Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska verím, že sa aj na Teba nalepí zlatík, mňa tu už toľko opľúvali, že sa konečne dačo prilepilo, takže vírusíky TTTTTTTTTTTTT aj pre Teba 😀 😀 😀
@su_san moja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej moooooc sa s tebou tesiiiim 🙂 normalne mam zimomriavky ako to citam to je super moja joj moc ti to prajem 🙂 a teraz si pekne davaj na seba pozorcek oki? a co ti povedal bol vyvaleny co? joj moja super 🙂 a dakujeeeeem za viiirusik 🙂 dufam ze sa nim nakaziiim 🙂
@su_san super moja...teším sa moc..a mala si aj nejaký príznaky???hm?...hlien...bolesti
@franzziska ahoj, nie nemusí sa vždy, to väčšinou keď je špinenie, je to znak, že je málo progesterónu, ktorý bábätko na začiatku potrebuje 😉
@mistisa môj drahý je v šoku...ale samozrejme sa veľmi teší...jak sa mi ruka ráno triasla jak som tam ten test ponorila a tam hneď dve čiarky naraz...som skoro odpadla...som neverila, že také sa dá, som myslela, že najprv jedna, potom možno druhá...ale robila som si ten test len tak z recesie, lebo ešte mi nikdy nebolo 4 dni na grc a navyše to špinenie, mne sa vždy hneď spustí MS...
Babulky ahojte, som sice v diskusii "Kto sa snazi o babo od marca 2012", ale vy ste tu daka druzna partia, ze mi to neda sa tu k vam pricmudrchat 😀 Ja snazim este len treti mesiac, ale uz aj tak som z toho na nervy 😵 To cakanie je priam neznesitelne - obdivujem vsetky ako to zvladate, a hlavne tie, ktore sa tu snazite uz dlhsie 😉
Zrovna (neo)cakavam prichod mrchy, ale uz citim vsetky jej hnusne symptomy 😠
@su_san Gratulujem - to je peckaaaaa! nakaz rychlo aj mna tym T-virusom 😀 Drzim palceky, nech ste ty aj babatenko zdravucki a nech tehulkovanie ide ako po masle!
@su_san no to verim mojka musel to byt riadny sok.joj hovorim ako ti pisem a citam od teba prispevky mam zimomriavky joj moc sa tesiiiim ako by som to ja zistila moja super 🙂 drzkaj sa a hlavne nech mm na teba dava pozorcek.mne moj mm povedal ze ked budem tehu ze sa budem na nho hnevat lebo on mi nic nedovoli robit.vraj mi bude s tym liezt na nervy chacha zlaty a verim ze tvoj bude taky isty 🙂 mojaaaa ja sa tesiiim 🙂 to je super.ale ja so ti hned napisala ci si si ista tym ze ide mrcha ked spinis pamatas? hned ako si mi to napisala 😀 😀
@horseshoe vitam ta medzi nami moja 🙂 no mojka ak si sa poriadne s poslednou mrchou rozlucila tak nepride nesmie.ja som ju tiez tento mesiac poslala na dovolenku ze moze prist za 10 mesiacov 🙂 skor nech ju ani nenapadne 🙂 takze verim ze tento mesiac bude uspesny 🙂 no musime mat velmi vela optimizmu co nastastie ja mam 🙂 my sa snazilkujeme uz 4 rok ☹ ale teraz viem ze to bude uspesne 🙂 chystame sa na IUI en cakame kedy dorastu vajka 😀 a vy skusate prirodzene asi este ze? 🙂
@mistisa no ved prave, ze som tu rozlucku zanedbala a teraz sa uz zase na mna mrcha veselo vyskiera 😠 ale tento mesiac jej to ale nedarujem a dobre ju vyposielam kade lahsie 😀 😀 😀
Tak vy sa uz tak dlho snazite? No o to viac ta obdivujem, ja tu fnukam uz po 3 mesiacoch 🤐 Mala by som dostat po holej rici 😀
Ano, my sa snazilkujeme zatial prirodzene,s drahym sme spolu 6 rokov, nikdy som nebrala ani HAK a to uz je divne, ze som nezostala tehotna 😕 (praktikovali sme prerusovany sex)
A co je to to IUI - uz som to tu viackrat videla, ale ked tu je tolko skratiek a neviem sa z nich vysomarit 😅 😅 😅
@horseshoe nooo ja som tiezn ikdy nebrala nic podobne my sme s mm uz 8 rokov a tiez sa stale nepodarilo ☹ ale posledne tri roky pomocou lekoarov a stale nic tak uz 4 mesiace chodime do blavy do centrumu asistovanej pomoci. zistili mi PCOS a velmi zhrubnute steny vajecnikov vraj nebola sanca aby sa vajko uvolnilo lebo nemalo kadial prejst ☹ tak som pred mesiacom absolvovala laparoskopiu spriechodnili mi vajickovody a osetrili vajecniky 🙂 teraz som brala clostyl a cakam ci vajka dorastu ak ano tak ideme na to.IUI je inseminacia vstreknu mi spermie priamo do dutiny maternice 🙂 tak uvidime som zvedava ale s mrchou som sa rozlucila takze dufam ze to vide 🙂 no len ju pekne posi poriadnu rozlucku jej prichystaj a nech sa neopovazuje uz prist.stacilo nech ide na dovolenku 😀 uz si kazda jedna snazilka zasluzime to stastie najst tie dve // na testiku 🙂 🙂

@su_san tak este raz gratulujeeeem a zelam vsetko dobre, najma vela zdravicka a pohody 🙂