Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa aha, no ale bohzna, ci sa da tym testom verit. ja ti nevim karliku. ked si len zoberiem tie tehu testy, tak vela zienkam, co poznam to ukazuje hala-bala - jeden test pozitvny, dalsi negativny, apod. nie je to lepsie riesit s doktorom - akoze chodit na sono, a on vidi, ci prebieha ovulka alebo nie?
@mistisa no tak klidek, pekne sa snazilkujte a na ovu testy kasli. iba sa kvoli nim upremyslas. vajko sa uvolni len vtedy, ked bude uvolnena aj mysel a negativne ovu testy tomu teda nepomahaju 😠 drzim palceky, aby ti doktor v nedelu povedal uz aj nejake pozitivne spravicky 😉
Ja uz prcham, idem do tej posilky a potom ma caka perny vikend - praca na nasom dome, takze ziadne vyspavacky a valanie sa v posteli ako som sa tesila 😠
Paaa a pekny vikendos ti prajem a aj vsetkym ostatnym babulkam 😉
ahojte babulky.. tak sa chcem s vami poradit.. od 5DC do 9DC som brala clostil... a 10DC som mala bolesti bruska a krizov ako pred mrchou, a bola som nafuknuta... a trvalo to do stredy.. potom to nejak povolilo.. len nafuknuta som stale.. 🙄 .. a dnes som bola na folikulometrii a dr . mi povedala ze mam pekny folik na pravom vajecniku...ma 25mm, a ze do cca 4 dni by mal byt puknuty,,, a v pondelok mam prist znovu ci pukol, alebo sa vstrebal..a ze lavy sa jej nejak nepozdava.. lebo ze nereaguje na clostil..a ani minuly mesiac sa tam nic netvorilo.. a chcem sa vas spytat ked mi na ten 11DC vyletela teplota a ma velmi bolelo podbrusko..nemohla ovulka prebehnut aj na lavom....len doktorica hovorila ze nevidi tekutinu v dukte... no a videla by tu tekutinu aj 5dni potom ako mi teplota vybehla? 😒
@moni1007 jaaaaaj no tak vklude si urob ten testik, i ked na 8dc je to mozno aj skoro, ale vyskusaj clovek nikdy nevie.
@zuzanka9999 uz som skusila, slabulinky dusik, takze este cas. bodaj by to vyslo na dalsi vikend 🙂
ahojte babule, neviete mi povedať za aké obdobie budú brať do úvahy obdobie v práci pri výpočte výšky materskej? ďakujem
@fifitko25 ahoj moja, u nás v Irsku je o hodinu menej 😉 . Testík spravím 7.6. takže ešte časuuuu. Ale ak mám byt úprimná nemyslím,že nám to vyšlo. Vlastne snažím sa mysliet na iné veci a nie byt upnutá na dietatko-nerobilo mi to moc dobre. Tak teraz sa vytešujem ako pojdem na dovolenku na SK (na 18 dní)a uvidím rodinku a potom 13.6. sa stahujeme. A ty ako sa máš? ešte nejaké žalúdočné problémy ?
@svintekova aj ked o hodinu menej, aj tak si bola dlho hore 🙂 dobrá dovolenka nikdy nie je zlá 😀 hlavne ked ideš domov 😉 na snazenie netreba myslieť veru, tiež sme to naposledy brali tak, že ideme na dovolenku, boli stresy v práci... A nakoniec to bol ten víťazný 😵 veľa je fakt aj o psychike, i ked to znie divne, na vlastnej koži viem, že to je pravda 😉 žalúdok uz ok 😉
@fifitko25
@svintekova
@moni1007
@mia117
@lulinko
@mata_ba
@mattuliatko30
@zujka2 ahojkajte koceny 🙂 a vsetky ostatne ako sa dnes mate? a co nove? niekto pribudol s tehu testikmi? 🙂 ja dnes takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... boli ma podbrusko a tak hm.uvidime 🙂
@su_san ahoooj laasko no co moja uz si sa spamatala zo soku? uz tomu veris? a ako sa mi dnes mas?🙂 🙂 ja dnes takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a na ovu testiku slabuuunka ciarka ☹ tak uvidime zajtra 🙂

@horseshoe tak tak moja 🙂 vsetko vybi poriadno 🙂 nech to len ide von nech nazbieras vela novych sil. aha ake mam testy ovu ach jaj dufam ze tie foliky dorastu 😠 😠 😠 uz nech je nedela nech viem na com som 🙂 na strane 2070 si kuk 🙂