icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 my sa mame vyborne 😉 niekedy je to horšie niekedy lepšie .. dnes je jeden z tých horších akosi sa mi ťažko dýcha a nemôžem sa z hlboka nadýchnuť .. už si bola vporadni?

vardzikova
22. máj 2012

@adriana_13 no ved ked si pozrieš moje fotky tak mne bruško začalo pekne rasť až možno od 15tt

mattuliatko30
22. máj 2012

@lagunasa ahoj...no rada by som ich nemala..ale hej..v poslednej dobe mám také...každých 22dc a ovu podľa teplôť už na 8dc...neviem prečo..idem v juni ku doktorovi s tým...takže týždeň ms..dva pokoj...a od pondelka zase mrcha...asi tak...som z toho neskutočne unavená...

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova no ja som mala vcera ten horsi den... mala sa roztahovala kopala ma do mechura cely den a celkovo bola tak nizko nejako ze ma to bolelo... dnes je omnoho lepsie ... nie poradnu s glukozovym tetom mam az 6.6. takze o dva tyzdne na ekg si uz bola????

mattuliatko30
22. máj 2012

@franzziska no veru..po sebe....inak sa mám dobre..a ty?

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 ja idem teraz v piatok do poradne ... a neviem kedy ma chce poslať na ten cukor ale už by mal nie?

lagunasa
22. máj 2012

@mattuliatko30 ti verim! Ja som zase pred hak mala cyklus sice 30dnovy ale ms trvala so spinenim aj 9-10 dni. Tak som tiez zvedava ako to bude teraz po hak. Preto som zacala aj merat.
Urcite s tym nieco musis urobit! Aspon ze lutealnu fazu mas normalnu.
Ja som zvedava ci som tu ovu mala tiez tak skoro alebo nie.
Ty to takto mas ako dlho?

mattuliatko30
22. máj 2012

@lagunasa asi od decembra..mi to rapluje..najskôr 26dc...potom 24...raz 27 ., a teraz 22 dc už asi tretí po sebe...

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova no ake vystrenie ti robil naposledy? ja som malaa naposledy morfologicky ultrazvuk v 20 tt v 21 tt ma poslala na ekg k internistke a teraz toho 6.6. v 24 tt mi bude robit glukozovy test rano nalacno aj s poradnou.... kazala mi kupit si v lekarni 75g glukozy a vyhradit si cele dopoloudnie takze asi tak tebe co povedal dr????

mattuliatko30
22. máj 2012

@mistisa tak vyskúšaj..aj ja skúsim...ale isto už je po nej..radšej si ich nechám na druhý cyklus a budem skúšať už od posledneho dňa mrchy

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova NO UŽ SOM POZERALA 🙂 😉 ale už v 9tt tam bol náznak :D

lagunasa
22. máj 2012

@mattuliatko30 no 26 , 27 sa este ako tak da ale 22 uz je fakt malo. Ale tak zase, kopec bab tu pisalo ze by chceli mat kratke cykly aby sa uz uz znova mohli snazit. Ako dlho uz sa snazite vy?

mattuliatko30
22. máj 2012

@lagunasa tak ja už dve mám....chcela by som tretie... 😉

lagunasa
22. máj 2012

@mattuliatko30 aha 😉

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 tak ja mam prisť len do poradne a viac mi k tomu nepovedali nič , joj ma urve 😠 pre istotu asi nebudem rano nič jesť 😠

vardzikova
22. máj 2012

@adriana_13 a čo ty mi nehovor že u teba ani náznak? 😀 😀 😀 😀

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova aninie lebo ja som nemala také pekné ploché brusko 🙂 to bude asi tymze ja mam normalne brusko ako ty simala v 10 tt :DDDD

zuzanka9999
22. máj 2012

@moni1007 presne moja uz nech je piatok strasne som zvedava ako to dopadne,vnutorne som napata://////a ty co mas nove????

vardzikova
22. máj 2012

@adriana_13 😀 😀 no vidiš takže pupko maš ... 😀 😀 😀

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova no ....celý život :DDDD

vardzikova
22. máj 2012

@adriana_13 😀 😀 ty si koza 😀 😀 ja som už tak neskutočne hladna že až

moni1007
22. máj 2012

@zuzanka9999 no mna uz pomalicky prestavaju boliet tie zuby a ucho. tak som aj rada, len nech to nezakriknem. inak, vsetko v pohode. som 5 DC, takze sa pomalicky,ale isto blizime k snazilkovaniu, len musim dufat,ze muzik bude doma v ten spravny cas 😀 dnes asi po mesiaci opat na mna dolahol smutok. neviem sa dockat, kedy sa nam zadari. dufam,ze sa nedarilo len kvoli tej stitke a tu teraz preliecim a budem tehu 🙂

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova tak mu skus zavolat ze co a ako.... ci nie? a ake to vystrenie ti robil naposledy???

zuzanka9999
22. máj 2012

@moni1007 moja neboj sa vse bude dobre.ja som dnes 11dc v nedelu by mi mala zacat asi ovulka uvidime ak v piatok mm vyjdu dobre vysledky budeme snazilkovat a ak zle tak sa objednam na iui,a ty sa hlavne neboj budem na teba mysliet anby sa vam podarilo.ovulku mavas kt.DC???A co inak robkas?ja som v praci a uz sa neviem dockat ked bude pol piatej;)))))

adriana_13
22. máj 2012

@vardzikova JA VARÍM SEGEDÍN 😀 😀 😀 😀 A VYJEDLA SOM POLOVICU ZAVARANINOVEHO POHÁRA KYSLEJ KAPUSTY 😅 😅 😅 😅 😅

fifitko25
22. máj 2012

@lusinda1989
@vardzikova baby mne je dnes fakt blbo ☹ asi divny tlak alebo neviem Čo ☹ ako znasate výkyvy počasia?

moni1007
22. máj 2012

@zuzanka9999 no ved vsak aj ked bude mat zle vysledky, sexikovat mozte. a ked Boh da aj motyka vystreli 😀 ja sa nudim, ale chystam sa k mame pozriet, no vlastne asi do stvrtku tam budem no mavam asi od toho 15 dna do toho 17, podla grafu. ale teraz mam aj ovu testy. tak uvidim ci sa graf a testy zhodnu 😀 dakujem ti 🙂 tak nech ti to v tej praci rychlo ubieha 🙂

zuzanka9999
22. máj 2012

@moni1007 dakujeeem dufam ze ubehnr;)))juuuuj som zvedava fakt dufam ze sa mu vysledky nezhorsili bo asi sa rozplacem v piatok:((((jeeee aj ja by som niekam sla bo tento stres ma ide z neho slahnut v tej praci.tak to mame podobne ja to mavam okolo 17 dc uvidim podla ovu testov atd.

lusinda1989
22. máj 2012

@fifitko25 ahoj zlaticko a ako blbo ti je zaludok , hlava? ci ako ja neviem mne nebyvalo a ani mi nebyva zle jedine s cim mam problem je nizky tlak a na ten pijem kavu.... a inak ako sa vam dari ?

moni1007
22. máj 2012

@zuzanka9999 no aj ja som zvedava, ze kedy mi tie testy ukazu ovu a ci vobec ukazu 🙂 a ty si mm ziadne vitaminky nekupila? 😉 ak ano, tak mozno mu zabrali. no ja ked som sama, tak mi to vacsinou zle robi na psychiku, aj ked niekedy mi to dobre padne byt aj samo. najhorsie je ze za posledne mesiace som dost pribrala a mam vacsie brusko a kazdy si hned mysli, ze som tehu ☹ a to mi tiez robi dost zle a hlavne,ked ti niekto zacne robit kazne 😠 😠 😠