Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san mojkááááááá...gratulujééém..ja som to vedelááááááá.....super...teším sa s tebou...sú to krááásne koľajnice..pre istotu zabehni ku dokymu...nech ti niečo nasadí.... 🙂 🙂 🙂 🙂
@danjelca čo?????? dvojky??? som len 34DC a kočky tu mali duchov alebo slabé a mne ako som namočila do pišky, tak ja to vsiakalo hore, tak najprv akokeby bola tá druhá a zároveň s ňou vybehla tá kontrolná...bolesti nemám nejaké veľké, len sem tam pichnutie, aj to ma miatlo, lebo som zvykla mať pred MS už pár dní kruté bolesti...len to špinenie včera 😕 😕 😕
@su_san ty kosko ale ti poviem ze take ukazkove kolajnice som v zivote nevideli, az mi oci vyleteli🙂))))))) zavolaj dokimu radsej ze co to spinenie nech ta pozrie pre istotu.
kočky, dovolala som sa, idem k dokimu, vezmeme ma ak si zaplatím, nech sa radšej kukne, nech to nie je nejaký fór, bojím sa, ale chcem vedieť na čom som...sú to tri rôzne značky testov, tak snáď neklamú...potom napíšem...
@su_san mojka b udem ocakavat info od dokiho oki? len skusaj pekne nech ti to dvihnu a ked nebudu dvihat zabehni za nim osobne snad ta hned zoberie aspon krv nech ti zoberie 😀 ja som dnes takto 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@su_san a kedy ideeeeš???zoberie ťa hneď????....moja držím palčeky..a čakám na dobré správičky
@mistisa uvidíš podľa testíkov...ešte môže zosilnieť uplne..a ovu bude inokedy....videla som množstvo testíkov...od 9dc po 17 a aj najkôr boli čiarky..a pozitívny prišiel až neskôr..takže ešte nemusí mať po ovu.. 🙂 🙂 🙂 ideš aj dnes testnúť?
@mattuliatko30 ano ano chystam sa na to 🙂 hm no uvidime skusam radsej kazdy den pre istotu 🙂 🙂
@vardzikova ahoj micka..ako?..dnes bude krááásny deň, a víkend pred nami..ako dobre,že je už piatok 🙂
@vardzikova ahoj bola osm pred tyzdnom a vcera sme isli na krv este tak mi urobila este take rychle sono aby sme skontrolovali ci je vsetko oki 🙂
@zuzanka9999 ahojkaj. no ako ste dnes dopadli? vies uz? pozerala som grafik, vyzera, ze ovu bud je uz tu alebo sa blizi, tak sa snazte 😀 ja som uz prisla domov. idem nieco navarit muzikovi. no chodieva na tyzdnovky, je mi smutno,ale co narobim. my uz sme si zvykli, este pred rokom som ani ja nebyvala casto doma, chodila som na vysku a niekedy som ani na vikend neprisla. a ked sme spolu nebyvali, tak sme kolkokrat aj viac ako mesiac spolu neboli. od zajtra meriam a od nedele robim testiky, tak som zvedava co a ako 🙂

@su_san jasne že maš isť za doktorom, nech ti vezme krv a zisti výsku HCG......šup šup volaj, bože ved ty nemas dušika ale hrubu čiaru 😀 😀