icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
26. máj 2012

@mistisa ahoj mojka, ja dnes 21 DC. testovat budem až 7.6. takže času a času. Velmi sa teším na dovolenku- idem pozriet rodinku na SK. Držím ti palce 😉

mistisa
26. máj 2012

@zujka2 tak ste mali veselo co? aj sa nasiel vitaz? 🙂 ja sa tiez chystam nieco porobit som navarila a teraz som nakrajala melonik tak hutkame s mm 😀 😀 😀

zujka2
26. máj 2012

@mistisa áno, našli sa viacerí. aj my sme mali melón ale nebol až taký dobrý.

mistisa
26. máj 2012

@svintekova no dufam ze bude testik pozitivny 🙂 moc ti budem drzat palceky 🙂 dakujem no som zvedava co z toho bude hm.testik ovu dnes nic moc ☹ tak uvidime snad nieco dorasta 🙂 skoda ze si to nemozme doma pozret chachacaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
26. máj 2012

@zujka2 no tak super 🙂 my amme dobrucky taky sladunky 🙂 sa divim ze sme taky dobry vybrali 🙂

zujka2
26. máj 2012

@mistisa nám doniesla mamina. no tak to sa máte. mňamky

fifitko25
26. máj 2012

@zujka2 ahoj mojka, v podstate Áno, ked sme boli v Cine, uz som mala fazulku v brusku, akurát sa uhniezdovala a ešte som o nej nevedela 😉

zujka2
26. máj 2012

@fifitko25 tak to je super. to bude cestovateľ 😉

fifitko25
26. máj 2012

@zujka2 chystas sa niekam letiet, ked sa pýtaš? 😉 😉

mistisa
26. máj 2012

Babyyyy kuknite na tuto haluuuuz chachachacha 🙂 neviem sa dosmiat 😀

ivnik
26. máj 2012

@mia117 ďakujem moja, tak asi za minulý rok mi bude počítané, lebo nástup na materskú je asi 6 týždňov pred porodom a ja mám 7.1.2013

zujka2
26. máj 2012

@fifitko25 ty ma vždy prekukneš 😀 ale zase nemôžem byť taká naivná a veriť, že budem tehotná. ☹

mistisa
26. máj 2012

@zujka2 no jak na vas mamina mysli 🙂 my sme si museli ist kupit 🙂 videa si ten moj test chachacha mna trhne 😀

zujka2
26. máj 2012

@mistisa hej videla a som taká rada, že nemeriam a netestujem. mám aspoň pokoj na duši 😀

ivnik
26. máj 2012

@fifitko25 ahoj Zuzka , tak som bola už na druhom sone, bol aj moj drahý, ten ani nedýchal, keď sa pozeral na monitor, taký bol zlatý 🙂 Lekárka mu vysvetlovala, že čo je maternica, to je srdiečko a tak, to bol krásny pohlad, všetko je ok, len povedala, že už nám rýchlo narástlo , sama bola prekvapená, nabudúce nám spraví meranie, možno som aj o mesiac dlhšie tehotná , ako si myslíme, tak uvidíme, hlavne ´, že je všetko ok 😉

mistisa
26. máj 2012

@zujka2 no ved ano 🙂 ale ze 2 duchoivia a jedna kontrolna? malokto ma 3 ciarky chachachacha 😀

ivnik
26. máj 2012

@mistisa ja tam vidím do konca 3 duchov 🙂

mistisa
26. máj 2012

@ivnik chachacah no ved to presne 😀 asi som jedina na svete co ma tri ciarky teda pardon 2 duchov a jednu kontrolnu chachachacha 😀 😀 😀 😀 nechapacka 😀 a ty ako moja? 🙂

mistisa
26. máj 2012

@fifitko25 ahoj mojka 🙂 ako sa dnes citis? 🙂 aj u vas je take brutal teplo? 😝

ivnik
26. máj 2012

@mistisa všetko ok, bola som na druhom sone, tak všetko je ok, bol tam aj moj drahý, pozeralna monitor, lekárka mu všetko vysvetlovala, len povedala, že nám rýchlo narástlo, nabudúce nám spraví meranie, možno, že som aj skor tehu, ako si myslíme, tak uvidíme 😉

zujka2
26. máj 2012

@mistisa tak tri foliky? každý jeden=jedna čiarka?

ivnik
26. máj 2012

@mistisa zlatík, náhodou nevieš ako sa vypočítava výška materskej , keď predpokl. termín porodu mám 7.1.2013

mistisa
26. máj 2012

@ivnik noooo uvidite 🙂 tak bol mm stastny co? videl drobceka 🙂 to je supeer 🙂 joj mojka veru to ti neviem poradit z toho som zatial mimo 😅 😅 😅 takze by si nebola 9 tt co? hm no pekne.a kedy mate kontrolu dalsiu ? 🙂 🙂 🙂

mistisa
26. máj 2012

@zujka2 chachacha no veru 😀 asi to tak vypada 😀 😀 😀

ivnik
26. máj 2012

o 2 týždne, viac menej teraz som bola kvoli fotočke,ocko mal 55 rokov narodky, tak sme mu dali k darčeku aj fotočku drobca, lekárke sa to páčilo 😉

zujka2
26. máj 2012

@mistisa jednoznačné to je!!

mistisa
26. máj 2012

@ivnik jeeeej ten musel byt stastny 🙂 a dufqam ze nevedel ze si tehu ci? vedel? ci dosta ako prekvapenie aj to ze je bude dedo? 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉

ivnik
26. máj 2012

to už vedel, že bude dedko, velmi sateší, len konečne ma mohol aj vystískať, lebo sme neboli od vtedy spolu ja bývam v BA a oni sú v Prievidzi ☹ Tak konečne sme boli spolu 😉

su_san
26. máj 2012

@mistisa ahoj micka...pomaly tomu začínam veriť...a keby som aj nechcela, je mi hrozne zle, na grc celý deň 😠 😠 😠 ...a ty ako??? čiarka netmavne???

mistisa
26. máj 2012

@ivnik no tak to mal kraasny darcek super 🙂 oni byvaju v prievidzi? ja tam mam rodinu 🙂 sesternicu s bratrancom 🙂 oni byvaju na Zapotôčky sa vola to sidlisko? tuším že? 🙂