icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
24. máj 2012

@anait bola som na kontrole dnes a cakame kedy dorastu foliky aby sme mohli na IUI 🙂

mistisa
24. máj 2012

@azzura dakujem zlatik joj dufam ze dorastu 🙂 som jej este raz pootom volala ze sa omuvam ale ze ci som dobre pocula ze v nedelu chachacha 😀 sa zasmiala ze ano ano mi robime aj nedele 😀

azzura
24. máj 2012

@mistisa hej v GF robia aj cez vikend. Pozri ja som po laparke na 1 cyklus s clostilom nereagovala, mne hned povedal že to nie je dobre. Ale tebe nic take nepovedal, tak hlavu hore.... 😉

fifitko25
24. máj 2012

@mistisa dôležité je, že narástli aspoň nejake 😉 zrejme im ešte treba dat trochu času, v nedeľu budem na teba myslieť 😉

fifitko25
24. máj 2012

@lulinko Vitaj medzi snazilkami 😉 veľa z nas prešlo dost dlhou cestou k miminku, ale raz sa to isto podari, držím palce 😉

zuzanka9999
24. máj 2012

@moni1007 ja som dneska 13dc hned ako dojdem domkov ti pislen ten grafik ete mi nwvyznacil ovulku. Skusim i ja ovulacny asi zajtra,ked budem vediet vysledky z spg ak budu postavujuce tak budeme snazilkovat.a tvoj mm chodi na tyzdnovky???to ti musi byt smutno ze? Moj mm chodi nastastie domov ale skor ako o siedmej z prace malokedy pride:/ ja nastastie koncim o stvrtej;))))) no som zvedava na testik tvoj potom daj vediet ci ti zobrazil ovu.

mistisa
24. máj 2012

@azzura no sranda to som nevedela.hm.tebe to hned hentak povedal? ani ta nedaval na kontrolne sono? no mne povedala ze su tam drobnucke ale su no asi neskor dorastu hm 🙂

mistisa
24. máj 2012

@fifitko25 tak tak snad to tak bude 🙂 no zachvilku pojdem urobit ovu testik som zvedava ci bude silnejsi dam foto potom 🙂

franzziska
24. máj 2012

@mistisa dostala si ip?

mistisa
24. máj 2012

melisaaa
@azzura
@su_san
@mattuliatko30
@moni1007
@fifitko25
tak baby takto slabsi ☹ ale nie je este uplne vyschnuty tak neviem ☹

melisaaa
24. máj 2012

@mistisa juj mojka, ja neviem, ja som už z tých ovu testov magor, musí sa na to pozrieť nejaky odborník 😀 😀 😀 , ale aj teplotku si mala na 11 dc dole, hm 😒

mistisa
24. máj 2012

@melisaaa no ved to hm nechape.ale keby bola ovu vcera tak dnes nevidi drobne foliky 🙂 asi si myslim hm 🙂

lulinko
24. máj 2012

@fifitko25 ahoj....ďakujem za privítanie..🙂.....ja velmi dufam že aj nám sa podarí dieťatko....velmi po ňom túžime...:(:(....Tebe gratulujem k babuliatku....nech ste obaja zdravučkí...🙂🙂🙂🙂

andy02
24. máj 2012

Ahojte, som tu nová.... aj my sa snažíme o bábo, no nedarí sa... a hrozne sa bojím, že to ani ľahké nebude. Už dlhé roky mám problémy s menštruáciou.... jednoducho ju nemám bez liekov. mám hrozný strach že sa to nepodarí. No hrozne sa mi páči ako sa tu povzbudzujete a dodávate si silu. Musela som tu napísať 🙂

zujka2
24. máj 2012

@andy02 ahoooj, vitaj medzi nami a tento rok nám praje. takže vidím to na skoré tehulkovanie 🙂

andy02
24. máj 2012

zujka2: bola by som hrozne rada keby to vyšlo každému kto po tom túži 🙂

zujka2
24. máj 2012

@andy02 áno, ja tiež. vy sa ako dlho snažíte?

zuzanka9999
24. máj 2012
melisaaa
24. máj 2012

@andy02 ahoj, aj mne to tu pomáha a každý pozitívny testík, čo tu niekto nahodí, je pre mna hnacou silou vpred a stále ma to pozitívne nakopne, tak ti prajem skoro tehu 🙂

mistisa
24. máj 2012

@andy02 ahojkaj vitam ta medzi nami 🙂 no ako keby som citala to co som pisala ja ☹ taktiez bez liekov a vyvolavacky mrchu nemam ovulaciu som nikdy nemala ☹ az teraz mam nejake tak naznaky na ovulu aj to po laparoskopii ☹ ale neboj mi to zvladneme a urcite coskoro 🙂 a co ti povedali ze mas? kolko snazilkujete ? prajem vam aby vam to vyslo 🙂 🙂 tak ako vseeetkym snazilkam 🙂

fliacik
24. máj 2012

@andy02 Ahoj, u mňa to s MS bolo rovnaké, 10 rokov bez liekov neprišla. Podarilo sa mi otehotnieť, ale v 8TT to malinký vzdal :( Odo dňa potratu som začala piť Gynex a alchemilku, odvtedy mám MS úplne spontánne, bez liekov, tuším aj ovulujem, a to je už 7 mesiacov 🙂 Neboj aj my sa dočkáme, MUSÍME, kým máme nádej, všetko je možné :D

mistisa
24. máj 2012

@fliacik ahojkaj tak hovoris ze ti to pomohlo?. Ja tiez mrchu nemam nez vyvolavacky.som teraz po laparoskopii tak neviem.mala som zhrubnute steny vajecnikov tak mi ich osetrovali a spriechodnovali vajockovody.no ale menzes aj tak neprisiel ani po laparke☹ musela som ist znova na vyvolavacku ☹ nechapem ☹ joj to ma mrzi ze sa to nepodarilo ten prvy krat a stale snazilkujete? Odvtedy sa nepodarilo?

anait
24. máj 2012

@azzura že čo mám robiť, keď nemám ovuláciu už dva cykly podľa testov? teplotu nemeriam a nikdy predtým som to nijako neskúmala...

anait
24. máj 2012

@mistisa tie testy nie sú pozitívne...pozitívny ovu test je vtedy, ak je testovacia čiarka silnejšia alebo rovnako silná ako kontrolná...každý iný prípad znamená negatívny test...

fliacik
24. máj 2012

@mistisa No, ja na bylinky nedam dopustit, mohlo to sice byt aj tymi tehotenskymi hormonmi, no ja si aj tak myslim, ze zazrak urobila priroda...a pozitivne myslenie, proste som verila, ze MS pride - tak prisla 🙂 Na babatko sme sa velmi tesili, dost ma zobralo, co sa stalo, zrutil sa mi svet. Az teraz, po 7 mesiacoch som vyrovnana a myslim, ze maximalne pripravena na materstvo. Snazit sme sa zacali 2 mesiace po zakroku, lekarka ma sledovala, chodila som na folikulometriu, brala som hormony...ale nic sa nestalo. Az potom sme prisli na to, ze chyba je v manzelovi. Lekar mu daval injekcie, ktore sposobuju neplodnost. Teraz je na polroka v zahranici kvoli praci, tak je to jedno, aj tak musime cakat, kym ucinok injekcii pominie, co moze byt aj rok. Na jesen asi navstivime nejake CAR, aby sme sa poradili o moznostiach. Dovtedy cvicim, obmedzujem stres...a snivam, ze nam to vyjde, ani sa nenazdame 🙂 aj vcera som si pre radost kupila male dupacky 🙂

anait
24. máj 2012

Baby ja odkedy chcem otehotnieť, tak v jednom kuse vidím tehotné ženské...a ide ma rozdrapiť... 😠

mistisa
24. máj 2012

@anait ja viem ze niesu pozitivne ale keby sa tam nic nedeje a neupravuje v hormonoch nebol by ani najmensi naznak.pred laparkou boli testy uplne ciste biele a teraz slabe ciarky su .to nechapem . 😒

anait
24. máj 2012

@mistisa aha, to ja som nevedela o laparke, až teraz som trochu čítala... tak to neviem...mne sa zdá, že to je za jedno, či je čistý alebo takéto slabé čiarky... ja takéto tiež mávam a prd z toho... ☹

andy02
24. máj 2012

@mistisa nasadil mi lieky na vyvolanie ovulacie, a potom beriem duphaston ze keby nahodou. zatial to skusame takto a potom ak by to neslo tak ideme dalej. ja mam hormonalnu poruchu aspon zatial viem tolko pokusame sa skoro rok a nic. :( je mi dost smutno a este ked vidim ze uz dve kamosky ktore to vobec necakali su tehotne. prajem im to samozrejme... len .......len :(

andy02
24. máj 2012

@fliacik je mi to luto. snad to pojde.... a budeme aj mi tie stastne