icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
29. máj 2012

@minka22 ahoj, ja som mala femigard a brala som ho od prvého dňa mrchy do ovulky, potom uz nie 😉

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 okiiii dam 🙂 no mne sa ani neviem aky zda chachacha 🙂 no ale neviem uz si zvykam ze pozitivny nebude ved stale su len duchovia 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

moni1007
29. máj 2012

@mistisa no ja som zvedava ci nezostanem tiez len pri duchoch. ci bude aj pozitivny. ale minule si mala aj poziivny, nie?

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 no bol najsilnejsi ale nie uplne pozitivny pravdepodobne ☹ no uvidime mojka 🙂 som zvedava hm daj foto aj ty 🙂

moni1007
29. máj 2012

@mistisa no tak ale nie vzdy sa podari vystihnut vrchol. ok. dam 🙂

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 no mojka aha ☹ este slabsie ako predvcerom tusim ☹ ach jaj asi fakt tento mesiac nic nebude

moni1007
29. máj 2012

@mistisa no na ten 15 DC je asi najsilnejsi. ale tak podla mna to nevadi. bud bude test pozitivny alebo negativny a ked je negativny je jedno ci je ciarka silnejsia alebo slabsia, ci? no ved mas silnejsie ciarky ako ja 😀 ja tam mam take nic oproti tebe 😀 😀 😀 teraz ked ich pozeram v kompe, tak ledva tie moje ciarky vidim 😝

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 no presne toto je vlastne vsetko negativne ☹ takze uvidime 🙂 no ale mas aj ty posledne dva dni a dnes sa mi zda trosku silnejsia fakt 🙂 no ten 15 DC je taky najsilnejsi hm nechapema to bolo v nedelu ked som dosla od dokiny ked mi povedala ze nic tam neni hm 🙂 zaujmave teda ti poviem hm.no uvidime no a na zajtra som zvedava veru 🙂 aj ty bdues zajtra testovat?

moni1007
29. máj 2012

@mistisa no len treba cakat, kedy budu obe ciarky rovnake a nie hodnotit, ci je jedna silnejsie a jedna bledsia 😀 budeme spolu cakat a mozno budeme mat ovu spolu 😀 idem aj zajtra testovat, ale tak ja aj tak musim dufat, ze zajtra a pozajtra este nebude pozitivny, ja chcem pozitivny az v piatok 😀 😀 😀 takze mna teraz tie negativne testy aj celkom ukludnuju. len sa zlaknem,ak tam ciarka vobec nebude 😠

horseshoe
29. máj 2012

@mistisa mno fakt asi ten 15DC ti vychadza najschodnejsie - teda podla tych uzasnych ovu testov 🙂 Ja som si robila vcera tehu test a nula bodov. Meska mi druhy den. Ale ako vravim, neviem ci sa da tym testom akehokolvek druhu verit. Takze este nevesajme hlavy.
Inak ako som sa zacala s drahym snazilkovat, coraz viac sa mi rozhadzuje cyklus. Ja to nechapem. Akoby tie spermie vyvolavali vo mne nejake hormonalne zmeny. 😠 Vzdy som mavala 30-31dnove cykly a teraz akoby utalo. Mate tu niekto taku skusenost?

moni1007
29. máj 2012

@mistisa a to som dnes asi hodku pred testovanim pila vodu a kavu, tak by bol mozno trolinku silnejsi, len som potrebovala cikat 😀

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 tak tak budeme sa porovnavat kazdy den teraz 🙂 nooooo mozno aj mne to vide az na piatok mojjka 🙂 no to by bol silnejsi nie mozno moc ale trosku ano 🙂 no som na nas zvedava 🙂 mozno budeme fakt spolu ovulovat 🙂

moni1007
29. máj 2012

@horseshoe ahoj. no presne mam rovnaku skusenost. ja som mala cyklus ako hodinky 28 DC a vzdy vecer som to dostala, nikdy som pred mrchou nespinila, prvy cyklus co som merala som mala den spinenie pred mrchou a cyklus 33 dnovy, druhykrat co som merala som mala 2 dni pred mrchou spinenie a cyklus 31 dnovy. sila.
no jasne, nie vzdy su tie testy spolahlive, takze drzim palce, aby ti ta mrcha ani nedosla a a by si si nasla // 🙂

moni1007
29. máj 2012

@mistisa a hlavne tehulkovat 😀

mistisa
29. máj 2012

@horseshoe no dufam ze bude uz taka silna ako kontrolna ale neviem hm. 😠 😠 a kolky si den po ovulke? mozno to este je skoro na tehu hm? no to nemam ja mam moj cyklus od sameho zaciatku uplne mimo 😠 😠 😠 😠 😠 tak v tomto ti veru neporadim mojka 😒

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 tak tak anooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 a potom nebudeme porovnavat ovu testiky ale bruska 😀

zuzanka9999
29. máj 2012

@moni1007 no pekne ti ide teplotka hore, no neviem co si mam o tom mojom cykle mysliet, dnsny ovu test ledva vidno druhu ciarku, pride mi to zvlastne ze by mi to ustupilo??? skusim si urobit este jeden o dve hodky ale od inej znacky pride mi zvlastne ze by som nemala ovulaciu.hej mam tam nechtiac vyznaci pozitivny test som sa sekla musim to vymazat. ako ti dopadlo vysetrenie?

moni1007
29. máj 2012

@mistisa ach jaj,keby to tak pravda bola. treba v to verit, len dufam,ze nebudem sklamana opat 😔

zuzanka9999
29. máj 2012

@fifitko25 jaaaaj ale tak vsetky vysledky budu super uvidis 🙂

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 no ved to je to najhorsie 😔 ale uz bolo snad dost sklamani nie?

horseshoe
29. máj 2012

@moni1007 Fiiiha, tak to som rada, ze nie som sama 🙂 Totizto moj manzel, ked som prisla s touto myslienkou tak mi povedal, ze som blazen 😠 No pekne, co s nami tie hormony dorabaju. A ako dlho sa snazite? My treti mesiac.

Najlepsie, ze teraz sa citim ako tesne po kramoch - lahkost bytia 😀 Ziadne priznaky ako bolesti, nervozita ci navaly horucavy nie su. Rano som mala tlaky v podbrusku, ale to preslo. Ja uz fakt neviem, je to cele divne.
Dakujem za podporu, tie dve // by som si veru velmo rada nasla, ale ci to tak bude...To je v rukach Bozich. 😵

moni1007
29. máj 2012

@zuzanka9999 no tak snad ovu este len bude, vsak uvidis, skus este par dni testovat a uvidis, ani grafik este nevyzera ze by si mala ovu, este si riadne nestupla. alebo zeby si cakala kym budem mat ovu aj ja a aj @mistisa chces s nami tehulkovat, coooo? 😀 😀 😀 no u mna teplotka este zatial tiez na ovu neni, este nebol riadny vystup, tak sa aj tesim, este je sanca ze pocka do piatku 😀
srdiecko je v poriadku. ale to kvoli comu som tam sla mi nevedel potvrdit ani vyvratit, povedal,ze to sa da len na zaklade genetickych testov. takze mi povedal,ze dnes uplne zbytocne vysetrenie. ale tak ja mam aspon dobry pocit, ze srdce je ok

moni1007
29. máj 2012

@mistisa no vsak aj ja vravim. musi sa aj na nas stasticko usmiat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 takto pekne 🙂

mistisa
29. máj 2012

@zuzanka9999 ahoooojko tak ako? daj aj ty dnesny testik hm? ci? no ja mam tiez slabsi ale vraj je to preto ze je to test inej znacky a ma inu citlivost mam porovnavat teraz tieto co mam teraz hm a teplotku mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a ty?

mistisa
29. máj 2012

@moni1007 tak tak presne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

horseshoe
29. máj 2012

@mistisa prave som 32.den cyklu, cca. 2 dni mi meskaju. Ovulka? To veru netusim kedy bola, ja si to nemeriam, lebo by ma kleplo. 😵 Ja mam na to slabe nervstvo 😀 Ale predpokladam,ze kdesi v strede cyklu. No neviem, dalsi test planujem robit v nedelu, lebo v sobotu ideme na svadbu a chcem mat cistu hlavu. Najhorsie, ak sa mrche uraci rovno v sobotu dojst - lebo to mam hrozne stavy, pri kramoch mam bolesti jak blazen. Ale pri tom ako sa ku mne mrcha za posledne mesiace sprava by ma to vobec neprekvapilo, keby naschval dosla v sobotu 😠 😠 😠

moni1007
29. máj 2012

@horseshoe no vsak praveze ja som tie dva posledne razy ani nevedela,ze mam kramy, akurat jedno rano som ani z postele vstat nemohla. a potom uz v pohode. a ten posledny, som nemala ani bolesti,ani som riadne nekrvacala. tak ako ja som aj rada,ze som nejak netrpela alebo to divne 😕
my sa snazime od septembra, uz mi aj na zaklade hormonalneho profilu zistili znizenu cinnost stitnej zlazy, takze aj to nam to mohlo skomplikovat, ale teraz uz beriem lieky. no ja som si uz presla tolkymi tehu priznakmi. ale tebe drzim palce, aby ta hnusana neprisla 😀

horseshoe
29. máj 2012

@moni1007 Takze tebe sa zmenili aj kramy ako take...No u mna su stale rovnake teda co sa intenzity a aj bolesti tyka. A posledne mesiace mam aj dost tmavu krv a kusy zrazenin, ale to som mavala aj predtym - niekedy viac a inokedy menej.

Ja som si este hormonalny profil nedavala u dokiho robit. Ale chystam sa. Doteraz som zila s tym, ze lepsie nevediet. Ale asi predsa len bude lepsie vediet 😀

Mala si aj tehu priznak zvacsene bradavky? 🙂 To mam teraz ja a je to pre mna dost novinka, kedze ja mam krpate bradavky, tak som si to hned vsimla.

Drzim aj ja tebe palceky 😉

moni1007
29. máj 2012

@horseshoe nie to som nemala, ale jeden cyklus ma strasne stipali a boleli asi 3 dni a potom zacali cele prsia, ale ako to prislo tak to aj odislo 😀 😀 😀
no ale to slubny priznak, nie? bodaj by ti to vyslo. prajem ti to 🙂
dakujem ti 🙂

horseshoe
29. máj 2012

@moni1007 Nooo, tak neviem ci to nebude s tymi mojimi zvacsenymi bradavkami ako s tvojimi stipajucimi prsiami 😀
I ked ja by som uvitala, keby ta velkost bradaviek ostala aj keby mrcha prisla 😀

No jo, uvidime, nebavi ma hlavne to cakanie...Dakujem, bude vas tu informovat v pripade akejkolvek info 😉