Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 moja,to ma mrzi ☹ je to nejake divne...a dobre,ze ides k dokimu..konecne hadam pride na dovod...a asi ti da nieco na upravu..a vlozky?hm..ja mam 4 baliky po 14..zasobovana az az...
@franzziska ešte nič..idem 14teho júna....to už budem asi pred ďalšou mrchou...tak uvidím..ako to dopadne...a čo mi povie 😒
@mata_ba no aj ja som zvedavá..čo mi povie....povie,že to je normálne a nasadí mi antiku...si myslím....tak ale nechcem ju...tak uvidím či bude iné riešenie 😒
@su_san micka neboj ten hematon zmizne ja som ho mala tiež a ležala som v posteli niake tri mesiace
@franzziska práveže krááátku....pozri 13.1. 27dc, 7.2. 26dc 28.2. 22dc, 26.3. 28dc, 16.4. 22dc, 7.5. 22dc a 29.5.23dc naprd všetko...niekedy to vyjde aj2x v mesiaci...viď február, a máj. ☹ ☹ ☹
@mattuliatko30 aha to sa stane aj mne..mala som ju uz aj po 5tich dnoch alebo po 2 tyzdnoch..ale mne ju nijak neupravil
@mata_ba no uvidím..veď sa s ním porozprávam.... 🙂 a nevieš načo je ten gynex?počula som ,že aj to vie upraviť cyklus
caute baby akurat si citam clanok o jednej doktorke od nas, je to vseobecny lekar a ze ma pravo vyhrady svedomia...cize kebyze k nej patrim a hcem ist na IUI alebo daco podobne, tak ma nevysetri..uz to spravila viacerym zenam....ty brdo ja ze to je len vo filmoch 😕 😕 😕..tak viem ze niektori pozeraju zle na potraty a HAK, ale este aj na umele oplodnenie co je casto jedinou moznostou?? to je sila
@fifitko25 dakujeeeem moja za odpoved,som zvedava chcem ist zajtra poobede tam dufam ze nebude mat vela ludi bo ma slahne:( ako sa inak mate ?
ahojte kočky, som tu dlhšie nebola, čo máte nové? ja ešte v práci, ale mám na hodine len 3 deti, tak som ich vzala na počítače 😉
Dievčatá užívala niektorá z Vás Femigard? Môžem ho užívať nepretržite, či len do ovu? Niekde som čítala, že obsahuje alchemilku, ale v zložení o tom nič nie je... ďakujem za rady 🙂
@zuzanka9999 ahoj moja. no vyzera to tak,ze ovu este nebola, tak snad este len bude. inak, mas tam zaznaceny pozitivny ovu testik? ved si este nemala pozitivny, hm? no ak mas tu moznost tak skoc a uvidis co ti povie , aj ked nie kazdy cyklus zena ma ovulku no ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 inak, dnes mam aj nejake slabunke spinenie a od vcera si uz citim podbrusko, testik vyzera asi tak ako ten druhy vcera vecer
@mistisa ahojcek. no co dnes?
@mattuliatko30 ahoj. testujem, vsak este nebol pozitivny. a dufam,ze ovu bude ten 15 DC a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 uz si zacinam citit aj podbrusko 🙂
a ty citam,ze uz mrcha dorazila, tak moc sa ti to nepotiahlo, no co uz. snad to doky nejak vyriesi 🙂
@moni1007 ahoj..no veru nie...23dc...takže nič moc....dúfala som,že potiahnem..ale už teraz viem, kedže meriam..že mi vždy od ovu príde mrcha na 14deň...takže si to viem vyrátať....takže asi ovu mávam tak skoro
@moni1007 tak robíš aj dnes testík:::?..ja skúsim hneď po mrche..ako mi to ukáže
@moni1007 ajooj a este nic 🙂 grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a testik budem za pol hodinku robit 🙂 🙂 a ty moja ako?
@mattuliatko30 no tak asi to bude tak ako vravis. no som zvedava co ti ten doky povie. robila som aj dnes, je trolinku silnejsi ako vcera, postupne silnie. dufam,ze ta ovu vydrzi do piatku a dufam,ze aj mm pride v piatok domov. no skus veru aj po mrche 😉
@mistisa no tak ja som testik spravila, je trolinku silnejsi ako vcera. joj. moja bojim sa ze ovu pride skor alebo ze mm nepride. mam z toho normalne nervy. podbrusko uz chvilami pobolieva, ale hlienik ziadny, akurat som dnes trolinku spinila 😕 dnes som bola na tom kardio, srdenko mam v poriadku,ale to geneticke ochorenie mi nevedel ani potvrdit ani vyvratit. som zvedava na tej tvoj testik. 😅
@moni1007 noo neboj mojka hlavne sa nenervuj oki? no ja som voalla na gyndu a povedala dokina ze je dost mozne ze ked som mala az taky dlhy cyklus ze ovula bude neskor 🙂 ale nemoze mi sono urobit piatok lebo ma od zajtra dovolenku ☹ tak budeme snazilkovat budem testovat a hotovo 🙂 no tak super ze mas vysledky dobre to ma tesi 🙂 no a mm ti nevolal ako to vyzera? ci pride ci nie?
@zuzanka9999 ahoj, máme sa dobre 😉 ráno som bola na krv kvôli genetike, lekár Však na mna nemal veľa času, lebo mal na operačke pacientku 😅

@mata_ba vynikajúci nápad s tou dovolenkou 😉 😉 treba zrelaxovať a oddýchnuť a hlavne nabrať nové sily 😉