icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
26. máj 2012

@ivnik ani môj mm pri prvej návšteve nedýchal, pozeral na srdiečko a usmieval sa 😉 na 3D to bolo ešte lepšie, tam už sme videli bábätko 😵 inak super, že ste väčší, budeš mať možno aj skorší termín pôrodu 😉

mistisa
26. máj 2012

@fliacik nooo tak to si si uzila co? jeeej to je super 🙂 parada 🙂 no okik tak skusim uvidime 🙂 som na zajtra zvedava a podla toho sa zariadim bo ked budu dominantne foliky tak ideme na IUI a to bude uspesne takze tam uz potom mrchu nebudem chciet 😀 😀

zujka2
26. máj 2012

@fifitko25 nie, kúsok od Paríža. kamarátka tam býva 🙂 to ti verím. juuj, už sa vidím na pláži v Saint Tropes 🙂

mistisa
26. máj 2012

@fifitko25 no tak si mu to tam pekne upratala co? 🙂 aj moj ma taky binec kolkokrat ked tam pridem ze ma ide roztrhat 🙂 najradsej by som to poupratovala ale nemozem lebo on mi povie ze to ma organizovany bordel ze vie kde co ma 😀 😀 😀 chlapy 🙂 videla si moju fotku s ovu testom chachacha mam 2 duchov a jednu kontrolnu cize 3 ciarky chacha 😀

fifitko25
26. máj 2012

@zujka2 tak v Paríži som bola bez mm... fnuk, ale bolo tam tiež super... akurát si priprav trošku viac euráčov, nie sú práve z lacného kraja 😅 😅 ale oplatí sa vidieť, Eiffelovku večer, keď je krásna viditeľnosť, Paríž máš ako na dlani a viditeľnosť skoro 60 km 😉

fifitko25
26. máj 2012

@mistisa no môj tiež tvrdí, že má organizovaný neporiadok, ale už sa na to nedalo pozerať 😀 nechala som mu papiere, ako mal, ale utrela prach, kuchynku a wcko 😀
hej videla som test, tri čiarky 😀 asi chybný, ale zároven aj negatívny už... som zvedavá, čo ti zajtra povedia v BA 😝

fliacik
26. máj 2012

@mistisa Jasné, že IUI Vám vyjde 🙂 Budem Ti držať palčeky...ako aj všetkým dlhodobým snažilkám, aj my sa dočkáme, všetky si to zaslúžime, azda viac než ktokoľvek iný. Každá máme svoj príbeh, svoje sklamania a trápenia, ale na konci každej cesty MUSÍ byť jedno - malý, voňavý balíček.

mistisa
26. máj 2012

@fifitko25 no to som aj ja zvedava veru ti poviem hm. ujz aj zacinam mat stresy troska ze nedorastli ☹ no uvidime hm tym ze budem nervacit isto nenarastu tak to nechame na prekvapko 🙂 u mojho mm nastastie v robote maju pani co im ten prach utiera tak to nemusim nastastie 🙂

mistisa
26. máj 2012

@fliacik veru mojka to si krasne napisala 🙂 suhlasim s tebou 🙂 a dakujeeeem uvidime co bude zajtra 😀

zujka2
26. máj 2012

@fifitko25 áno, už som bola a je to presne ako hovoríš. nádherný výhľad. a ešte je krásna večerná plavba po Seine. 🙂

moni1007
26. máj 2012

@mistisa ahoj moja. zaujimavy testik si mala. 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala. ja som mala vcera len slabunkeho ducha, tak budem zas testovat az zajtra, mozno az v pondelok. inak, drahy mi dnes povedal,ze mozno nebude doma vyse tyzdna, ze pride v polke az dalsieho, cize ovu nestihne. joj, som bola z toho dost smutna. ale co uz, nejak nam neni dopriate. ale tak dufam,ze mozno sa to este zmeni a pride v piatok, ako to bolo povodne. inak, dnes pekny aj pracovny aj relaxacny dnik. a ty si mala aky?

mistisa
26. máj 2012

@moni1007 ajoj mojka 🙂 ze? ja sa este teraz smejem chachacha 😀 mam asi z kazdeho vajecnika jedno vajko chachacha 😀 ja dnes tak vselijak boli sme po obchodoch s mm zhanali sme komodu do kuchyne potom som navarila a cely den lenosime 🙂 idem do vane troska zclovecit ten bordel co sme narobili ked se lenosili a pojdeme si azkat a kukat s Nicolas Cage ten film Lovci pokladov 🙂 😉 😉 no mojka snad to tak bude musi to stihnut hm ved ovula sa neda posunut.joj budem drzat palceky aby dosiel na ovulku 🙂 🙂 tento cyklus musi byt váš 😉 😉 😉 🙂

moni1007
26. máj 2012

@mistisa no asik to bude tymi vajkami aj na jednej aj na druhej strane 😀 😀 😀 no my sme si praveue dnes dost makli, ale boli sme sa aj prejst. a teraz pozerame dvd 🙂 no to teda, ovulka sa neda posunut. ☹ musim verit, ze pride v piatok domkov 🙂

ivnik
26. máj 2012

@mistisa to fakt ja som vyrastala 22 rokov na Zapotockoch 🙂

mistisa
26. máj 2012

@moni1007 ano ze ta pekne milo prekvapi a zazvoni ti v piatok 🙂 a co ste robkali? hm? my sme dnes brutal lenivy som rada ze sme sa do obchodov vykotulali 😀

jeny9999
26. máj 2012

@su_san zlatko moje, ja uz ten tt virus maaam :D

simonkazga
27. máj 2012

@su_san nech sa Vám krásne darí 😀 prajem bezproblémové tehulkovanie, uži si toto krásne obdobie 😀

horseshoe
27. máj 2012

Ahojte babulky. Tak co mate nove. Ja stale cakam, vlastne necakam 😀 mrchu. Strasne ma bolia prsia a hlavne co je novinkou aj bradavky 😕 To ma predtym nikdy neboleli. Sem tam ma pichne v bruchu, ale to je vsetko. Uvidime, co sa z toho vykluje.... 🙂 Dnes resp. zajtra by som mala origos dostat...

adriana_13
27. máj 2012

ahojteee toto bude krásna nedela treba nieco podniknút... 🙂

palculienka2011
27. máj 2012

azzura, gelinka, fifitko, kikaneu, vardzikova, vavanecka, lucecita, lenocka, anett, mata_ba, mistisa AHOJTE MOJE MILENEEEEEEE, som spat 😀 😀 😀 😀 😀 kto si na mna pamata??

ivnik
27. máj 2012

@adriana_13 júj ja idem do práce ☹

ivet55
27. máj 2012

@fifitko25 folíky som mala celkom dobré, dokonca pri jednej IUI som mala krásne až tri folikuly, spermie máme pomalé, ale teraz sa manželovi nachvílku rapídne zmenil spermiogram, našťastie k lepšiemu a aj tak to nevyšlo, ja mám nízku sliznicu len okolo 5,5 ☹ V stredu si ideme dať žiadosť na IVF.

ivet55
27. máj 2012

@kukola ďakujem, dúfam že sa to nám všetkým podarí 🙂

horseshoe
27. máj 2012

@su_san aj mojej segre bolo hrozne zle po Duphastone. musela ho brat pri druhom tehu. Na svadbe mi isla za svedka, skoro v kostole odkvecla, stale jej bolo na vracanie 😕 No chuda, mala to vselijake a hlavne ked sa musela starat este o svoje prve dieta, ktore je akcne a neposedi 5min. na zadku 🙂 Potom jej este doktor nasadil aj Magnezium, lebo mavala hrozne krce do brucha, jej to vystrelovalo az do noch. No ale vydrzala, babenko donosila uplne do konca a teraz sa vytesuje z krasnej dcerky, ktora rastie ako z vody 😉
Tak len vydrzkaj, ono sa vsetko utrasie a ako odmena ti bude malinky uzlicek 🙂

adriana_13
27. máj 2012

@ivnik ja dnes už volno naštastie,,, 😀

red_kika
27. máj 2012

@su_san ziena a to si kedy stihla take silne kolajnice? kolky DPO si bola ked si robila test?
gratulujem!!!!!!

fifitko25
27. máj 2012

@palculienka2011 ahoooooj neverím vlastným ociam 😀 si spat!!!! Juchú 😀 ako sa nám Máš, Čo nove? Píš a prehaňaj 😀

fifitko25
27. máj 2012

@ivet55 joooj to ma mrzí, že to nevyšlo ☹ u nás bol tiež problém u oboch, uz sme mali ísť skúsiť IUI, ale osud to chcel inak 😉 budem ti držať palce, aby to tiež (možno nečakane) vyšlo 😉

fifitko25
27. máj 2012

@horseshoe a kedy chceš testovat? 😉

palculienka2011
27. máj 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnesny test