icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
21. máj 2012

@mattuliatko30 ano vzdy mam niekolko videi aj fotiek... za to neplatim nic... doktora mam sukromnika, tak u neho platim rocny poplatok, ale nieje to nic strasne... a akurat dnes mi povedal, ze robi aj 3D sono, tak sa tesim, aspon nebudem musiet hladat ineho dokiho na 3D... a este mi dal papier, že Strucny prehlad vysetreni v tehu, a tam citam, ze v 16tt, 28tt a 36tt je USG nepovinne a za nepovinne USG sa plati priplatok 30€ za cele tehu... a za 3D chce 35 € ... inak poradna dopadla dobre, foto mam v albume 🙂

su_san
21. máj 2012

@zuzanka9999 môj drahý na spermiogram zatiaľ nebol, bral teraz 3 mesiace také vitamíny na podporu žralokov pre mužov 😀 a aj macu, ale tú potom vysadil, lebo mu to nerobilo po dlhšej dobe už tak dobre...ja idem teraz na 2/3DC k dokimu na krv, tak sa modlím, aby som to nedostala v piatok, lebo to by som bola v pondelok 4DC a to by som si potom mohla počkať ďalší mesiac...tak verím, že opakovaný SPG bude super...bral nejaké vitamíny???
ja som dnes inak 30DC, takže čakám, minule som mala až 35DC, takže to vychádza na sobotu a to by sa mi hodilo 😀

mistisa
21. máj 2012

@azzura hm no tak to hej.hm. no ved uvidite hlavne si prevetrajte hlavy a oddyhnite.n a dovcu sa chystate niekam?

azzura
21. máj 2012

@mistisa hej, chceli by sme ist k moru. Ale daj mi potom vediet ako si dopadla ty a hlavne kedy ides. To neznamena že ked ja som s tym sekla, tak ma prestanete zaujimat 😉

mistisa
21. máj 2012

@azzura nooo to je najlepsie vypnut odreagovat sa a kaslat na vsetko 🙂 to je relax asi najlepsi 🙂 no to mi je jasne moja urcite sa ti ozvem som sama zvedava veru hm.🙂 urcite ti napisem stvrtok ale asi azo 15:00 cca lebo medzi 14:00 a 15:00 si budem volat o vysledky a dalsi postup 🙂 tak uvidime 😀

azzura
21. máj 2012

@mistisa držim palce 😵

mistisa
21. máj 2012

@azzura dakujeem 😀 ale dnes citim normalne take pichanie slabe na lavom vajku teda uz treti den hm.ale som 9DC dnes tak uvidime 🙂

azzura
21. máj 2012

@mistisa vsak vo stvrtok ti doktor povie co to pichanie znamena 🙂

su_san
21. máj 2012

@azzura micka moja, asi potrebuje tvoje telo odpočinok...a čo s tým mega vajkom čo si mala? prasklo? alebo to bola cysta???

su_san
21. máj 2012

@mistisa už sa ti to blíži mojka, budú pekné vajká 😀

su_san
21. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a krásna fotečka...nech sa vám darí 🙂

azzura
21. máj 2012

@su_san nie len moje telo ale aj cely clovek 😀 . Netusim co sa snim spravilo a co to vlastne bolo.

su_san
21. máj 2012

@azzura a pôjdeš na nejaké kontrolné sono, či to prasklo??? máš nejaké bolesti???

franzziska
21. máj 2012

@azzura ahojky..hmm vidim ze si sa ku mne pripojila 🙂

mistisa
21. máj 2012

@su_san noooo dufam mojka 🙂 modlim sa za to 🙂 a ty sa mi mas ako?

azzura
21. máj 2012

@su_san mala som ist dnes, ale vybodla som sa na to

azzura
21. máj 2012

@franzziska ahoj...tak nejak

su_san
21. máj 2012

@azzura no ak sa cítiš dobre, tak asi je všetko ok...čiže odteraz žiadne lieky, folikulka, proste NIČ??? ak ti to pomôže k pohode, tak to tak urob...ale zostaň s nami snažilkami 😉

su_san
21. máj 2012

@mistisa ok sa mám, dnes 30DC, čakám mršku tak do týždňa, nič ma nebolí ani nepichá a teším sa na hormonálny profilík 🙂

azzura
21. máj 2012

@su_san citim sa ok. Nič je nič, netušim dokedy to bude trvat....idem zhadzovat kila co som nabrala hormonmi. Jasne, že s vami ostanem, musim byt informovana 🙂

mistisa
21. máj 2012

@su_san tak si na tom ceklom fajn hm? 🙂 to je super mojka 🙂 😉 😉

vardzikova
21. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak len ho poctivo papaj 😉

zuzanka9999
21. máj 2012

@moni1007 no ved som zvedava na piatok strasne som z toho nerozna:((( zasa mi dali antibiotrika na mechur bo som prechladla ale pan doktor poovedal ze su neskodne co sa tehu tyka tak aj keby sa daco podarilo ze sa mi nic nestane.- tak je to urlog tak snad vie co hovori, aj moja gynekologicka povedala ze v pohode.ale kedze viem ze je to teraz takto tak sa ani moc snazit nebudeme.

moni1007
21. máj 2012

@zuzanka9999 tak sa snaz nebyt nervozna 🙂 aj ked urcite je to tazke. a vsak ked ste vedeli,ze mm ma zly spg, tak aj asi nieco uzival, nie? mozno sa mu zlepsia vysledky. ale tak hlavne,ze sa to riesi, ak mne dr povie v auguste, ze tam je nejaky problem ktory sa da rychlo vyriesit, tak ho asi uskrtim 😠

lagunasa
21. máj 2012

mozem sa spytat mozno blbu otazku ale nieco som tu zahliadla tak reku sa spytam.
zene sa podari otehotniet ale pocas ocakavanej menstruacie slabo krvaca kedze sa jej vajicko vtedy uhniezduje. mna by zaujimalo ci vtedy ked sa to vajcko uhniezduje a zena aj napriek tehotnosti slabo krvaca/spini ( neviem ci sa to vola implantacne spinenie alebo nie ) ci vtedy aj bazalna teplota klesa alebo nie??? drzi sa aj napriek spineniu hore?
a este jedna otazka. niekde som tu citala ze zena aj ked je tehotna tak stale moze normalne krvacat ? niekto tu pisal ze krvacal ale z druheho vajecnika aj ked bol tehotny, teda tehotna 🙂 .... ako je to mozne? a je to vobec mozne?

moni1007
21. máj 2012

@lagunasa ahoj. ja som tiez nedavno riesila, ci by klesla BT, keby som bola tehotna a napriek tomu by som mala mrchu. a dozvedela som sa, ze teplota by sa mala drzat hore 🙂

babyborn
21. máj 2012

lagunasa@ ahoj, ja momentalne riesim mozno nieco podobne ako ty, 10 -teho mi skoncila menstruacia, o tyzden som si robila test (len tak zo srandy) cize iba 12 DC a mala som tam riadne dve kolajnice... to kedy by som stihla otehotniet? menstruaciu som mala normalne silnu ako vzdy, akurat prvy den sa mi nemohla nejako rozbehnut, najprv dlho len riadne bolesti a nic, tak neviem....

lagunasa
21. máj 2012

@babyborn tak to si potom tehotna? no ja som praveze nemala ziadne bolesti. to je cele divne na tom ze akurat sa mi len hlava krutila miestami a menstruaciu som mala slabsiu ako ked som brala hak a aj kratsiu pocas hak som mavala bolesti a teraz ziadne..... jedine co teda si myslim ze ma vyviedlo z omylu ze by som aj po tomto vsetko nebola tehotna je ta nizka bazalna teplota co som si zacala merat.... aj ked tehu test mam doma poruke kupeny ale skusat ho zatial nechcem.... preto som sa pytala ci moze teplota aj pri tehu klesnut lebo ak hej a aj tak nizko tak potom fakt by som mohla aj v tom byt..... http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc

janie80
21. máj 2012

@babyborn niektore dievcata maju riadnu mrchu, akoby tehu neboli... Urcite by som zasla k lekarovi... Poznam take dievcata a teraz maju babanka... A nechcem strasit, ale tu na MK poznam kocku, ktora si takto zachranila vajickovody, lebo mala mimomaternicove... Drzim palce, nech si ten prvy pripad... 😉
@lagunasa ahoj, pri uhniezdovani niektorym zenam teplota klesne a niektorym nie... Dokonca moze byt aj kazdy cyklus iny... Ja raz ten jednodnovy pokles mam, niekedy je vacsi, niekedy mensi a niekedy ziadny... 😅

lagunasa
21. máj 2012

@moni1007 tiez sa mi to tak zda a prave tato skutocnost ma vyviedla na 100% z omylu ze by som aj popri mrche mohla byt tehu... http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
som zvedava kam sa s teplotou dostanem zajtra....

inac, kolko by sa minimalne malo spat aby ta teplota bola spolahliva? ja spim tak cca 5,5hodiny, niekedy menej a niekedy zase viac. kedze vstavam okolo 4:50 a spat idem niekedy okolo 22hod a niekedy aj o polnoci....