Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@svintekova no dufam ze bude testik pozitivny 🙂 moc ti budem drzat palceky 🙂 dakujem no som zvedava co z toho bude hm.testik ovu dnes nic moc ☹ tak uvidime snad nieco dorasta 🙂 skoda ze si to nemozme doma pozret chachacaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 ahoj Zuzka , tak som bola už na druhom sone, bol aj moj drahý, ten ani nedýchal, keď sa pozeral na monitor, taký bol zlatý 🙂 Lekárka mu vysvetlovala, že čo je maternica, to je srdiečko a tak, to bol krásny pohlad, všetko je ok, len povedala, že už nám rýchlo narástlo , sama bola prekvapená, nabudúce nám spraví meranie, možno som aj o mesiac dlhšie tehotná , ako si myslíme, tak uvidíme, hlavne ´, že je všetko ok 😉
o 2 týždne, viac menej teraz som bola kvoli fotočke,ocko mal 55 rokov narodky, tak sme mu dali k darčeku aj fotočku drobca, lekárke sa to páčilo 😉
to už vedel, že bude dedko, velmi sateší, len konečne ma mohol aj vystískať, lebo sme neboli od vtedy spolu ja bývam v BA a oni sú v Prievidzi ☹ Tak konečne sme boli spolu 😉

@mistisa ahoj mojka, ja dnes 21 DC. testovat budem až 7.6. takže času a času. Velmi sa teším na dovolenku- idem pozriet rodinku na SK. Držím ti palce 😉