icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
27. máj 2012

@moni1007 no pekne u nas je to tak ze k mojim rodicom vzdy moj mm navrhne nech ideme 🙂 chachacha ved aj ja k nim chcem chodit ale kolkokrat je to tak ze sa chystam si doma porobit a mm mi povie a nejdeme vasim? chacha oni su z mojim tatinom ako dva cecky ani do obchodu bez seba nejdu 🙂 to je dobre to ma tesi 🙂 no uvidime hadam ano ved som mala teraz dllllhy cyklus rozmyslam ci nezavolam mojej dokine ze by ma ale za 5 dni pozrela ci rastu tie foliky alebo co.🙂 🙂

horseshoe
27. máj 2012

Babulky, aj by som si tu s vami dalej pisala, ale varim obedos, tak furt odbieham. A navarit musim rychlo, lebo poobede zas ideme robit na dom. Vcera som tam zazila dalsie soky - nepasovala chladnicka do kuch. linky, zle boli zamerane kamenne parapety, takze sa nemohli osadzat...atd, atd...A 1.jula musime byt uz prepratani a nastahovani. Ale zatial to v dome vyzera ako keby tam bomba spadla 😀 😀 😀 No snad sa to utrase...

Tak sa majte krasne a uzivajte nedelneho slniecka a pohody!!! 😉

moni1007
27. máj 2012

@mistisa no aj moj bez problemov chodi k nasim, ked som chodila do skoly a este sme ani manzelia neboli,tak tam kolkokrat aj sam siel 😀 dokonca,oco, brat a mm spolu robia, ale k jeho rodicom ho musim volat 😕 no vsak skus zavolat a uvidis co ti povie 🙂

mistisa
27. máj 2012

@moni1007 no aj u nas je to tak tiez mu musim kolkokrat povedat len to ze nech mamine aspon zavola hm. 🙂 sranda s nimi 🙂 no skusim a uvidime 🙂

moni1007
27. máj 2012

@mistisa no moj s nimi ani nevolava, oni tak nezvyknu. to ja s mojou mamou volam kazdy den,ked nie sme spolu 😀 a oni vobec, ale oni maju celkovo ine vztahy medzi sebou ako u nas v rodine. ako maju sa radi, ale nijak si to neprejavuju, nie su medzi sebou nejak v kontakte 😕

andy02
27. máj 2012

Nikdy by som nepovedala, že je také ťažké počať vytúžené bábo :(((

mistisa
27. máj 2012

@moni1007 ty brdo ty hovoris tusim o mojho muza rodine to j epresne to iste 🙂 ja s maminou furt na telefone a oni absolutne 🙂 chacha pekne 🙂

mistisa
27. máj 2012

@andy02 no moja bohuzial je to velmi tazke ☹ ale my sme silne a mi to dokazeme aj ked mi dne spokazii naladu s tym ze nic tento cyklus ale ja som rozhodnuta bojovat lebo viem ze foliky dorastu.tak ideme bojovat a vyhrame uvidis 🙂 kazda jedna z nas vyhra 🙂 skor ci neskor sa budeme vsetky tesit s pozitivneho tehu testiku 🙂

bipa
27. máj 2012

Ahojte, mala niektora z vas trvajuce spinenie? Ja spinim od 35DC a dnes 46DC, uz 11 dni ☹ a neviem ci je to spinenie alebo slaba menzes ci nieco ine, skor to vyzera na silne spinenie so zmesom ruzovej farby.

moni1007
27. máj 2012

@mistisa a nemame my spolocneho muza???? 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
27. máj 2012

@moni1007 chacha ze by? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivet55
27. máj 2012

@fifitko25 A v čom ste mali problém? Mne práveže aj v GF povedali, že ja mám všetko v poriadku, o sliznici som len ja čítala že ju mám nízku to mi tam ani nepovedali. Ja som sa chcela už nato vykašlať a prestať sa snažiť s doktormi ale manžel nechce, chce ešte skúsiť IVF aspoň raz. Tak vy sa môžete vytešovať že to vyšlo, určite je úžasné mať v brušku drobčeka.

zuzanka9999
27. máj 2012

@moni1007 neboj vyjde to, aj ja som mala vcera ducha, tak som zvedava ci bude silniet, teraz s mm snazilkujeme kazdy druhy den 🙂))) tak uvidime ci sa nieco uchyti.

lucecita
27. máj 2012

@palculienka2011 gratulka moja k //...príjemné teulkovanie 😉

kikaneu
27. máj 2012

@palculienka2011 ja si pamätám 🙂 ahoj a super správa, blahoželám, prajem veľa zdravia, nič iné už dôležité nie je 😉 držte sa až dokoknca

palculienka2011
27. máj 2012

@lucecita
@kikaneu dakujem baby, ste zlateeee 🙂

fifitko25
27. máj 2012

@adriana_13 Hm ja som Kúpila tu v bazariku 😉 idu ale na dračku, lebo nove su dost drahé a ked da niekto používaný, je rýchlo po ňom 😅

fifitko25
27. máj 2012

@ivet55 u mna boli male foliky a mm slabý spg, ani jedna schopná spermia ☹ takze ja som brala hormóny a mm vitamíny a zrejme to zabralo 😉 v podstate som nemavala ovulku, foliky nedorastali a vstrebavali sa... Daj ešte šancu lekárom, nie všetci su rovnakí 😉 možno po prvom IVF budete mat tiež fazulku v brusku 😉

palculienka2011
27. máj 2012

@adriana_13 kukam, ze ich je plny ebay, tak objednaj odtial 😉
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m5...

mistisa
27. máj 2012

@moni1007
@horseshoe
@mia117
@fifitko25 baby predstavte si ze som chcela minut posledny ovu test a som ho urobila.a bol o dost silbejsi ako vcera.tak asi sa tam nieco deje nie? Inak by mi asi nic neukazal hm? A to som dnes bola na kontrole.niesom este doma ale ked pridem poslem vam foto.hm

adriana_13
27. máj 2012

@palculienka2011 ebay by som neriskovala asi,,,,

mistisa
27. máj 2012

@adriana_13 ahoooj mojka 😉 ako sa mi mas?

adriana_13
27. máj 2012

@mistisa ahooj dobre dobre,začali sme 12tt tak sa tešíme 😉 oddychujem ešte a zajtra sa ide do práce

ivet55
27. máj 2012

@fifitko25 Ešte im dám jednu šancu 🙂 mužík povedal že nebude v brušku len jedno ale naraz dve 🙂 že on to cíti 😀

zujka2
27. máj 2012

@mistisa ahoj moja, a to čo? čo ti teda povedali?

mistisa
27. máj 2012

@zujka2 ajojko no ze su male foliky ani jeden dominantny.a ze je ich strasne vela ale vsetky do 10 mm. ☹ a potom mi volali ze stimulacia sa rusi ze to nema vyznam a mam sa objednat na konzultaciu a opat odznova ☹ ale urobila som dnes ovu test a mam ho silnejsi ako vcera.dam foto ked pridem domkov.ale ja som mala 40 Dnovy cyklus tak nech mi nehovoria ze ovula ma byt na 15 DC takze urcite bude posunuta podla mna.a keby sa tam nic nede nezosilnie ciarka.tak neviem 🙂 no a este ked mi rano brala sestricka krv som sa jej pytala ci tam stvrtok nieco bolo a povedala ze nie a ked mi robila dnes sono tak ich tam bolo strasne vela ale vsetky do 10 mm. A tak hm. 😠 😠

zujka2
27. máj 2012

@mistisa tak si myslím, že vajka pomaly dorastú a bude jeden dominantný. keď máš dlhý cyklus. tak sa snažte, snažte, snažte!!

mistisa
27. máj 2012

@zujka2 budemeeeee a kaslem na vsetko teraz 😉

moni1007
27. máj 2012

@zuzanka9999 ahojkaj. no aj dnes testik negativny. a ty ako? aky si mala vikend?

moni1007
27. máj 2012

@mistisa no vidis moja. tak snad bude coskoro plne pozitivny. 🙂