Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 zuzi, mám na Teba otázočku...Tebe bolo zle po duphastone, že??? ako zle ti bolo??? lebo mne bolo blbo už od pondelka, ale nie tak veľmi ako od včera od kedy som začala brať dufík...a keď som sa pýtala lekára či nie je aj iný liek na udržanie tehu, tak povedal, že naj je dufík a že ten utroš je pri iných indikáciach...a ja som vždy bola veľmi citlivá na všetky lieky, hlavne na antibiotiká...ale vysadiť nechcem, no idem sa celý deň dogrckať, jak mi je zle... 😖 😝
@mistisa už som videla, zaujímavé 😕 ..ale urob až zajtra, dnes to už nechaj tak, veď zajtra ideš aj tak k dokimu...mňa tie ovu testy neskutočne znervózňovali, nikdy som nemala pozitívny...a otehu som až mesiac na to, keď mi lekár povedal, že bude asi anovulák, lebo je malé vajko a budeme to riešiť...som vypla a nesústredila som sa na to vôbec...som ani nevedela úplne presne aký deň cyklu som až do 28, potom už som rátala každý deň a MS som čakala okolo 35DC...ale na 34 som už vytestovala koľajnice 😀 😀 😀 ...je mi zle už od pondelka a a po 4 dňoch čo ma sem tam napínalo, postupne stále viac, tak som preto robila test, lebo som nemala typické mrcha bolesti, ani chuť na sladké a to ja žerem vtedy na kilá sladké pred mrškou
@jeny9999 @simonkazga @svintekova @zujka2 @kukola
kočky ďakujem krásne, prajem aj vám a posielam TTTT vírusíky 😀
@su_san no vidis mojka najlepsie je fakt asi vypnut 🙂 kaslat na vsetko asi aj prestanem s nimi kaslem na ne ved teraz mam kontroly pravidelne tak pockam co bude doki hovorit 🙂 a ked tak potom uvidime 🙂 asi urobim az v pondelok ved zajtra pojdem od dokiho zajtra je asi zbytocne ho robit nie? 🙂 no mojka a to si pisala ze mas spinenie ze asi mrcha a vidis ake kolajnice 😀
@su_san tak tak 🙂 no rano krv nasledne sono potom si asi budem volat o vysledky o 14:00 teda myslim si vo stvrtok to tak bolo a ak budu narastene tak hned v pondelok IUI pravdepodobne ak budu teda ppekne foliky narastene 🙂 dufam aj ja moja hm uvidime no 🙂 no veru ale poriadne teda ved taky pozitivny tehu testik som hadam nikdy nevidela este 🙂 super som zvedava ci sa ti tam neobjavia dve 😀 😀 😀 hentake ciary by som sa ani nedivila 🙂
@mistisa Joj, ani sa nepytaj, ako sa mam :(...len teraz som sa Ti chvalila, aku mam pravidelnu MS a prave mi meska uz treti den. Zuriva som, brucho mam ako slon, tlaky v nom a nic sa nedeje. A 7 mesiacov bola ako hodinky... ☹ Zeby mi uskodil let? Gynex som mala kvapky, stoja okolo 21 eur, ale nedostat ich v kazdej lekarni.
@fliacik ahojky, ak sa mozem zamiesat do debaty, necitala som sice prispevky pred, ale co sa tyka toho letu.. Ja mam menstruaciu tiez ako hodinky a minuly mesiac sme leteli a dostala som o dva dni skor.. a tiez ma to napadlo ci to nebude letom..Ono na to vplyva strasne vela faktorov, mozno si mala posunutu ovulku..bohuzial cim viac sa sledujeme, tym je to horsie🙂
@mistisa @mel84 Letela som na Mallorcu, bola som tam pracovne, trosku som sa aj kupala, more bolo chladnejsie, ale nachladnuto sa necitim. Joj, asi som sa ozaj nemala tesit, ze mam cyklus ako hodinky a konecne som zdrava. @mistisa, Gynex som prvy mesiac po potrate brala v maximalnej davke 3x9, potom uz len dvakrat denne po 5 kvapiek.
@su_san ahoj mojka, no presne tak nejak bolo po dufíku aj mne... nervy, potenie, bolesť žalúdka, pocit na grckanie, motanie hlavy... ble, mala som ho len jeden mesiac, potom som vravela dokimu, že potrebujem niečo inšie, lebo ho zle znášam a dal mi ten utrogestan... ale vaginálne, a to som ani nevedela, že nejaké lieky mám, i keď sa museli zavádzať, tak mi to neprekážalo.... o iných liekoch na udržanie tehu ako dufík a utros neviem... 😒

@su_san no moja co budes vracavat? hm? no pekne ale tak hlavne ze to tam je milacku uz to ze ti zle nejak vydrzis 😀 hlavne ze sa rodi v tebe zivotik 🙂 ja mam tri ciarky chachacha teda 2 duchov a jednu kontrolnu no aha ale je to tmavsie ako vcera o trosku neviem ci nemam urobit este jeden ved tento je daky divny 🙂 kuk na str. 2072 😀 tam je foto 🙂