Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no ja som tam bola 5 rokov,ale nezvykla som si. vobec sa mi tam nepacilo. a ty si z BA alebo si sa tam pristahovala? tak si opat sama, ach ty nadriadeni, je to s nimi hrozne 😠
@moni1007 ja som z bratislavy a aj moj mm je z bratislavy tak sa vzdy tesime ked ideme na chatu do tatier atd.no nadriadeny mojho mm je asi workoholik 😀 Oki moja idem uz off bo idem kukat panelak napisem ti rano.oki? Peknyyy vecer este prajeeem 🙂
@zuzanka9999 aj tebe pekny vecer. pa. ja sa ozvem az poobede. rano idem na to vysetrenie. tak pa
@zuzanka9999 nooo skusim a ten bude taky ze mi oci vybije 😀 😀 😀 chachacha mozno 🙂 😅 😅 😅 😅 😅
Ahojte kocky. Co mam nove? No co vam poviem. Mrcha stale nikde. Kazdy den ma mierne pobolieva brucho, resp. pichne vo vajecnikoch, hlavne rano je to najviac. Okrem toho mi vcera bolo tak zle od zaludka ako nikdy, isli sme rano s drahym autom a ja som myslela, ze sa snad pogrckam 😒 S drahym sme nechapali, lebo ja mam extra silny zaludok a ked je vsetkym naokolo zle, tak mne nie, takze ma drahy prinutil kupit tehu test, aj ked ja som sa chcela testovat az niekedy v nedelu. No tak som ho spravila hned vcera poobede a vysledok negativny. Ale kocky, to vam bola taka beloba biela, ze snad ani steny v nasom novom cerstvo vymalovanom dome nie su tak biele 😀
Akoze dobre, robila som ho poobede, moc bol uz riadne bledy a bol to test Rapid Clear - a tam pisu, ze sa moze hockedy cez den robit, navyse uz 5.den po oplodneni. Iny test v lekarni ani nemali. Vysolila som zan vyse 5Euvri, lebo samozrejme mali len dvojbalenie. Riadny biznis je s tymi testami len co je pravda. A ak predsa len nahodou tehu som, tak su tie testy pekne shity.
No ale taka je moja momentalna situacia. Mrcha sa mi pravdepodobne vyskiera kdesi za rohom... 🙄 🙄 🙄
@moni1007
@mistisa no kocky neviem co si mam o tomto mysliet kuknite, asi zajtra skocim doktorke nech ma kukne ci ovulujem http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db
@zuzanka9999 hm no zaujmave asi radsej hm? no a aha ja 😒 neviem ci je to oki alebo co hm.http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84... asi tiez skocim dokine 🙂
@ivnik poznám poznám, druhý týždeň ležím doma kvôli hematómu a z práce mi vyvolávajú denne 5-6x lebo furt niečo nevedia. šéf sa ma v piatok opýtal prečo nepôjdem na kontrolu skôr, lebo to už kto počul, že by niekto mal mať kontrolu v utorok. "kludne tam skoč v piatok a v pondelok dôjdi" no jasné. užívaj si toto prekrásne obdobie a nerozčuľuj sa. 😀
Ahojte ...je tu niekto kto zije v Uk ?
Neviem kedy ist k lekarovi prvi krat ;).Dakujem
@mistisa musim si kuknut doma cez mobil mi to nejde.no ja idem zajtra k doktorke poobede aby mi kukla ci mam ovulku.ona to uvidi ultrazvukom?
@zuzanka9999 ahoj, áno ultrazvukom ti uvidí, aké máš veľké folíky a podľa toho sa dá zistiť, kedy asi bude ovulka 😉 ideálne sú folíky medzi 20-24 mm 😉
@mattuliatko30 ahojky..no boli dnes trosku brusko,ale krvacam menej...co je aj dobre,ale zase musim sa este cistit,lebo maternica cista nie je..
@fifitko25 ano,bola som vcera...no kukol ma a povedal,ze plod je prec,ale stale mam krv a zrazeninky nejake v maternici..a stale vysoku sliznicu..tak mi kazal dojst o tyzden..ale som sa ho spytala,ci nestaci az po mrche..tak povedal,ze ok,ale ak by bola teplota,bolesti,silne krvacanie,hned treba dojst a asi nemocnica...a pytala som sa ho na nejake tie testy,tak mi povedal,ze ked chcem,ze ma posle aj na hematologiu a aj na genetiku,ale ze podla neho to bola v mojom pripade len nahoda...a ked som sa spytala,ze kedy mozme s mm tutu-mutu,tak povedal,ze radsej az po mrche,kvoli zapalu...a s usmevom dodal,ze po mrske mozem hned zostat aj tehu 😅
@mata_ba tak super, vyzerá to, že sa s tým telo pekne vysporiadalo samo a nemuseli ťa čistiť... už len počkať na vyčistenie zvyškov a ďalší cyklus môže byť váš 😉 naordinuj si dobré bylinkové čajíky a mm nejaké vitamíny tiež - pre istotu, nech má dobrých silných bojovníkov 😉 😉 myslím si tiež, že po prvej mrške bude tvoje telo pripravené na ďalšiu fazuľku 😉
@mata_ba tak super...už len sa krásne vyčistiť...a bude fajn..môžete vkľude snažilkovať..ja dnes 1dc http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže zase na 23 dc...už aby bolo 14teho...a uvidím čo mi povie doktor... som už z tej mrchy na prášky...stále kupujem len vložky ☹ ☹

@simonkazga
@mistisa ste zlaté kočky, ale to viem, že nemožem dostať výpoveď, len moja šéfka si myslí, že bezo mňa spadne firma ☹ ale bude to musieť nejako prežiť 🙂 Mňa čaká najkrajšia dovolenka a to materská 🙂