icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lagunasa
21. máj 2012

@janie80 no zatial si nadeje nerobim a radsej pockam ako sa to vyvynie dalej.

dnes som sa dozvedela ze okrem priatelovej sestry ktora je cerstvo tehotna je tehotna aj priatelka priatelovho bratranca a nakoniec je mozno tehotna kamoska ( caka mrchu ale prejavy ma vseliake ) a jej kamoska je tiez cerstvo tehotna..... kurnik, kedy sa to nalepi aj na mna 😀 ?

zuzanka9999
22. máj 2012

@moni1007 no nedali mu nic to je zaujimave preto v piatok na tento dalsi spg idem s nim pretoze ak budu zle vysledky sa tam chcem objednat na IUI priamo nech to ide rychlejsie, ja nebudem cakat do oktobra, bo moja doktorka chcela aby sme to ete do septembra skusali normalne ale ako na co ak budu zle vysledky pojdeme rovno na IUI. co si o tom myslis?

mattuliatko30
22. máj 2012

@su_san ahoj..tak dnes zase takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e striedavo oblačno 🙂

mattuliatko30
22. máj 2012

Baby ako skopírujem graf na fertility????ale aby mi bol vidieť celý....nie len link....... 🙂

mattuliatko30
22. máj 2012

čaute baby...kde ste všetkyyyyyy !!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mattuliatko30
22. máj 2012

@mistisa ahoj moja..ako?..už testíkuješ ovu testami??..ja som včera jeden skúsila..a bielo ako stena na ovu...takže isto už bola. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže ja už len nejako sa dopracovať ku tej mrche...a doktorovi 🙂

azzura
22. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj moja, ty už furt nemrchuj 😠

melisaaa
22. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj mojka, aj tuuuuuuu sooooooooooooom 😀 😀 😀

melisaaa
22. máj 2012

@mattuliatko30 ja ti asi neporadím s tým grafom 😒

mattuliatko30
22. máj 2012

@azzura no rada by som ...nemrchovala...ale budem...a zase skoro...bože fakt dva týždne pokoj..a mrcha..je to možnéééé?? už ma z toho poráža...nestíham kupovať vložky 🙂

mattuliatko30
22. máj 2012

@melisaaa no viem..čo už....uvidím...čo bude ďalej

mattuliatko30
22. máj 2012

@azzura mojka a ty ako?????tento cyklus ti to nevyšlo?..a mala si to tú cystu, či ako?

azzura
22. máj 2012

@mattuliatko30 😀 teraz už dufam pojdes k tomu doktororovi

azzura
22. máj 2012

@mattuliatko30 tento cyklus ma nedoporučili na IUI, vraj to može byt cysta....tak neviem,takže sme sa snazili prirodzene. dalsi cyklus idem bez liekov, lebo som vraj prestimulovana, ale ja ked nemam lieky tak mi foliky moc nenarastu....neva, davam si pauzu od vsetkeho, uz som z toho unavena

franzziska
22. máj 2012

@lagunasa tak tak..tusim su dned "deti" opat v mode 🙂 🙂

@mattuliatko30 fuuha nejak skoro po sebe to mas, nie? ako sa inak mas?

vardzikova
22. máj 2012

Čafte baby 😉 dnes to vyzera na vcelku pohodovy den .. v piatok sa chystam do poradne 🙂 a včera som bola na alergologii lebo už som to nemohla vydržať 😖

lagunasa
22. máj 2012

@franzziska sa to tu nejak roztehotnilo 🙂

mna dnes nejak podbrusko boli tak asi je ovulka na ceste.

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova ahoooj 🙂 my ideme vo štvrtok ešte na ďalší odber krvičky tak d)fam že mi znova ukáže mimi 🙂

lagunasa
22. máj 2012

@mattuliatko30 ja mam tusim velmi podobny graf ako ty www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc :-/ a ty mas normalne taketo dvojtyzdnove cykly?

vardzikova
22. máj 2012

@adriana_13 no teraz ti budu robiť testy na .. no neviem presne načo 😀 ale to som typicka ja 😀 a ako inak? ako sa citiš?

mistisa
22. máj 2012

@mattuliatko30 ajoooj mojka idem si dnes kupit a skusim poobede 😀 uvidime som 10 DC tak som zvedava 🙂 no mojka veru aby ste mohlli pokracovat 😀 este som nejaka mimo nemozem sa zobudit akosi hm ☹ taka som ze keby lahnem spim dalej 😠 a som na tom asi takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova ja ani neviem že som tehu..ak mám pravdu povedat,,zle mi nieje,bruskoeste nerastie,,len na fotkach vidím že rastieme 🙂 ,

moni1007
22. máj 2012

@zuzanka9999 no tak to je jasne, naco by ste sa pokusali, ak by bolo sanca,ze by sa vam to podarilo, nizka. je zbytocne cakat byt v strese 🙂

lusinda1989
22. máj 2012

ahojte dievcence co mate nove??? dlho nepribudli tehulky teda aspon som nepostrehla 🙂 co je tu nove co sa to tu deje nejake virusy vam tu treba 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 čaaau veduca 😀 kde si sa tulala?

vardzikova
22. máj 2012

@adriana_13 ono sama to na sebe nespozoruješ skôr okolie si všima 😀 mne sa zda že moje bruško je už tri tyždne rovnake ale sestra prišla včera a videli sme sa pred týždnom a hovori oooo ako ste podrastli ..takže možno sme o niečo vyrastli 😀 o nieaky ten cm

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova aaale ja vas tu tak priebezne chodim citat 🙂 heh len niekedy neni cas prispiet 🙂
ako sa mas cicusa?

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova ale ja nemam nic este :(mozno je skroro,,mozno ked skoncime 12 tt tak sa vschopííí | 😀

lusinda1989
22. máj 2012

@adriana_13 mojo tes sa brusko je sice krasne ale casom dost obmedzujuce 🙂 ver mi uz sa sem tam citim ako veleryba 🙂

mattuliatko30
22. máj 2012

@azzura jasne..ja by som to nechala na chvíľu v pokoji...snažila sa len tak ako to príde....a nestresovala..možno ti to fakt vyjde..keď už nebudeš ani dúfať..držím mojka palčeky