙂))) tento mesiac som skusila okrem kys. listovej, aj magne B6, vitamin E a Alchemilkovy caj, tak som zvedava ci nieco z toho ma vobec zmysel na to, aby tomu dopomohlo 🙂

moni1007
20. máj 2012

@zuzanka9999 no ja som nekupila alchemilku, ale zensky caj, tak snad to nevadi. a kyselinu listovu mam taku, co je uz skombinovana s vitaminmi Becka. a opat som zacala uzivat femigard. minuly mesiac som mala pauzu, nic som nebrala. a ozaj, pijem uz aj grepovy dzus. 😀