Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lulinko no to ste na tom skoro ako my ☹ my snazilkujeme uz 4 rok a do asistovanej reprodkcie chodime asi 3 mesiace cca 🙂 uz som aj po laparoskopii a teraz ma stimlju clostylom.a dnes som bola akurat na kontrole na folikkulometrii a o 14:00 si mam volat o vysledky tak uvidime.a ked budu folik pekne ideme na IUI 🙂 ale to uvidime asi az v pondelok lebo doki povedal ze mame prist asi na kontrolne sono v pondelok tak uvidime co a ako.neboj nic hlavu hore a necakajte.chodte do tej asistovanej a zacnite to riesit uz sa dost dlho snazilkujete 🙂 uvidis ze ti pomozu mi sme sa o tolko posunuli dopredu ked sme tam zacali chodit ze az 🙂
@lulinko aj ja tebe drzim palceky neboj nic ani sa nenazdas a sme teh vsetky 🙂 no ja som tam prisla na prvej konzultacii sme boli obaja s mm a popytal sa vsetko co som kedy mala ci som bola operovana mm co mal a nemal vsetko o vas proste.mne urobil potom sono a povedal co dalej.a kam pojdete? do akeho? martin alebo blava? zamalicko od toho sme tu vsetky ze si radime a pomahame 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
@zuzanka9999 no tak ja som dnes 7 Dc a nemerala som vobec. asi zajtra uz zmeram a v nedelu alebo v pondelok skusim aj ovu testik. tento mesiac budem este merat aj tie testy porobim,ale potom uz asi nie. kedze budem mat 3 mesiace potrvdenu ovu, tak to uz potom nebudem robit. aj tak je mm doma len cez vikendy,
no tak zvedava na tvoj grafik a kolky si den cyklu?
@lulinko no aj ja tam chodim akurat dnes som dosla odtial 🙂 my sme z TN ale chodime tam 🙂 ja mam dr. Drabek je super 🙂 on mi aj laparku robil vsetko si pekne on robi a to je najlepsie 🙂 ja som s nim spokojna trosku ma dnes zatrapilo ze nepovedal mi ani ci su foliky alebo nie a ak ano tak ake velke ale to asi tak maju urcene.brali mi aj krv rano tak asi to potrebuje zhrnut vsetko aj z vysledkami krvi aj folikulometriu a mam si o 14:00 zavolat a povedia mi co dalej 🙂 a co bolo a ako co vyslo 🙂 su tam zlate aj sestricky 🙂 troska posobil zo zaciatku tak vazne ale je super ma urcity odstup a aj sa tak sprava ale je perfetkny ja s nim mam dobre skusenosti.moj mm tam bol aj na SPG a tam sme platili 9 eur a v trenicne by nasto vyslo 70 eur cca.takze rozdiel ☹
@moni1007 to sa ti len zdá...akési výkyvy tam mám......neviem prečo..a som dosť pri čiare...takže moc dobre asi nevyzerá
@mistisa micka, som rada, že vajká máš, snáď aj dorastú za deň či dva...ja asi začínam špiniť, som dnes 33DC, takže dúfam, že sa mi to dnes spustí a budem môcť ísť na krvičku zajtra...ale je mi už 3 deň blbo, vkuse ma napína na grcku, musím stále piť niečo alebo jesť a až potom mi je na kus lepšie...takže tal som na tom ja...tak čakám netrpezlivo na info 🙂
@su_san no mojka a si si ista ze to je mrchana? nemusela by ci? no ani mi nepovedal ☹ ale za pol hodinku sa dozviem.ale viac sa venoval tomu lavemu vajku tam aj meral a klikal na pocitaci a na pravy pozrel a hned sa vratil k lavemu hm.myslim ze ak nieco je tak na lavom 🙂 no neviem uvidime nechame sa prekvapkat 🙂 a grafik mam aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm tak uvidime 😀 😀 😀
@mattuliatko30 to neviem, nemeriam, iba testujem každý deň...ste mi teda moc neporadili ☹
@azzura
@su_san
@mattuliatko30
@moni1007
@fifitko25 Tak kocenky moje v nedelu mam ist na 7:30 na kontrolu a pytala som sa ci tam nieco bolo a povedala ze ano ale drobnucke ale nemusim sa znepokojovat ze to je u nas dievceniec s PCOS normalne ze dorastaju neskor 🙂 tak uvidime snad dorastu 🙂

@lulinko musííííííííííííííí sa podariť