icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. máj 2012

@su_san jasne že maš isť za doktorom, nech ti vezme krv a zisti výsku HCG......šup šup volaj, bože ved ty nemas dušika ale hrubu čiaru 😀 😀

mattuliatko30
25. máj 2012

@su_san mojkááááááá...gratulujééém..ja som to vedelááááááá.....super...teším sa s tebou...sú to krááásne koľajnice..pre istotu zabehni ku dokymu...nech ti niečo nasadí.... 🙂 🙂 🙂 🙂

kikaneu
25. máj 2012

@su_san po mojej skúsenosti by som neváhala už ani sekundu a utekala s každým špinením k lekárovi.....nenútim ťa, len hovorím svoj názor

azzura
25. máj 2012

@su_san možu byť take silne, ved asi mas dost vysoke HCG alebo cakaš 2jicky a preto tak skoro take silne kolajnice 😀 😀 😀 ale to len moj nazor

su_san
25. máj 2012

@danjelca čo?????? dvojky??? som len 34DC a kočky tu mali duchov alebo slabé a mne ako som namočila do pišky, tak ja to vsiakalo hore, tak najprv akokeby bola tá druhá a zároveň s ňou vybehla tá kontrolná...bolesti nemám nejaké veľké, len sem tam pichnutie, aj to ma miatlo, lebo som zvykla mať pred MS už pár dní kruté bolesti...len to špinenie včera 😕 😕 😕

zuzanka9999
25. máj 2012

@su_san ty kosko ale ti poviem ze take ukazkove kolajnice som v zivote nevideli, az mi oci vyleteli🙂))))))) zavolaj dokimu radsej ze co to spinenie nech ta pozrie pre istotu.

adriana_13
25. máj 2012

@su_san chod urcite k dokimu aby ti dal dupasthon ked tak,,,ak si spinila

mel84
25. máj 2012

@su_san to co su za ciary!!🙂)))) blahozelam moja!!! Velmi sa s Tebou tesiiiiiiim🙂

su_san
25. máj 2012

@kikaneu moja zlatá, mám strach, už som volala dokimu, ale nedá sa mi dovolať...len škoda, že sa nemôžeš tešiť s malinkým, veľmi ma to mrzí, som sa pomodlila za jeho/jej dušičku...drž sa mi 😉

danjelca
25. máj 2012

@su_san :DDby som sa nedivila keby dvojky:D
a šup lekárovi ty musíš mať hcq aj za dve:D

azzura
25. máj 2012

@su_san tak volaj, dokym sa nedovolaš...šup šup

su_san
25. máj 2012

kočky, dovolala som sa, idem k dokimu, vezmeme ma ak si zaplatím, nech sa radšej kukne, nech to nie je nejaký fór, bojím sa, ale chcem vedieť na čom som...sú to tri rôzne značky testov, tak snáď neklamú...potom napíšem...

azzura
25. máj 2012

@danjelca mame rovnaky nazor že to možu byť 2 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @su_san 😀 😀 😀

fifitko25
25. máj 2012

@su_san waaaaaaauuuuuu!!! To su kolajnice 😀 veľmi si ma potesila 😵 gratulujem k Tehu 😵 radšej volaj dokimu, na to spinenie budeš možno potrebovať lieky, aby sa babo udržalo 😉 inak nie je o com, si v tom az po uši 😀 😵

azzura
25. máj 2012

@su_san supiš, tak chod a potom podaj info 🙂 tie peniažky ti za to stoja

mistisa
25. máj 2012

@su_san mojka b udem ocakavat info od dokiho oki? len skusaj pekne nech ti to dvihnu a ked nebudu dvihat zabehni za nim osobne snad ta hned zoberie aspon krv nech ti zoberie 😀 ja som dnes takto 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

mistisa
25. máj 2012

@su_san super mojka jeej cakame 😀 😀 😀 😀 uz nech si naspat 🙂

fifitko25
25. máj 2012

@mistisa Fiha aky výstup 😉 žeby ovulka predsa len bola? 🙂

kikaneu
25. máj 2012

@su_san neboj sa, len ver, že všetko dobre dopadne 😉 ...a ja ďakujem za seba aj za nášho anjelika

mistisa
25. máj 2012

@fifitko25 ja neveim mojka myslis ze by to nevidel na sone? ja som z toho mimo hm. nechapem ☹

mattuliatko30
25. máj 2012

@su_san a kedy ideeeeš???zoberie ťa hneď????....moja držím palčeky..a čakám na dobré správičky

vardzikova
25. máj 2012

@su_san pááááánečku tak toto su koľajnice ako vyšite 🙂 gratulujem 😀 😀 😀

mattuliatko30
25. máj 2012

@mistisa uvidíš podľa testíkov...ešte môže zosilnieť uplne..a ovu bude inokedy....videla som množstvo testíkov...od 9dc po 17 a aj najkôr boli čiarky..a pozitívny prišiel až neskôr..takže ešte nemusí mať po ovu.. 🙂 🙂 🙂 ideš aj dnes testnúť?

vardzikova
25. máj 2012

@adriana_13 ahoj krasna fotočka , to si bola kedy včera na sone?

mistisa
25. máj 2012

@mattuliatko30 ano ano chystam sa na to 🙂 hm no uvidime skusam radsej kazdy den pre istotu 🙂 🙂

fifitko25
25. máj 2012

@mistisa isto by videl, že je po ovulke 😉 treba verit lekárovi, isto by ta nadarmo nevolal ešte na ďalšie sono 😉

mattuliatko30
25. máj 2012

@vardzikova ahoj micka..ako?..dnes bude krááásny deň, a víkend pred nami..ako dobre,že je už piatok 🙂

adriana_13
25. máj 2012

@vardzikova ahoj bola osm pred tyzdnom a vcera sme isli na krv este tak mi urobila este take rychle sono aby sme skontrolovali ci je vsetko oki 🙂

moni1007
25. máj 2012

@su_san krasa. strasne moc ti gratulujem a prajem vsetulinko len to naj. tesim sa s tebou 🙂

moni1007
25. máj 2012

@zuzanka9999 ahojkaj. no ako ste dnes dopadli? vies uz? pozerala som grafik, vyzera, ze ovu bud je uz tu alebo sa blizi, tak sa snazte 😀 ja som uz prisla domov. idem nieco navarit muzikovi. no chodieva na tyzdnovky, je mi smutno,ale co narobim. my uz sme si zvykli, este pred rokom som ani ja nebyvala casto doma, chodila som na vysku a niekedy som ani na vikend neprisla. a ked sme spolu nebyvali, tak sme kolkokrat aj viac ako mesiac spolu neboli. od zajtra meriam a od nedele robim testiky, tak som zvedava co a ako 🙂