Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa hmmm, len kedze ja nemeriam tieto teplotky a ovulku, tak ten graf ani neviem citat. 😀 ale na prvy pohlad je pekny 😀
Joj a ten moj tehu test som hodila rovno do kosa od jedu 😠 Nieto este aby som ho fotila. Dalsi budem robit az v nedelu, ak sa mrcha neohlasi. Takze tak. A ak aj v nedelu ukaze belobu a mrcha nebude, tak ja uz neviem 😵 😵 😵
Normalne mi uz chodia po hlave take scenare, ze mi tam doki najde nejaky nador.... 😒 Sibe mi.
@horseshoe no moja tak to ti teda.co si trdlo? ziadne hentake myslienky oki? 😠 to co toto.no napr. vavenecka co tu chodievala urobila tehu testik a nic tam nebolo isli na oslavy a pod. a na druhy den ho pozrela a bol tam duch.a je tehulka tak tak 🙂 pokial nie je mrcha nestracaj nadej oki? 🙂 😉 😉
@mistisa No ved vravim,ze mi uz sibe. mrcha mi udrela na mozog 😀 Hmmm, tak ta vavenecka mi vlieva nadej do zil 🙂 Ale vlastne aj moja segra - tej nevysiel ziadny test pozitivny a tehotna bola - zistil az doktor. 🙂 A to prosim pekne otehotnela presne v strede cyklu - lebo vtedy s muzom spali, takze ziadna neskora ovulka a pod. Keby som nebola jej segra, tak neverim. A jedna moja kamoska bola tehotna a jeden test vysiel pozitivny, dalsi negativny a tak na striedacku. No vyber si.
Tak sa idem ukludnit, som jak mala... 🙂 Nadej zomiera posledna. 😀 Resp. nadej zomiera s prichodom mrchy 😅
@moni1007 hlavne je ze vies ze srdiecko je zdrave🙂))) no budem skusat ete par dni zajtra poobede skocim na gyndu aby ma kukla a povedala mi ze ako vyzera vajko, nie som objednana ale sef povedal ze ak zajtra dojdem na siedmu mozem odist pred tretou, doki ordinuje do stvrtej. No kupila som si dve rozne znacky ovu testov a pozri na vysledok, vsetky tri ovu testy su robene teraz :
@mistisa jaaaaaj ake ovu testy teraz pouzivas ? pozri si foto co som poslala moni1007, a ze ovu testy su spolahlive:/ no grafik mas podobne zaujimavy ako ja mne kolise teplota hore dole. asi sa nam naozaj este len spusti ovulka.
@zuzanka9999 aha no a spodny je aka znacka? Ja som si objednala id lauritky one step tak uvidime budem skusat 😉 ja to hovorim ze budeme ovulkovat vsetky tri naraz .😉😉
@mistisa aj ja mam z toho taky pocit ze budeme vsetky tri spoločne keby sme aj otehotneli tak to by bolo super 🙂 ten najspodnejsi je : Woman secret Right Time - jednokrokovy tycinkovy ovu test.
@mistisa hej ten vysiel najsilnejsie ale aj ten stredny je tmavsi teraz, ten najsilnejsi stoji 5,28 euro a je ich tam 5 ks.
@zuzanka9999 no tak supis, som zvedava co ti povie.. no este stale negativne, ale ten treti je taky najtmavsi. 🙂 zajtra mi daj hned vediet.
@mistisa
inak, baby v piatok muzik pride. prave mi volal, tak snad sa stretnu s ovu, ze sa neobidu 😀 😀 😀 inak, zacinam sa citit na nadchu. plny nos, kychanie, stipanie a slzenie oci 😠
@moni1007 jj som zvedava i ja snad ma zoberie nie ze tam bude plna cakaren:( to je supeeeeeeer neboj ovu pocka na muzika, ver mi 🙂 bud rada, zajtra je uz streda 🙂
@zuzanka9999 no ved ja sa normalne aj tesim z tych negativnych ovu testov 😀 😀 😀 len dufam,ze nebudu negativne stale 😀 no este dva dni musia byt negativne 😝 a potom take ciary,ze mi az oci vybiju 😀 a ty uz mas muza doma?
@mata_ba ahoj, ako sa mas? som na teba vela myslela, dufam, ze uz je lepsie 🙂
@fifitko25
@mistisa
caute zienky, dnes som bola na gynde, mame skoro pol centimetra a bije uz srdiecko 🙂 tak sa velmi tesim 🙂 zacal sa nam siedmy tyzden, tak snad bude vsetko v pohodicke 🙂
vsetky zienky pozdravujem, len sa mi to nechce vysvietit, bo mam pomaly net 😀
@moni1007 ahoj, videla som, ze kardiolog asi dopadol dobre vsak? to je super....mne dnes reumy este navysil troska lieky, ze horucka by bola nebezpecnejsia nez tie lieky, no co ti poviem, nadsena nie som, ale co uz mam s tymi mojimi chorobami robit.....a vraj ma silne podozrenie na tie geneticke horucky, stale sa to viac javi realnejsie nez lupus, tak snad sa rozhybu a poslu ma na tie testy, lebo je to dedicne a chcela by som vediet, ci to babo ma, a ci to mam v prvom rade ja - teda ako s uplnou istotou.....
inak srdiecko nam bije a mame skoro pol centimetra, z toho sa velmi tesim 🙂
@nancycka no tak uz som ti medzitym napisala aj ja. ano, srdiecko v poriadku, ale ten marfan mi nevedel vyvratit ani potvrdit, ze to jedine tymi genetickymi testami. povedal,ze ked je srdce v poriadku neznamena to,ze aj ostatne organy su v poriadku, alebo ze sa na nom nemozu neskor objavit nejake problemy. ale tak zatial fajn.
tak ti pridali lieky, hej? no tak snad vedia co robia a snad to babatku neuskodi. tak snad ta poslu na tie testy, ved to je dolezite a keby sa potvrdilo,ze aj babatko ma nieco z tvojich chorob co by to znamenalo. dalo by sa to este nejak riesit?
@kikaneu jooj ved idem micka ale až 11.6. a to su ešte dva tyždne a už teraz mi idu nohy odpadnuť od toho všetkeho som zadychana , jednoducho už nevladzem a funim ako slonica
@kikaneu teplo mi tak až veľmi zatiaľ nevadi ...len tie nohy ma neeeeeskutočne bolia no neskutočne a nedokažem sa z hlboka nadychnuť to ma najviac štve 😠 😠 😠
@kikaneu ale skušala som hľadať niečo na internete nieaku pracu na doma aby som sa nenudila lebo sa scvoknem ... ale nič normalne som nenašla

@horseshoe aha no ved uvidis hm snad budeme mat baby aj s @moni1007 ovulienku nasu milu krasnu 🙂 a hlavne pekne plodnu 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... takto mam ja grafik hm 🙂 a ty ? a foto nedas? ci az ked urobis dalsi? no to je to najhorsie dufam ze nie a modlim sa aby vobec neprisla 🙂 😉 😉 😉