Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 a grepovy dzus ma k comu napomoct? a femigard ? to tiez nepoznam, to je dobre k comu? v zivote by som inak npovdala ze otehotniet je tak narocne, vzhladom aj na nas vek ze sme mlade. teraz sa mi cuduje cele moje okolie ze nam to nejako nejde🙂))
@zuzanka9999 no to aj u nas, su same narazky, a keci. uz mi to aj na nervy lezie. grepovy dzuis je dobry na plodny hlienik a femigard na upravy cyklu a spravnu cinnost pohl.organov 😀 no tak to som aj ja prekvapena, vedela som,ze to nebude sup sup, ale takto som to necakala ☹
@moni1007 ahaaaaa no tak muzika poslem kupit grepovy dzus ked vstane, este spinka bo bol odviezt v noci kolegynu do Budapesti na letisko. jj a kedy ste mali svadbu? mi len pred mesiacom🙂
ahojte koceny, ja som dnes vstala hore zadkom asi... 😠 😠 😠 k tomu este negativny test... ale aspon, ze hrame finale a dufam, ze vyhrame 😅 a vy ako?
@fifitko25
@moni1007
@l_e_n_o_c_k_a
@mistisia
no a este pridam graf, ktory mi len potvrdzuje negativny test ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
ja len dufam, ze nebude mrcha meskat, nech sa to zbytocne nenatahuje, aj tak mam straaasne dlhe cykly a kym pride ovu, tak sa aj zblanim ☹ . Joj aj tak nechapem, preco to nemoze proste byt hned na prvy sup 😠 😠 . Dnes som hrozne nespokojna a ufrflana, nech je uz streda a ideme na dovolenku 🙄
tak mne sa stale nezda ze by som mala ovu fakt tak skoro www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc ved ani hlien som na to nemala. Ved uvidime ako sa to vyvynie dalej.
@fifitko25
@moni1007
@l_e_n_o_c_k_a
@iwi9
@vardzikova
Ahojkajte koceny a vsetky ostatne.ako sa mi mate? nieco nove? nemam teraz momentalne moc casu docitavat nebola som tu tri dni takze pri vasom pisaciom tempe mam na tri dni co robit 😀 tak ak su nejake novinky v skratke mi zhrnte 🙂 dakujeeeem 🙂 ja asi takto dnes som 8 DC tak uviime snad ovula bude 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@zuzanka9999 pred mesiacom? no to ste este cerstvy mladomanzelia. my sme mali 10.9., ale byvame spolu uz 3 roky a sme spolu 8 rokov. 🙂 no ja som bola dnes aj v lekarni, tak som si kupila aj vitamin E a muzovi konecne ten Selezin ACE. tak som zvedava 🙂
@mistisa jasne ze bude uspesny, tento som mala taky volnejsi co sa tyka kadejakych cajov, pripravkov a kadecoho.ale teraz som sa opat do toho pustila, kyselina listova, vitamin E, zensky caj, grepovy dzus a muzovi som kupila Selezin ACE, takze to musi byt uspesne a uz jem aj lieky na tu stitku. 😀
neboj moja, vsetko bude v poriadku a co ta to vlastne vo stvrtok vsetko caka? neboj, ved tolko kociek bude na teba mysliet, ze sa to musi podarit 🙂
@mistisa ahoj moja, ja dnes 15 dc a v piatok sa narodilo moje krsniatko Riško - kuk str 2048 😉
@svintekova jeeeeej mojka nadhera krasa 😉 ake krasne bambulko 😉 tak a teeraz si na rade mojka 😉
@mistisa dakujem 😉, každej jednej snažilke prajem aby sme už mohli držat našich drobčekov v náručí 😵 . je to krásny pocit.
tak mne sa dnes objavilo troska vajcoveho hlienu tak hned ako som to tam nahodila tak hned mi to tu ovulaciu skoru zrusilo.... uvidime ako sa to vyvynie. dufajme ze pojdem zajtra este dole a prebehne ovu. uz len priatela "znasilnit " 😀 😀 😀 nech si to poistim a ovu neprepasieme 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
@moni1007 ja sedim prave u gynekologucky v cakarni,uz chcem nech to zacne riesit ze sa tak dlho snazime a nic.no my sme spolu 6rokov a vyse troch spolu zijeme;) juuuuj strasne vela ludi je v cakarni:(
takze bud ma caka velmi kratky alebo velmi dlhy cyklus. www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc ale radsej by som bola ak by ovu este len prisla. Vcera som sa vratila z vikendoveho vyletu tak snad uz ovu bude!

@vardzikova ahoj mojka, ty si brala dufík na zaciatku tehu, ze? do ktoreho tyzdna si ho uzivala?